Evenimente cu intrare liberă la care poți merge în următoarea perioadă în Cluj

Home $ Articole $ Evenimente cu intrare liberă la care poți merge în următoarea perioadă în Cluj

by | Feb 11, 2020 | Articole, Recomandări

Perioada următoare se anunță destul de plină. Ziua îndrăgostiților e la doi pași, iar apoi cât ai clipi vine luna martie. Ieșirile în oraș, mărțișoarele, inimioarele de pluș și celelalte cadouri vor fi cheltuielile specifice sezonului, însă fii fără griji! Fie că ai pus mai mulți bani deoparte sau nu, am venit cu o listă de evenimente cu intrare liberă din perioada următoare.

Cluj Startups Drinkabout – Anti Valentine’s Edition
Dacă Valentine’s Day nu e printre sărbătorile tale preferate, fii fără griji! Cei de la Cluj Startups propun o seară faină de networking & drinks cu oameni pasionați din lumea start-up-urilor. Aceasta e o ocazie bună să iei o bere în mână, să te relaxezi și să schimbi idei și sfaturi atât despre lumea business-ului, cât și despre viață în general.
Unde? La People Pub (strada Dávid Ferenc 13), pe 13 februarie, de la 18:00 la 21:00.

Expoziție Fotografie Analog @ GrainLab
Îndrăgostit de fotografie? Am vești bune pentru tine! Pe 14 februarie de la 19:00 la 22:00 are loc deschiderea oficială a GrainLab, laborator de developare a filmelor și fotografiilor color sau alb-negru. În camera obscură va fi organizată o expoziție foto cu imagini mărite de pe film alb-negru. Și discuțiile vor fi deschise. În plus, la eveniment te poți înscrie la workshop-uri unde vei învăța să developezi filme și apoi să mărești imaginile pe hârtie de pe negativ! Interesant, nu-i așa?

Târgul de Turism Touristica
Dacă ești cu dor de ducă sau plănuiești deja vacanța perfectă pentru sezonul estival, atunci weekendul acesta vei avea de unde alege! Târgul de Turism Touristica se întoarce la Vivo! Cluj-Napoca și reunește cele mai mari companii din domeniu cu cele mai bune oferte și pachete speciale pentru destinații exotice, croaziere, sejururi la ski sau luna de miere. Accesul este liber între orele 10:00-22:00, de pe 14 până pe 16 februarie.

JamZug
Iubitori ai muzicii, nu am uitat de voi! Dacă ești pasionat de un instrument și îți place să improvizezi, atunci locul tău este la ZUG.zone (str. Traian nr. 40-42), pe 17 februarie, de la ora 19:00, la JamZug. Pe scurt, ZUG este un spațiu cultural independent unde publicul poate participa la spectacole produse de trupă, dar și la alte tipuri de demonstrații creative. Ideea evenimentului e simplă: open jam session de jazz/fusion în care muzicienii cântă împreună la instrumente, experimentează cu sunetele și se simt bine.

Quiz nights
Când vrei să ieși cu prietenii în oraș și vrei să te distrezi, dar ești lipsit de inspirație, un quiz fain va alunga rutina garantat. Nimeni nu va sta pe telefoane, nimeni nu se va plictisi! Dacă e miercuri, e quiz night la Hugo Restaurants. Mai multe detalii despre rezervări găsești pe pagina de Facebook. Pe 10 martie, la Marty Sports & Grill (str. Republicii nr. 109 – în incinta Sigma Shopping Center) are loc un quiz caritabil, în limba engleză, organizat de Asociația Little People Romania. Pentru rezervări, click aici .

Fuckup nights
Omul din greșeli învață, nu-i așa? Internetul e plin de discursuri ținute de oameni de succes care au reușit în viață. Dar cum rămâne cu cei care au experimentat și eșecuri? Nu au fost și greșelile un punct de plecare pentru ceva nou? Nu știu dacă ai auzit sau nu de Fuckup Nights, însă, pe scurt, conceptul propune ca speakerii să împărtășească cu publicul eșecurile lor, fie că e vorba de afaceri, de un start-up, de artă, cultură, tehnologie, sport sau orice altceva. Discuția e deschisă, și toți au câte ceva de învățat! Ediția cu numărul 19 Fuckup Nights va avea loc pe 20 februarie, de la 19:00 la 21:00, la ClujHub.

