Unde găsești cea mai bună cafea aproape de biroul tău

Home $ Articole $ Unde găsești cea mai bună cafea aproape de biroul tău

by | Aug 7, 2019 | Articole, Ieși cu prietenii

O zi la birou poate fi foarte lungă, dar coffee makes everything better, așa că e nelipsită când vine vorba de munca de zi cu zi. Având în vedere faptul că majoritatea dintre voi sunteți iubitori ai acestei licori care ne dă energie, ne-am propus să vă sugerăm câteva cafenele de la care cu siguranță veți pleca cu zâmbetul pe buze. Așa că, nu sări peste rândurile următoare dacă vrei să afli de unde îți poți lua o cafea delicioasă în apropiere de biroul tău.

Pentru cei care lucrează la și în apropiere de clădirea The Office, lucrurile sunt foarte simple, căci la parterul clădirii se află Narcoffee, unde poți savura cafea de specialitate ce a trecut prin prăjitoria lor proprie. De acest lucru se asigură Marius Nica, head roaster la Narcoffee, ce a fost desemnat campion naţional şi premiat internaţional la Cup Tasters şi Latte Art. Fiind situată pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, la nr. 77, cafeneaua poate fi vizitată cu ușurință și de cei care lucrează la Maestro Business Center pentru a se bucura de o cafea adevărată.


În apropiere de centru, mai exact, pe Strada Constantin Daicoviciu nr. 8, se bea doar cafea de specialitate preparată cu cea mai mare grijă la Let’s coffee. Tot la ei, periodic vei putea încerca degusta o altă cafea, căci aleg să rotească prăjitoriile, schimbând astfel cafeaua pe care o servesc clienților. Iar dacă te gândeai că nu vei reuși să bei o cafea fără zahăr, nu ezita să le treci pragul, iar șansele să o faci vor crește semnificativ. Cafeneaua se află aproape de spații de cowork din zonă, dar poate fi o opțiune bună și pentru cei care lucrează la băncile de pe Barițiu.

Nu foarte departe, la parterul centrului comercial Central, se află Meron, care își așteaptă vizitatorii cu cafele de specialitate servite într-un spațiu atrăgător. E locul perfect pentru cei ce care lucrează la Cluj Hub și își doresc o binemeritată cafea de calitate. De asemenea, cafeneaua se află în apropiere de sediul Telekom România, dar și de sediul .msg România.

Nici cei care lucrează în apropiere de Iulius Mall nu stau mai rău la acest capitol. Astfel, dacă lucrezi în una dintre clădirile United Business Center sau în Vivido Business Center, poți opta pentru băuturile delicioase pe bază de cafea de la Ted’s Coffee Riviera, care își care sediul chiar la parterul clădirii United Business Center Riviera. Specialitatea lor este Ted`s House Blend 100%, un amestec de boabe de cafea ce provin din 6 plantații. Vezi care sunt și celelalte băuturi din meniul lor pe care trebuie să le încerci, în articolul de aici. De asemenea, la parterul Vivido Business Center se află Roots, cafeneaua soră cu cea de pe Eroilor, care te așteaptă cu cafea de specialitate din boabe proaspăt prăjite.

În cazul în care lucrezi în zona Dorobanților, poți savura o cafea bună de la Phil’s Coffee Shop, cafeneaua care se află pe Strada Dorobanților, nr. 21. este o variantă ideală pentru cei care lucrează la Garmin, BT sau pur și simplu au treabă în zonă la ANAF, Tribunal etc, pentru a-și lua doza de energie.

Mai multe locuri cu cafea bună în Cluj găsești aici.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!