De unde poți comanda de mâncare în miez de noapte

Home $ Articole $ De unde poți comanda de mâncare în miez de noapte

Vrem să recunoaștem sau nu, cu toții ne lovim de acest moment. Te pui la somn mai devreme, așa cum făceai când erai mic, dar te trezește foamea la miezul nopții. Știi și că nu e bine să mănânci după ora 6 PM (haha,ce glumă bună), dar stomacul tău nu te lasă în pace și te face să visezi ba la o pizza, ba la ceva cald de mâncare. Mergi în vizită până la frigider, în speranța că vei găsi ceva, orice, deși ești conștient că șansele de reușită tind către zero. Acum parcă și borcanul de zacuscă de care nu te atingeai cu zilele când erai student ți-ar alina sufletul. Și ca să nu mai trebuiască să cauți înnebunit și înfometat un loc care livrează mâncare la ore neortodoxe, am făcut noi o listă care te-ar putea salva din această situație tristă.

Spoiler alert! Am descoperit că noaptea se găsește doar pizza. More or less.

#1 My Fresh
Cum ziceam mai sus, o pizza ar fi salvarea ta, plus că mai ai și niște ketchup în frigider de la petrecerea pe care ai ținut-o acum o săptămână. Tot ce mai ai de făcut este să analizezi cu atenție meniul lor și să te decizi ce vrei să comanzi. Ce e drept, mai ai și alte opțiuni culinare, nu doar pizza, dar sufletul tău asta îți cere pentru a te lăsa să adormi la loc. Dacă tot faci un cheat night, comandă și desert ca să fie setul complet și să ai motive de a te simți vinovat a doua zi. Aceștia livrează până la ora 1 AM și îi găsești și pe Foodpanda sau HipMenu.

#2 Hello Pizza
Hello pizza, hello happiness! Știau ei ce știau când s-au gândit la nume. Și ei te salvează în miez de noapte când simți că mori de foame și te apucă toate poftele pământului. Vrei paste? Au și paste. Vrei salată ca să nu îți strici prea tare imaginea pe care o vei afișa la plajă? Au și salată. Tu tot ce trebuie să faci este fie să deschizi o aplicație de food delivery, fie direct de pe site / telefonic și să te hotărăști ce vrei să comanzi. Îți mai râmâne să aștepți cu sufletul la gură telefonul care anunță că a sosit mâncarea și să ieși în mare grabă să o revendici. Tot până la 1 AM te salvează și ei.

#3 Pizza Brie
Pe cei de la Pizza Brie îi găsești atât pe Foodpanda, cât și pe HipMenu. La datorie pentru tine până la ora 1 AM (cred că este o lege nescrisă să nu se mai facă de mâncare după ora asta că altă explicație nu găsesc) îți pregătesc acea pizza pe care o vei aștepta cu nerăbdare să vină și să o devorezi, ca să îți poți continua somnul, de această dată plin și fericit. Am văzut la ei în meniu pizza cu ananas, dar nu stăm să dezbatem acum acest subiect controversat. Când te ia foamea la ore târzii în noapte ai mânca orice ca să îți liniștești foamea și să adormi din nou, visând la ceva frumos.

#4 Moft by Night
Stai liniștit, nu este un moft să mănânci la ore târzii, așa că nu te încăpățâna că tot nu o să adormi cu stomacul tău cântând opere clasice. De aici poți comanda și alte feluri de mâncare (finally) și poți sta liniștit în timp ce aștepți să te sune băiatul care îți livrează comanda. De bază rămân tot aplicațiile de food delivery, iar până la 3 AM (da, ai văzut bine, nu mai e 1 AM) cineva îți va face de mâncare, ca mai apoi cineva să ți-o aducă la ușă ca tu să poți dormi fericit după. Oare cum se simt cei care livrează mâncare la ore târzii știind că salvează un om de pe culmile disperării?

#5 City Pizza Delivery
Revenind la marea noastră dragoste, pizza, și la programul care se sfârșește la 1 AM, am mai găsit o opțiune care ți-ar putea fi de ajutor atunci când cauți în neștire să mănânci ceva noaptea. Îi găsești pe Hipmenu și vei fi surprins să vezi că au și burgeri și alte tipuri de preparate, inclusiv deserturi. Așa că, dacă nu ai aplicația ar fi bine să o descarci căci nu se știe când te va lua din nou foamea sau comandă telefonic la numărul de pe site și așteaptă cuminte semnalul care îți va da ritmul cardiac peste cap și care îți va dilata pupilele.

Nu în ultimul rând, nu puteam să nu îi amintim și pe cei de la Glovo care îți pot aduce la ușă acea shaorma de la Mama Manu care cu siguranță îți va ține de foame și următoarea zi. Tot ei îți pot aduce și meniul de 5 lei de la McDonald’s sau orice există de mâncare la un resturant sau fast food non-stop (despre care avem un articol aici). Sau în caz că ai prieteni care tocmai au gătit și au ceva bun în frigider, îi poți ruga să îți facă un pachet așa cum îți făceau ai tăi în studenție, iar cineva de la Glovo va avea onoarea să îți aducă fericirea în suflet.

Acum că ai parcurs această listă, de unde alegi să comanzi de mâncare ca să îți potolești foamea în miez de noapte?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!