RoCreator – Târgul artizanilor și designerilor din Transilvania
Îmbrăcăminte, bijuterii, decorațiuni interioare sau jucării, târgul aduce în această ediție de primăvară de toate pentru toți! Peste 40 de artizani te așteaptă cu brațele (și standurile) deschise, iar primii 150 de vizitatori vor primi un voucher de reducere de 10%. Târgul își va deschide porțile pe 22 februarie de la ora 11:00, la Casa Tranzit (strada Gheorghe Barițiu nr. 16) și se va încheia pe 23 februarie la ora 21:00.

Expoziție internațională de pisici la Vivo! + Napoca Dog Show la BT Arena
Iubitorii de câini și pisici vor iubi următoarele 2 evenimente! Coincidență sau nu, ele se petrec în același weekend, și, dacă ești indecis la care dintre ele să mergi, eu te sfătuiesc să arunci un ochi pe la amândouă. Fanii felinelor de talie mică vor avea parte de un weekend de vis la Vivo, unde are loc expoziția internațională de pisici, jurizată de 2 arbitri internaționali. Aceasta își va deschide porțile pe 22 februarie, de la ora 10:00, și se va încheia pe 23, de la ora 18:00. Undeva mai spre centrul orașului, la BT Arena, se va organiza expoziția de câini Napoca Dog Show. Programul este similar, însă în lumina reflectoarelor vor sta cele mai celebre (sau, dimpotrivă, cele mai neobișnuite) rase de câini, de toate vârstele și taliile.

Ziua interacțiunii om-animal
În data de 27 februarie, între orele 9-16, are loc ediția cu numărul 19 a Zilei Interacțiunii Om-Animal, organizată de cei de la Facultatea de Psihologie și Științele Educației în parteneriat cu cei de la USAMV. Muzeul de Zoologie și Vivariul UBB vor fi deschise pentru vizitatorii de toate vârstele, iar cei mici vor avea la dispoziție ateliere de creație și interacțiune cu pisici și câini-ghid. În funcție de condițiile meteo, distracția alături de animăluțe va fi dusă afară, în curtea interioară a muzeului!

Creative Mornings
Cei de la Creative Mornings nu au dezamăgit niciodată. Fiecare ediție a adus împreună oameni frumoși, creativi, și, mai ales, matinali! Speakerii nu sunt niciodată la fel, iar discuțiile sunt deschise, simple, și te încarcă de energie pozitivă pentru ziua ce urmează. Ediția Creative Mornings de luna aceasta va avea loc pe data de 28 de la 8:30 la 10:00, la Cluj Hub, iar înscrierile vor începe din data de 24 februarie.

Handmade Transilvania – Târg de primăvară
Ediția cu numărul 6 a târgului Handmade Transilvania promite să aducă primăvara-n dar tuturor vizitatorilor! În cele 3 zile de eveniment vei putea găsi la târg mărțișoare deosebite, cosmetice naturale, siropuri, accesorii, haine și produse de papetărie. Unde? La Casino Centrul de Cultura Urbana, de pe 28 februarie (ora 16:00) până pe 1 martie (ora 20:00).

Târg pentru pici, mămici și tătici
Pe 7 martie, între orele 10:00-14:00, are loc Târgul pentru pici, mămici și tătici, la Expo Transilvania. Acesta susține reciclarea de hăinuțe, jucării și alte articole pentru copii, deci ești binevenit să aduci și tu lucrurile de care nu mai ai nevoie din dulapul celui mic! Fie că mergi în calitate de vânzător sau cumpărător, la târg vei găsi oferte de preț foarte avantajoase, produse handmade, magazine specializate pe articolele pentru copii, dar și părinți care doresc să dea mai departe lucrurile bune rămase de la cei mici.

Târgul de Cariere
Ceva mai târziu în luna martie va avea loc o nouă ediție a Târgului de Cariere, la BT Arena. La fel ca și până acum, accesul este permis pe baza aplicației sau a CV-ului eJobs. Fie că ești student în căutarea internshipului perfect sau ai deja ceva experiență de muncă și vrei o direcție nouă în carieră, la târg vei avea ocazia să testezi piața și să vezi ce e nou în domeniul tău de activitate. Cine știe, poate vei găsi slujba perfectă care-ti va schimba viața! În cadrul evenimentului se organizează și conferința “I love my job”, care aduce laolaltă speakeri din diverse domenii, fiecare cu o poveste din care ai ce învăța. Printre speakerii confirmați se numără și Irina Rimes. Târgul de Cariere va ține 2 zile, 17 și 18 martie, între orele 11:00 și 18:00.

Tu la ce evenimente vrei să mergi în perioada următoare?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!