5 preparate tradiționale musai de încercat din meniul Hugo Restaurants

Home $ Articole $ 5 preparate tradiționale musai de încercat din meniul Hugo Restaurants

by | Oct 25, 2019 | Articole, Restaurante

Nu ne jucăm atunci când vine vorba de mâncare, doar știi prea bine acest lucru. Mereu recomandăm localuri din oraș care îți oferă în farfurie o experiență culinară de neratat și ne dăm toată silința să te convingem de ce merită să treci pragul anumitor restaurante. Hugo The Office și Hugo City fac parte din rândul preferatelor noastre, fie că vorbim despre bucătăria internațională, ori despre cea românească. Atunci când ne referim la preparatele tradiționale, cei de la Hugo sunt maeștrii în reinterpretarea bucatelor și eu tind să cred că au descoperit secretul gustului desăvârșit. Dacă nu ai încercat până acum o mâncărică cu specific românesc gătită în stilul Hugo, noi îți propunem câteva idei pe care le oferă meniul variat.

Salată de vinete
Începem seria recomandărilor cu un preparat pe care pur și simplu nu îl poți refuza: salata de vinete. Nu cred că cineva mai știe care ar fi rețeta originală, căci delicioasa mâncărică a cunoscut prea multe moduri de interpretare de-a lungul timpului. Bucătarii de la Hugo vin și ei cu o idee de preparare, pe cât de simplă, pe atât de atrăgătoare: vinete, roșii cherry și focaccia. Pâinica italiană oferă un gust aparte salatei românești, fiind un mix perfect între contemporan și tradițional. Dacă ți se face poftă și nu reușești să ajungi în restaurant, ai posibilitatea să comanzi online, prețul fiind de 16 lei.

Ciorbă de pui a la grec
Poate nu se încadrează exact în categoria „pur românesc”, dar ciorba de pui a la grec există de atât de mult timp în meniurile naționale, încât am putea spune despre acest preparat că l-am făcut al nostru. Puiul aromat ți se topește în gură și te trimite înapoi în vremea când te jucai în fața blocului. Pauza de muncă poate fi prilejul perfect să dai o fugă în restaurantele Hugo și să te răsfeți cu o ciorbă după cum o pregătea mama ta acasă. Bineînțeles, preparatul este disponibil și online (8,5 lei), căci un program prea încărcat nu trebuie să-ți stea în calea bucuriei de a savura gustul copilăriei.

Ficăței de pasăre în sos de ceapă
Antreu? Avem! Felul unu? Avem! Ce urmează? Felul principal, desigur! Meniul Hugo cuprinde o gamă variată de preparate numai bune să îți astâmpere foame la ora prânzului, însă noi îți recomandăm să îți comanzi o porție de ficăței de pasăre în sos de ceapă. Îmi e suficient numai să rostesc numele acestei mâncări pentru a simți gustul ei delicios, așa cum obișnuia bunica mea să o pregătească acasă. Iar sosul acela… yummy! Nu vreau să lungesc discuțiile referitoare la acest subiect, fiindcă prefer să trec direct la fapte: o comandă rapidă.

Chifteluțe în sos tomat
Rotunde, fragede, învelite într-un sos roșu care le completează gustul. Cine sunt ele? Nimeni altele decât chifteluțele de la Hugo. Atunci când nu mai știu ce aș putea să mănânc la masa de prânz, acest preparat este soluția salvatoare și niciodată nu mă dezamăgește. În combinație cu garnitura de piure cu unt, chifteluțele în sos tomat îmi redau pe loc energia și cheful de a termina toate sarcinile pe care le am trecute în program. Bulgărașii aceștia din carne fac minuni asupra dispoziției tale, iar dacă nu mă crezi pe cuvânt te las să te convingi singur. Comanda online se face aici și prețul este de doar 5,5 lei.

Papanași prăjiți cu gem și smântână
Nu puteam încheia această listă de recomandări fără un desert menit să-ți îndulcească ziua. Una dintre cele mai bune opțiuni pe care le ai în materie de dulce la Restaurantele Hugo se numește cam așa: papanași prăjiți cu gem și smântână. Găsești în farfurie exact ceea ce ai nevoie pentru un răsfăț culinar. Nu cred că m-aș putea plictisi vreodată de biluțele pufoase ale căror gust îl completează smântâna. Să nu mai vorbesc despre gemul pe care îl consider cireașa de pe tort. Delicatesa se găsește permanent în locația Hugo The Office și ocazional, la linie, în locația Hugo City. O ieșire în oraș poate fi motivul pentru care să-i strângi pe cei dragi și să vă bucurați împreună de un desert perfect.

Care sunt preparatele tale tradiționale favorite din Restaurantele Hugo?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!