10 lucruri #cool pe care le poți face săptămâna aceasta în Cluj

Home $ Articole $ 10 lucruri #cool pe care le poți face săptămâna aceasta în Cluj

by | Jun 17, 2019 | Articole, Recomandări

Azi e luni, ceea ce înseamnă că venim cu recomandări cât pentru toată săptămâna. Îți aducem o listă cu 10 lucruri pe care le poți face în zilele ce urmează pentru a ne asigura că ieși din casă cât mai des. Să vedem ce ne rezervă săptămâna care tocmai a început.

Joi – “Am dat-o-n bară”
De la ora 19:00 ne întâlnim la ClujHub pentru a ne împărtăși eșecurile cu ceilalți, în cadrul Fuckup Nights. Printre poveștile lipsite de succes pe care le vei auzi joi, se numără experiențele lui Marian Goia, care refuză să se așeze într-un loc anume, așa că, de 5 ani se mută constant. În cazul în care încă nu ai ajuns la vreo ediție Fuckup Nights, ți-am povestit în articolul de aici cum se desfășoară acestea pentru a-ți face o idee. Participarea la eveniment este gratuită, dar e necesar să te înregistrezi, căci locurile sunt limitate.

Vineri – Hai cu popcornul în parc
Nu pentru a hrăni păsărelele, dacă la asta te gândeai, ci pentru că e Movie Night. În fiecare vineri, în Parcul Iulius, te vei putea bucura de proiecția unui film în aer liber, iar intrarea e gratuită de fiecare dată. Săptămâna aceasta va fi proiectat filmul Arctic începând cu ora 21:30, așa că sună-ți prietenii, pregătește-ți o păturică și mergeți la film.

Vineri – Se dă startul petrecerilor
Mai e o lună până ne întâlnim la castelul din Bonțida, așa că e cazul să începem să ne facem încălzirea. Booha se asigură că intrăm în atmosfera de festival printr-o petrecere la Muzeul de Artă ce va începe de la ora 22:00. Muzica va fi asigurată de DODO și de Vitamine family, adică Artrax și Absolem. Ia-ți biletul de aici la prețul de 30 de lei și pregătește-te de distracție.

De vineri până duminică – Sleep is for the weak
Și chiar ai toate motivele să lași somnul pe mai târziu, căci a șasea ediție Cluj Never Sleeps va asigura nopți albe, animate de petreceri, ateliere, spectacole și o mulțime de alte activități care îți vor reaminti de ce ți-e drag acest oraș. Vineri, de la ora 23:00, luăm împreună un Midnight Snack în Piața Unirii, așa că nu uita să aduci câteva bunătăți cu tine la masa în comunitate. Programul complet al evenimentelor din cadrul Cluj Never Sleeps îl găsești aici. Take a look!

Sâmbătă – Ia prânzul în natură
În ajunul Sînzienelor, ești invitat la Prânzișor în foișor, în Parcul Etnografic “Romulus Vuia”, unde vei putea savura preparate din produse locale și pe lângă că vei avea parte de o masă sănătoasă, îți vei putea face proviziile pentru următoarele zile, căci, în cadrul evenimentului are loc și un târg al producătorilor, de unde vei putea cumpăra produse proaspete. Desertul de după prânz va consta în prăjitura cu care a fost întâmpinat Papa Francisc la Blaj. Care crezi că e aceasta? Bilete la prânzișor au prețul de 65 de lei și pot fi luate de aici.

Sâmbătă – Luptăm contra consumerismului
Și e mai ușor decât sună, căci Târgul cu mărunțișuri oferă contextul perfect prin care să te asiguri că obiectele pe care nu le utilizezi, fie că sunt noi sau puțin utilizate, nu ajung la gunoi, ci își găsesc un rol în altă parte. Așadar, tu îți faci ordine acasă, aduni tot ce nu folosești și e în stare bună, le duci la Atelier Cafe până la ora 15:30 și poate pleci acasă cu ceva ce îți trage cu ochiul. Toate obiectele care vor rămâne în cafenea la finalul zilei, vor fi duse unor familii cu venituri mici din satele din apropiere. Apucă-te de sortat!

Sâmbătă – Află mai multe despre mobilitate
În cadrul Smart Mobility Cluj, vei putea vedea care sunt cele mai noi concepte de mobilitate sustenabilă. Vor avea loc prezentări, teste și demonstrații ale unor autovehicule electrice și hybrid, biciclete, scutere și trotinete electrice și alte surprize. Evenimentul începe la ora 10:00 și se va desfășura pe durata întregii zile pe esplanada BT Arena & Cluj Arena, iar intrarea va fi gratuită.

Sâmbătă – Ce ne va face să râdem?
Chiar am vrea să știm exact, însă, când e vorba de un spectacol de improvizație, lucrurile sunt impredictibile și irepetabile, deoarece totul e construit pe loc, cu ajutorul publicului. Totuși, sunt slabe șansele să nu te amuze show-ul pe care Improbabilii îl vor pune în scenă cu ocazia aniversării de un an a trupei, la Urania Palace, începând cu ora 19:00. Biletele la spectacolul de improvizație au prețul de 20 de lei și le poți lua de la intrare.

Sâmbătă – Another day, another party
Petrecerea continua și sâmbătă în stilul Alandala day&night începând cu ora 18:00 la Casino, unde intrarea e gratuită. Golan, Petru Andrei și Bretan vor da startul petrecerii, urmând ca, de la ora 23:00, Binh, Cap și Polarize să vrăjească atmosfera din Sala Polivalentă. Biletele pentru cea de-a doua parte a petrecerii, cea de la BT Arena, au prețul de 35 sau 45 lei în avans și le poți lua de aici.

Sâmbătă sau duminică – Descoperă o nouă poveste
Cei de la Reactor aduc în scenă un nou spectacol, ce pune în lumină modul în care deciziile noastre sunt influențate de dorința de a avea “Glorie”. Poți vedea spectacolul în avanpremieră, sâmbătă de la ora 20:00, sau în premieră, duminică, de la aceeași oră. Biletele le poți lua de aici la prețul de 25 de lei sau 15 lei cu reducere pentru elevi, studenți și pensionari.

Tu ce alte planuri ai pentru săptămâna aceasta?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!