9 spectacole de stand-up comedy și de tip comedie în această toamnă la Cluj

Home $ Articole $ 9 spectacole de stand-up comedy și de tip comedie în această toamnă la Cluj

E destul de clar că toamna își face de cap afară, iar pe noi ne încearcă un sentiment de nostalgie la orice oră din zi și din noapte. Cu toate acestea, în Cluj vor avea loc o serie de evenimente de comedie care doresc să scoată publicul din această depresie colectivă, aducând dacă nu hohote de râs, măcar un zâmbet (care nu va fi forțat) pe chipurile posomorâte și cu gândul, încă, la concediul ce tocmai a trecut. Așadar, să facem agenda toamnei în materie de spectacole de stand-up și de comedie.

Septembrie
Wake me up when september ends, dar nu până să nu fi participat și la un eveniment umoristic, ca să ai impresia că ai visat glume și că, brusc, te-ai trezit cu puteri magice de a-ți face prietenii să râdă (pentru prima dată).

#1 Ca la Nebuni după Michael Frayn
Cei de la Teatru de Club, ne propun în data de 26 septembrie, piesa Ca la Nebuni cu Adriana Băilescu, Sorin Misirianţu și Bori Varga. Interacțiunea socială va fi punctul de pornire pentru această comedie, iar dacă situațiile în care te afli la o petrecere și nu cunoști pe nimeni, sau te întâlnești cu cine nu trebuia îți par cunoscute, cu siguranță te vei regăsi în personaje. Prețul biletului este de 30 de lei, iar rezervările se fac la numerele 0737300300 sau 0730083883.

#2 Chiritza în concert, spectacol-concert de Ada Milea
Dacă ai impresia că nu te poți pierde în hohote de râs într-un cadru oficial, impus de grandoarea teatrului național, ei bine…greșești. Chirița ia din nou naștere, după multă vreme de la conturarea ei de către Vasile Alecsandri, și vă așteaptă în 26 septembrie cu brațele deschise la un spectacol-concert, pus în scenă de simpatica Ada Milea: Aștiept cu nerăbdari sî vidieț’ invențiili minunaților implicaț’ în spiectacolu’ nostru șî sî râdiți di ieli cu tristeți șî bucurii. Biletele se pot achiziționa de aici.

Octombrie
Se pare că luna octombrie este fana spectacolelor de tip stand-up. Și a comediilor în general. Pregătiți-vă agenda pentru că veți avea de unde să alegeți la ce eveniment să mergeți.

#3 Stand-up Comedy: Dan Badea – amUmor
Începutul de lună, ni-l aduce pe Dan Badea de la iUmor, direct la Cinema Florin Piersic. Așa că, în data de 1 octombrie nu îți programa altceva decât o porție zdravănă de râs pe seară, de la 20:00, și dă de veste și prietenilor tăi ca să vă distrați împreună la glumele acestuia. Biletele sunt sold-out, din păcate, la toate categoriile, dar dacă ai apucat să îți iei deja unul, ești câștigătorul unei seri pline de zâmbete.

#4 Sunt un orb – Horațiu Mălăele
Un show de improvizație, care împletește situațiile umoristice cu poeziile sau proza scurtă, Horațiu Mălăele va face posibil ca în data de 3 octombrie, chiar și cea mai tristă și îngândurată persoană din sală să râdă la momentul lui. Artistul își avertizează spectatorii, folosind bineînțeles o notă comică, faptul că va fi pericol de râs în hohote. Biletele se pot achiziționa de aici așa că ai face bine să nu mai stai pe gânduri, chiar dacă cine râde la urmă…râde mai bine.

#5 Stand-up cu Dan Puric
În data de 10 octombrie, Dan Puric ne așteaptă la Colonia Veselă la un stand-up patriotic, pentru a ne relaxa după o zi de joi extenuantă la job. Dacă vrei să retrăiești momente din trecutul patriei sau să trăiești vremurile actuale, dar la nivel de satiră, nu îți programa altceva pentru această dată și ia-ți bilet de aici, fie la 40 de lei, fie la 50. Dă de veste și prietenilor tăi pentru că sharing is caring și veți putea astfel să vă distrați împreună.

#6 Suntem Oameni Serioși
Încă din denumirea spectacolului îți dai seama că este vorba despre o glumă, iar în data de 16 octombrie, la Cinema Dacia, suntem invitați să ne convingem de acest lucru. Astfel, piesa de teatru ia naștere datorită talentului a 4 actori care interpretează 15 personaje, îmbinând comediile americane ale lui Neil Simon cu drama lui A. P. Cehov. Un cadru slav cu influențe newyorkeze, așa se caracterizează spectacolul care aduce în prim plan diferite tipologii umane care au drept scop să stârnească râsul printre spectatori. Biletul costă 35 de lei și poate fi achiziționat de aici.

#7 Nick Vujicic @ Cluj-Napoca
După cum v-am spus mai sus, luna octombrie este plină de spectacole, iar aceasta se încheie cu prezența lui Nick Vujicic, cunoscut drept bărbatul fără picioare și fără brațe, dar care, în ciuda acestui aspect, se bucură de viață și îi ajută și pe cei din jurul lui, fiind instructor motivațional. În 23 octombrie, acesta va aborda cu seninătate subiecte din diverse categorii, conferindu-le și o latură comică. Biletele sunt disponibile aici și au prețuri pornind de la 15 lei, până la 40.

Noiembrie

Cu November Rain răsunând în căști și profund deprimați de vremea de afară, simțim că nimic nu ne mai poate scoate din această stare care nu ne lasă să dormim nopți la rând. Însă, în data de 10 noiembrie, s-ar putea să găsești soluția la aceste probleme.

#8 Stand-up Comedy-Partidul Comedianţilor Români
Vino să iei parte la Marea Adunare a Partidului Comedianţilor Români de la Cluj-Napoca! Tovarășii Bordea și Micutzu îți vor oferi un program de glume și hohote de râs, acompaniați de Cortea Nelu, Bucălae Radu şi Adrian George. Biletele sunt disponibile aici și grăbește-te să îți iei unul până nu se termină programul zilnic de internet. Deviza PCR este hai să dăm dumă cu dumă deci în mod categoric, la finalul show-ului vei pleca cu o stare de bine.

#9 Turneu National Ceva Marunt
Știm, deja cântăm colinde, dar nu ne-am putut rezuma doar la toamna, așa că vom recomanda și un eveniment care, deși cu gândul deja la cadourile de Crăciun, n-ar trebui să ne facă rău. În data de 4 decembrie (destul de aproape de luna noiembrie, deci nu e greșeala așa mare), 5 comedianți care au avut mai mereu show-uri sold-out, revin la Cluj să ne facă iar să râdem. Biletele vor fi puse în vânzare curând, așa că fii cu ochii pe eveniment să fii sigur că vei prinde. Echipa Ceva Mărunt, formată din Sergiu, Toma, Cristi și Sorin și Vio, este pregătită să te facă să te simți bine și să râzi, la început de iarnă.

Așadar și prin urmare, am terminat de făcut agenda comediilor care se arată în viitorul apropiat în Cluj. Tu la care vei merge?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!