Idei fun pentru a-ți sărbători ziua de naștere cu prietenii

Home $ Articole $ Idei fun pentru a-ți sărbători ziua de naștere cu prietenii

Vine acel moment din an în care realizezi cât de repede trece timpul. Încă un an la finalul căruia tragi linie și culegi concluzii. Amintiri, evenimente și lucruri care te-au marcat pe tot parcursul celor 365 de zile, ajunse acum în punctul unui nou început. Este vorba de ziua ta de naștere, perioadă de introspecție și de depresie (depinde de caz 😉 ), distracție, surprize și clipe petrecute alături de prieteni și cei apropiați ție. Iar dacă vremurile în care pierdeai nopți la rând prin cluburi au apus de mult timp, iată câteva idei unde poți petrece cea mai așteptată zi din an. În plus, cu siguranță invitații vor fi încântați și vor pleca cu multe amintiri.

1. Laser Hunt
Dacă cuvintele adrenalină și mișcare te definesc, atunci arena de la Laser Hunt este locul ideal unde îți poți organiza ziua de naștere. Iar dacă jocurile sunt o pasiune ascunsă de-a ta, se pare că ai dat lovitura. Nu doar jocul de laser tag este vedeta, ci și realitatea virtuală se află în lumina reflectoarelor. De curând apărute în premieră în Cluj, aceste jocuri despre care am scris mai multe aici îți vor stârni tot felul de emoții și senzații care te vor face să te simți din nou copil. Prețurile variază în funcție de numărul de ore petrecute în arenă și de jocurile dorite. Astfel, un pachet al cărui durată este de 3 ore la un cost de 125RON/persoană conține jocuri nelimitate de LT, module jocuri de 15 minute, arena de laser tag, un labirint mare și complex, fum, lumini și efecte speciale, acces la zona de bar și un tabel de punctaj la finalul jocului. Pentru mai multe pachete intrați aici și nu ezitați să îi contactați la numărul de telefon 0744 434 387.

2. The Guild Hall
În cazul în care vrei să îți amintești de zilele în care jucai Nu te supăra frate sau când primeai cadou un joc nou, înseamnă ca îți va surâde ideea să îți faci ziua la Guild Hall. Înconjurați fiind de o colecție impresionantă de jocuri, veți avea ocazia să testați măcar o mică parte din acestea alături de prieteni. Noi am fost recent să testăm câteva jocuri și am notat întreaga noastră experiență în aceste rânduri ca să te convingi că este locul perfect pentru tine. Puteți analiza colecția de jocuri pe site și să vă pregătiți din timp strategia pentru a câștiga (se cheamă documentare, nu trișare) sau pentru a vă contura o idee asupra a ceea ce v-ați dori să încercați. Pentru a pune la punct toate detaliile contactați-i pe cei de la The Guild Hall la numărul +40-264-700704 sau la adresa [email protected].

3. Adrenalin Park
Dornic de aventură și vrei să testezi limitele prietenilor tăi în materie de senzații majore supuse adrenalinei? Parcul de aventură este locul care îmbină prin excelență distracția, emoțiile, prietenia și sportul. Iar în cazul în care ești posesorul unei fericite zile de naștere din sezonul cald (dar nu musai), nici nu mai trebuie să stai pe gânduri când se apropie ziua ta, întrucât această opțiune este cea mai bună. Aici veți avea posibilitatea să testați un set de 13 trasee aeriene: 3 trasee de aventură pentru copii, 1 traseu de inițiere pentru adulți, 7 trasee de aventură împărțite pe diferite nivele de dificultate și 2 tiroliene spectaculoase. Prețurile diferă în funcție de timpul pe care doriți să îl petreceți în parc și despre care găsiți toate informațiile aici. În caz aveți dubii privind siguranța să știți că în preț este inclus și echipamentul special format din cască de protecție, ham echipat cu carabiniere de asigurare și scripete.

