Ce filme poți vedea în februarie la cinematografele din Cluj

Home $ Articole $ Ce filme poți vedea în februarie la cinematografele din Cluj

by | Jan 27, 2020 | Articole, Cinema

A doua lună a anului aduce la cinema câteva filme noi care merită vizionate. Fie că ești fan al ficțiunii sau al ecranizărilor inspirate din fapte reale, cinematografele aduc în februarie de toate pentru toți. Dacă încă nu ești decis ce să vezi, venim noi cu o listă de filme pe care le poți vedea în februarie la Cluj.

Little Women
Tradus în limba română ca Fiicele doctorului March, filmul Little Women este bazat pe romanul cu același titlu al scriitoarei Louisa May Alcott. Povestea urmărește destinele a patru surori, Jo, Amy, Meg și Beth. Toate sunt femei puternice, care vor să-și trăiască viața conform propriilor dorințe și care trec peste toate obstacolele și prejudecățile vremurilor în care trăiesc. Filmul este plin de nume celebre: Saoirse Ronan, Emma Watson, Florence Pugh și Timothée Chalamet ar fi doar câteva dintre ele.

Filmul rulează în premieră la Cinema Victoria pe 3 februarie.

Birds of prey
Dacă ești fan al filmelor cu supereroi, avem vești bune! Margot Robbie își reia rolul de Harley Quinn în noua producție Birds of prey. După despărțirea de Joker, Harley Quinn face echipă cu alte 3 supereroine, Black Canary, Huntress și Renee Montoya pentru a salva o tânără din mâinile unui temut criminal din Gotham City, Black Mask. Filmul se anunță a fi plin de acțiune, suspans și presărat cu momente de “nebunie” à la Harley Quinn.

Avampremiera filmului este pe data de 5 februarie, la Cinema City.

Balanța
Următorul nostru film din listă, Balanța, a fost lansat în 1992. Relansarea specială din acest an marchează prima producție românească restaurată în format digital 4K. Povestea, situată în Bucureștiul anului 1988, îi urmărește pe Nela, o tânără profesoară, și pe Mitică, doctor la spitalul local, 2 oameni plini de visuri și de optimism care nu acceptă compromisurile vremii și fac față tuturor provocărilor vieții. În rolurile principale sunt inegalabilii Maia Morgenstern, Răzvan Vasilescu, Marcel Iureș și Victor Rebengiuc.

Premiera va avea loc în data de 6 februarie, la Cinema City, iar pe 15 februarie îl puteți viziona și la Cinema Arta.

Emma
Bazat pe celebrul roman al lui Jane Austen, Emma promite să le ofere spectatorilor o călătorie în lumea Angliei de secol 18, urmărind îndeaproape traseul personajelor. Dacă ai citit deja cartea și vrei să vezi dacă filmul este mai bun, acum ai șansa să o faci!

Premiera va avea loc în data de 14 februarie, la Cinema City.

Cazul lui Richard Jewell
Acest lungmetraj prezintă atentatul cu bombă de la Jocurile Olimpice de la Atlanta din 1996, când, datorită vigilenței lui Jewell, unul dintre cei care asigura paza stadionului, o mulțime de vieți au fost salvate. Filmul este regizat de Clint Eastwood și îi are în distribuție pe Sam Rockwell și Olivia Wilde.

Premiera va fi in data de 14 februarie, la Cinema Florin Piersic.

Colectiv
Documentarul Colectiv – ne privește pe toți spune povestea primului an după incendiul devastator din clubul de noapte bucureștean. Se prezintă modul în care presa a tratat evenimentul, felul în care autoritățile au gestionat situația, dar și dramele pacienților și ale familiilor lor.

Avampremiera va avea loc pe 18 februarie la Cinema Florin Piersic, iar premiera oficială va fi în 28 februarie.

Sonic the Hedgehog
Îl mai ții minte pe năzdrăvanul arici Sonic? Ei bine, după multe probe de design, el vine pe marile ecrane într-o nouă formă, în filmul Sonic the Hedgehog. Împreună cu prietenul său Tom Wachowski, el trebuie să învingă un geniu malefic. Dacă îți era dor de acest desen animat al copilăriei, e bine să știi că filmul va rula în cinematografe începând cu data de 21 februarie. Îl puteți vedea atât la Cinema City, cât și la Florin Piersic.

Chemarea străbunilor
Adaptarea îndrăgitului roman Call of the Wild de Jack London, filmul prezintă aventurile lui Buck, un câine loial și iubitor care ajunge în sălbăticia din Alaska și își găsește locul potrivit în lume. Din distribuția filmului fac parte Harrison Ford, Karen Gillan și Dan Stevens.

Filmul va rula la Cinema City și la Cinema Florin Piersic din 28 februarie.

Tu la care film vrei să mergi?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!