5 motive care te vor convinge să mergi la Alandala by the lake ▼

Home $ Articole $ 5 motive care te vor convinge să mergi la Alandala by the lake ▼

by | Jun 6, 2019 | Articole

Toată săptămâna am stat ca pe ghimpi, parcă cronometrând constant orele, minutele, secundele care trebuie să se mai scurgă până când voi porni în sfârșit spre Motel Gilău, să mă pot bucura de prima, singura, ultima petrecere alandala by the lake a acestui sezon. Una e și tocmai de aceea e de neratat, asta e clar. Și cum laitmotivul acestei săptămâni au fost motivele pentru mine (scuzați repetiția, dar altfel nu se putea), astăzi vă rezum pe scurt câteva idei de bază care stau la baza dorinței mele arzătoare de a se face cât mai repede vineri. Nu de alta, dar întotdeauna mai sunt câțiva care au nevoie de o listă clară de idei pentru a putea lua o decizie. Aceasta e lista pe care o așteptați: 5 motive să mergeți la alandala by the lake ▼ [9th_edition].

Locația. Nu simt că ar mai fi nevoie de completări, dar le voi face oricum. Oricine vine în momentul acesta și îmi spune că locația nu contribuie la reușita unui eveniment… say what? Locația reprezintă 80% din eveniment, locația dictează mood-ul petrecerii, vibe-ul oamenilor, iar când ai lumina lunii care se reflectă nestingherită în apa limpede a lacului Gilău, pădurea care freamătă de bucurie că are atâtea suflete în apropiere, vântul care-ți dansează bucuros printre plete, copacii veseli să fie parte din ”decor”, nu poți să spui că locația e un factor neglijabil. Motel Gilău a devenit de-a lungul ultimilor 6 ani de alandala nucleul central al tuturor nopților de neuitat, amintirilor care răzbesc prin ceața timpului, zâmbetelor care încă ni se zbat pe retină, a devenit însăși esența acestui sentiment, a sentimentului alandala.

Line-up-ul. Următorul lucru foarte important de bifat pe listă atunci când ne gândim la o petrecere este cine te așteaptă acolo. Gașca de prieteni cel mai probabil te însoțește și pe drum, dar ale cui sunete aparte te vor întâmpina încă de când te vei apropia de locație, cine va fi în spatele pupitrului, atent ghidându-ți pașii de dans, gândurile, emoțiile? De data aceasta vor fi Lizz, Traumer și Cezar, un trio explozibil din punctul meu de vedere. Lizz și Cezar nu au dezamăgit nici măcar o dată publicul clujean (i dare you say otherwise), iar pe Traumer îl voi asculta pentru prima dată. Am țopăit de atât de multe ori pe piesele lui acasă sau la alte party-uri încât nu am nicio emoție, va fi o noapte muzicală de vis.

Răsăritul de sâmbătă dimineața. Un singur lucru echivalează toată frumusețea nopții pe care o vom petrece împreună lângă Lacul Gilău: răsăritul soarelui de a doua zi, momentul care ne lasă fără suflu, razele calde ce ne vor inunda fețele fericite. Pentru mine, alandala by the lake rămâne în fruntea petrecerilor preferate tocmai pentru că îmi oferă spațiul necesar să-mi consum toată energia, toate gândurile, toate temerile prezentului, arătându-mi la final, în cel mai natural și firesc mod posibil, că a venit o nouă zi, o nouă șansă și o pot lua de la capăt. Pot încerca din nou.

Ai așteptat momentul acesta de anul trecut, de la ultima alandala by the lake. Just admit it already. Știm cu toții că aceasta e cea mai așteptată petrecere din cele marca alandala, eu îndrăznesc să spun că dintre toate petrecerile din Cluj pentru că sincer acum, știți voi una atât de complexă cum este aceasta? Îmi mai vine în minte Secret Garden, but oh wait, Alandala wins again.

Te deconectezi de urban. Alandala by the lake nu și-a câștigat faima în rândul petrecăreților doar datorită locației, line-up-ului și atmosferei de acolo, dar și pentru că toată experiența are aerul acela specific unui trip în afara orașului. De la procesul de ”sacrificare” a unui prieten care să meargă cu mașina, până la acel hanorac în plus în ghiozdan, pentru când se face mai rece și întreg entuziasmul de a parcurge un drum mai mult de 10 minute. E altfel o petrecere în inima naturii față de una în inima Clujul și se simte / vede asta pe fețele oamenilor, încă de la intrare. Aștept să ne întâlnim, relaxați, în primul rând!

That being said, grab your ticket here, pentru că niciodată nu știi când va fi sold out tura aceasta de bilete. Ne vedem by the lake, da?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!