4. The Dungeon – Escape Room
Visezi încă din copilărie să ajungi, măcar pentru o zi, detectiv? Acum ai ocazia chiar de ziua ta. The Dungeon pune la dispoziție jocuri reale de escape rooms, originale și creative pentru pasionații de mister și investigație. Conceptul există din anul 2013 și este primul de acest gen din zona Clujului. Aici poți avea șansa de a-ți dezvolta spiritul muncii de echipă, atenția pentru detalii, și poți, în același timp, să te destinzi și să te deconectezi de la tot. Există o varietate de scenarii din care tu și gașca ta puteți alege, pe care te invităm să le descoperi aici. Ideea de bază este aceasta: tu și cu echipa ta sunteți blocați într-o încăpere neobișnuită și aveți la dispoziție 60 de minute sau mai puțin pentru a vă da seama cum puteți ieși. Aveți la îndemână câteva indicii și obiecte pe care trebuie să le potriviți pentru a dezlega misterul și să puneți cap la cap povestea. Accesul la joc se face pe bază de rezervare, așa că intră aici pentru mai multe detalii.

5. War Zone
Această opțiune se pretează de minune la serbarea unei zile de naștere speciale, în care distracția va fi la cote maxime. Într-un cadru apocaliptic sau desprins de pe front tocmai după încheierea unui conflict militar, poți alege să îți testezi limitele la Paintball sau Airsoft. Pentru Paintball aveți la dispoziție următoarele jocuri: Capturarea steagului, Împușcați-l pe Căpitan, Apară obiectivul, SWAT vs. TERO, Vânătoarea de iepure, Deathmatch pe echipe și individual. La Airsoft, în schimb, vă veți simți precum într-un joc de Counter-Strike, armele semănând cât se poate de bine cu unele reale, dar care funcționează pe bază de cartușe cu gaz comprimat. Cu toate acestea, ambele situații simulează o luptă sau diferite scenarii militare. Dă de veste prietenilor și rezervă un loc la numărul 0740 249 225.

6. VMax Karting

Pentru o activitate care implică mai multă adrenalină, poți opta pentru VMax Karting, una dintre cele mai intense experiențe de pilotaj care pot fi găsite în Cluj. Aici, cu karturile electrice, este timpul pentru cursă. Pe lângă podurile care adaugă un nou element de dificultate pe pista supraetajată, sunt și multe viraje de complexitate diferită care te forțează să stai concentrat 100% și să gândești în avans fiecare mișcare. Pe circuit ai parte de depășiri palpitante, drifturi în acul de păr și viteză mare cu butonul de boost apăsat. Sună super palpitant, nu? Află mai multe despre prețurile VMax Karting aici și, dacă pare a fi genul de experiență pe care ți-ar plăcea s-o încerci alături de prieteni cu ocazia zilei tale de naștere, fă-ți o rezervare la numărul de telefon +40 771 588 344.

7. Jumping House

Jumping House este un loc unic în oraș gândit pentru toți aceia cu spirit tânăr care își doresc să se bucure de activități fizice și multă, multă distracție într-un loc cool, dedicat lor. Jumping House îți oferă atracții care îmbină într-un mod unic activitatea sportivă și distracția, la înălțime, ca: Trambulinele Elastice (evident), Trambulinele Olimpice (aici intervine partea cu tot mai sus), Panoul de Cățărat care, nicio grijă, e lângă Groapa cu Bureți, Coșul de Baschet unde poți să sari, să dai coș de sus (ajutându-te de trambulină), Traseul Ninja – aici dovedești din ce aluat ești făcut – și, nu în ultimul rând, Spider Wall – peretele cu arici. Descoperă tarifele acestei locații inedite aici și contactează-i la numărul de telefon +40 770 17 36 36 ca să-ți faci o rezervare.

Tu unde alegi să petreci cu prietenii de ziua ta de naștere?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!