10 lucruri cool pe care le poți face săptămâna aceasta în Cluj

Home $ Articole $ 10 lucruri cool pe care le poți face săptămâna aceasta în Cluj

by | Oct 21, 2019 | Articole, Recomandări

Luni este ziua noastră favorită, uite că am zis-o și pe asta! Și cum să nu ne bucurăm de începutul unei noi săptămâni atunci când ne aduce evenimente cool, perfecte să ne ofere motive pentru a ieși din casă? Indiferent dacă îți place să fii sufletul petrecerii, să stai relaxat pe scaun și să te bucuri de un concert, ori să participi la conferințe pentru a dezvolta viziuni proaspete, în Cluj-Napoca le găsești pe toate. Nu ne crezi pe cuvânt? Atunci aruncă o privire peste recomandările de activități pe care le poți încerca în această săptămână și vei vedea că nu ai timp să te plictisești.

Marți – Boboci, fiți gata de petrecere!
Ce-ar fi studenția fără petrecerile nebune care te conving să amâni pentru săptămâna viitoare seminarul acela de la ora 08:00? Dacă ești proaspăt venit în Cluj la facultate, dar încă nu ai cunoscut nopțile pline de distracție, nu mai sta pe gânduri și haide în Euphoria la un party dedicat ție. Balul Bobocilor UBB promite să te țină pe ringul de dans până la răsărit și să-ți asigure o experiență de neuitat. Biletele early bird se găsesc la centrul OSUBB (Căsuța Galbenă din Hașdeu) la prețul de 15 lei. Hurry up and party hard!

Marți – Ne lăsăm încântați de Sarah Brightman
Soprana Sarah Brightman vine în Cluj Napoca cu un spectacol de neratat. Artista premiată cu nenumărate premii internaționale ne va fermeca cu vocea sa, dar și cu prezența scenică. Clasicul și modernul se vor îmbina în timpul show-ului, căci Sarah folosește atât dramatismul caracteristic operetelor, cât și efectele vizuale specifice timpurilor noastre. Alături de ea vor urca pe scenă și doi invitați speciali: tenorul Vincent Niclo și Narcis Iustin Ianău, finalistul primului sezon Românii au Talent. Doritorii încă au timp să achiziționeze biletele de aici.

Miercuri – Descoperim cele mai bune strategii de marketing
Social media, micro-targetare, hyper-personalizare, conținut relevant, brand, public țintă, transparență; lista de cuvinte pe care doar oamenii de marketing le înțeleg cel mai bine poate continua la nesfârșit. Toți cei care știu că succesul serviciilor de pe piață se datorează și unei promovări corespunzătoare își dau întâlnire săptămâna aceasta la conferința Best Marketing. Invitați din departamentele de creație (și nu numai) vin să inspire prin speech-urile lor, să povestească despre noile strategii de comunicare și cum se poate ajunge la consumatori utilizând tehnologiile moderne. Mai multe detalii despre cei care vor susține discursuri, precum și biletele disponibile se găsesc pe site.

Miercuri – Ups, it’s kitsch again!
College Party is back in town! Dacă te-ai simțit de minune joia trecută la petrecerea College Party și te gândeai că tare bine ar prinde un eveniment de genul și săptămâna aceasta, dorința ți-a fost îndeplinită. Cei mai petrecăreți oameni din Cluj se întâlnesc din nou în Euphoria să danseze pe ritmurile inconfundabile de kitsch. Se promite un playlist care să îți meargă direct la suflet și multă bere din partea echipei. Intrarea este 15 lei, însă beneficiezi de 5 lei reducere dacă ai aplicația Omnipass.

Joi – Mergem cu Taxi spre concert
Sala Cinema-ului Florin Piersic va răsuna de cele mai cunoscute piese ale formației Taxi. Trupa împlinește 20 de ani de existență, iar cea mai frumoasă aniversare o va trăi pe scenă, în fața publicului. Haide și tu să fredonezi cele mai cunoscute melodii de dragoste compuse de Dan Teodorescu, ori să critici fără ocolișuri situația socială și politică a României prin intermediul pieselor manifest. La final, nu uita să urezi membrilor un călduros „La mulți ani”. Biletele se găsesc aici.


 

Vineri – Începem un weekend creativ
CreativeMornings face parte din rândul evenimentelor pe care le aștepți cu nerăbdare în fiecare lună la ClujHub. Mic dejun sănătos, cafea din partea casei, prieteni noi și discuții creative, ce îți poți dori mai mult de la un început de weekend? La întâlnirea din octombrie ne vom lăsa inspirați de către Julien Lefort, care va aborda tema flow. Invitatul este pasionat de coaching și găsește cele mai creative modalități prin care să-i motiveze pe cei din jurul lui să își atingă obiectivele. Dacă vrei și tu să „furi” câteva idei crețe, nu uita să-ți rezervi locul în sală. Tot în această săptămână, ClujHub își deschide larg ușile pentru cei curioși să descopere spațiile de co-working. Înregistrările pentru open day se fac aici.

Vineri – Petrecem alături de Direcția 5
După ce am fost la ClujHub să ne luăm doza de inspirație, continuăm ziua de vineri cu un eveniment plin de emoții. Direcția 5 revine la Hugo cu un nou concert romantic. Haide să asculți cele mai frumoase balade rock și să te bucuri de o seară relaxantă după o săptămână încărcată. Evenimentul se va desfășura la Restaurantul Hugo din incinta The Office și va începe la ora 20:00. Biletele se pot cumpăra din local sau online, iar după achiziționarea acestora este necesară și rezervarea unei mese.


 

De vineri până duminică – Ne delectăm cu cea mai bună cafea
Toți baristas și iubitorii cafelei de specialitate se întâlnesc la Bastionul Croitorilor în acest weekend. Cluj Coffee Festival ne răsfață papilele gustative cu cele mai aromate băuturi magice, fără de care nu putem începe diminețile. Baristas talentați se vor întrece pentru a obține un loc în competiția de anul viitor din Melbourne. Vino și tu să guști cafelele preparate de aceștia și să descoperi ce presupune un latte art creativ. Intrarea este gratuită.


 

Sâmbătă – Ne întâlnim la un meci de baschet
Tare dor îmi era să recomand un meci de baschet! U-Banca Transilvania întâlnește sâmbătă echipa CSM Oradea într-un meci partea a Ligii Naționale de Baschet. Întrecerea sportivă va avea loc la BT Arena Cluj, începând cu ora 18:30. Echipa favorită se susține cel mai bine din tribune, așa că achiziționează un bilet și haide să fii parte din galerie.


 

Duminică – Tratăm mahmureala la Syndicate Bar
Care poate fi cel mai reușit mod de a încheia weekendul? Probabil această întrebare are atâtea răspunsuri cât și locuitori ai planetei, însă cei care au trecut printr-o noapte de sâmbătă mult prea agitată ar putea să-mi dea aceeași replică: un hangover brunch. După o petrecere furtunoasă, oricine merită un all you can eat pe măsură desfășurat la Syndicate Bar. Timp de două ore te vei putea bucura de oricare dintre preparatele delicioase din cadrul restaurantului, alături de o ceașcă de cafea aburindă, apă sau ceai. Murăturile sunt și ele pregătite, în cazul în care noaptea trecută încă îți dă dureri de cap. Pentru a putea participa la eveniment trebuie să plătești o taxă de 109 lei, însă 2 ore de mâncat cheesburgeri de vită și clătite americane merită fiecare bănuț.

Ți-ai făcut planurile pentru săptămâna aceasta?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!