5 locuri cool de unde poți cumpăra flori în Cluj

Home $ Articole $ 5 locuri cool de unde poți cumpăra flori în Cluj

Ghici ghicitoarea mea: Când răsar, știi că primăvara vine, iar de la aniversări sunt nelipsite. Ce sunt ele? Cu siguranță cunoști deja răspunsul, doar el se află în titlu. Florile, căci despre ele vorbim, ne înveselesc prin culori și parfumuri delicate, iar orice spațiu prinde mai mult contur atunci când este decorat cu plante. Femeile ar putea să le îngrijească ore întregi, iar bărbații uită, uneori, să le cumpere. Pentru situațiile în care ai nevoie urgent de un buchet, noi aranjamente sau soiuri pentru grădină, ori îți dorești să achiziționezi primul tău ghiveci, am creat o listă de 5 locuri cool de unde poți cumpăra flori (și nu numai) în Cluj. Make your home less boring.

Norocoși sunt aceia care locuiesc la case cu grădină, căci au posibilitatea să apeleze oricând la serviciile Nea Garden. Centrul de grădinărit oferă consultanță și proiectează spațiul verde pe care ai visat să îl ai dintotdeauna. Acum că primăvara s-a făcut stăpână, cine ar spune ”nu” unui colț de rai umbrit? Pentru a se asigura că locul tău ferit de razele soarelui este cu adevărat special, cei de la Nea Garden livrează la domiciliu o gamă largă de plante de exterior cărora nu le poți rezista tentației de a le vedea plantate în grădina ta. Conifere, foioase, arbuști, tufe sau flori anuale, acestea reprezintă doar câteva exemple de categorii. Veste bună și pentru persoanele care locuiesc în apartament: la ei poți apela inclusiv pentru plante de interior.

Totul e pregătit, cadoul ideal cumpărat, petrecerea surpriză pusă la punct în detaliu, numai ziua ei de naștere să vină. Apoi îți amintești că din toată această ecuație nu poate lipsi un element pe care, știi tu, femeile îl consideră esențial: florile. Te gândești care ar putea fi buchetul perfect, căci plantele în ghiveci nu o impresionează, ba chiar și trandafirii îi consideră demodați. Dacă tot e pretențioasă, ce-ar fi să-i dăruiești ceva inedit, cum ar fi… un tablou viu? Da, ai citit bine! La Vivaflor găsești artă din plante suculente. Florile sub diferite design-uri sunt așezate în tablouri, toate „pictate” manual. Ușor de îngrijit, acestea pot fi cadoul perfect, mai ales pentru iubitoarele decorațiunilor de interior. De asemenea, îi găsești și la florărie, pe strada Padin, nr. 25, unde te așteaptă cu o varietate de buchete.

Flori și culori se găsesc la orice florărie, ai putea spune, dar parcă niciunele nu se aseamănă cu cele de la Serele din Mihăiești. Mie mi-a fost suficient să arunc o privire pe pagina lor de Facebook și să mă îndrăgostesc pe loc de varietatea plantelor pe care le oferă. Mușcate, begonii, petunii, garofițe, lavandă și multe alte flori în ghivece mi-au furat privirile numai din câteva fotografii și tare aș vrea să știu cât de frumos arată în realitate. Dacă dorești și tu să achiziționezi câteva ghivece, comanda minimă este de 30 lei și se realizează la numărul de telefon 0720036170. Producătorii îți livrează plantele direct la domiciliu, însă poți să-i vizitezi de luni până vineri la sere între orele 9 și 16:30.

Ne întoarcem puțin la plantele suculente și la farmecul lor aparte. Potrivite atât pentru apartamente, cât și pentru grădini, acestea se dezvoltă armonios doar cu puțin ajutor din partea soarelui și trebuie udate săptămânal pe timpul verii. Mă opresc aici cu teoria, producătorii la Sempervivum știu cel mai bine cum trebuie îngrijite plantele, căci tot ei le și comercializează. Afacerea a pornit și s-a dezvoltat în familie, iar în prezent este singura specializată pe astfel de flori din România. Despre Sempervivum v-am mai povestit în articolul despre Strada Potaissa, acesta fiind primul stand care m-a convins să-mi achiziționez o plantă suculentă pentru apartament. În cazul în care vrei să le adresezi întrebări, sau dorești să vezi ce oferte au, te poți înscrie în grupul oficial de Facebook.

Atelier de creație florală, așa se descrie, pe scurt, Floarea Ta. Drept vorbind, în momentul în care vezi buchetele și aranjamentele pe care aceștia le realizează, îți dai seama că locul e mai mult decât o simplă florărie. Știi și tu prea bine că nu trebuie să aștepți ocazii speciale pentru a surprinde o persoană dragă cu o mică atenție, tocmai de aceea ai posibilitatea să comanzi florile dorite direct de pe site. Acestea vor fi livrate la adresa pe care tu o dorești și vor fi însoțite gratuit de o felicitare personalizată. Floarea Ta se ocupă cu aranjamente din plante pentru orice tip de eveniment, dar și pentru spații de muncă sau locuințe. Magazinul fizic se găsește pe strada Louis Pasteur, nr. 52, în cazul în care vrei să admiri florile cu ochii tăi și să creezi propriul buchet.

Tu de unde alegi să cumperi flori?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!