10 lucruri #cool pe care le poți face săptămâna aceasta în Cluj

Home $ Articole $ 10 lucruri #cool pe care le poți face săptămâna aceasta în Cluj

by | Jun 3, 2019 | Articole, Recomandări

Începem săptămâna cu lista cu care te-am obișnuit, propunându-ți 10 lucruri cool pe care le poți face în următoarele zile în Cluj. Ești gata?

Toată săptămâna – TIFFuim
TIFF a început deja și toată săptămâna vei mai avea timp să urmărești filme, să te bucuri de concerte și de celelalte activități din cadrul festivalului. Poate ești curios să afli mai multe despre viitorul conținutului audiovizual la infiniTIFF sau ți-ai dori să faci un film în cadrul Uzinei filmelor de amatori. Stai cu ochii pe aperiTIFF pentru a fi la curent cu toate noutățile legate de festival și nu uita să consulți programul pentru a alege filmele pe care le vei viziona. Tăiați!

De azi până sâmbătă – Testează o experiență în VR
În cadrul infiniTIFF vei putea trăi experiența cinematografică la un alt nivel prin intermediul tehnologiei VR. Există 8 programe din care poți opta, fiecare fiind format din scurte filmulețe, printre care și un scurtmetraj ce îți va da șansa să experimentezi Primul Război Mondial. Fiecare program are o durată între 14 și 44 de minute, iar în intervalul orar pe care îl alegi pentru vizionare poți selecta ce programe dorești să urmărești. Îți poți lua biletul la VR Cinema de aici.

Joi – Leț complain!
Ești genul de persoană care se plânge din cine știe ce nimicuri? Dacă nu ești, cu siguranță știi pe cineva care este. Meron propune o întâlnire a celor care se plâng în general, astfel încât cei care ascultă de obicei nemulțumirile să poată lua o pauză. Așadar, joi de la ora 18:00 toți cei prezenți se vor putea plânge despre vreme, politică, bani, generații – you name it! Se acceptă nemulțumiri legate de orice, inclusiv legate de organizatori, care nu vor da nimic gratis participanților. Ce eveniment mai e și ăsta? Gata, păstrez restul pentru joi.

De joi până duminică – Ieșim la bere
Și nu oriunde, ci pe Aleea Stadionului, la Beer Crafters Festival. Vei avea o mulțime de sortimente de bere din care să alegi, așa că ia-ți prietenii și testați cât mai multe. Băutura va fi completată de preparate savuroase pregătite în foodtruck-uri, iar alegerea unuia s-ar putea să fie chiar mai complicată decât în cazul berii, căci vor fi o mulțime de delicatese precum burgeri, fructe de mare, pizza sau deserturi. Nu uita să-ți aduci și pelerina cu tine… just in case.

Vineri – Party mood on
Vineri petrecerea te poartă departe de cotidian printr-un peisaj ce te va face să plutești pe ritmurile muzicii. Alandala by the lake va duce petrecerea pe malul Lacului Gilău, iar Cezar, Traumer și LIZZ vor asigura muzica până… după răsărit. Îți poți lua biletul de aici la prețul de 50 de lei sau direct de la locație la prețul de 70 de lei.

De vineri până duminică – E Cluj Design Days
Vei putea vedea creații realizate de peste 30 de designeri români la Cluj Design Summer Edition și îți vei putea găsi acolo inspirația pentru vară. Evenimentul va debuta vineri cu un cocktail, iar sâmbătă și duminică vei putea vizita expoziția între orele 11:00 și 20:00 la Muzeul Etnografic. Nu uita nici de petrecerea emblematică Cluj Design ce va avea loc sîmbătă în Atelier Cafe începând cu ora 22:00.

Sâmbătă – Flori, fete și băieți, melodii și cântăreți
Chiar așa se numește evenimentul ce ne așteaptă la Grădina Botanică din Jibou pentru a petrece o zi în natură cu muzică live, mâncare delicioasă și cei dragi alături. Byron și Lucia vor asigura muzica, bucatele și băuturile vor fi servite de food truck-uri cu care ne-am obișnuit la Street Food Festival, iar doritorii vor putea participa la un tur ghidat și vor putea gusta din sucul de mere din livada grădinii. Vei putea merge acasă și cu un suvenir specific, adică o plantă aromatică sau ornamentală. Biletele costă 10 lei în cazul unui adult și 5 lei în cazul unui copil, iar banii strânși vor fi utilizați pentru administrarea Grădinii Botanice, care trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar.

Sâmbătă – Ia-ți dorința de învățare la Techsylvania
Peste 3.000 de specialiști în domenii precum ingineria, antreprenoriatul sau IT-ul se vor întâlni în cadrul Techsylvania pentru a-și împărtășii experiențele. În cadrul evenimentului se vor desfășura mai multe paneluri, vor avea loc sesiuni de Q&A workshopuri și alte activități după programul de aici. Poți vedea care sunt speakerii acestei ediții Techsylvania, iar biletul îl poți lua de aici.

Sâmbătă – Se improvizează
De Ziua internațională a aruncării toporului (da, chiar există), Improvertiții și-au propus să marcheze momentul printr-un spectacol de improvizație cum numai ei știu să facă. Te poți înregistra aici pentru a fi sigur că ai locul asigurat și că cei 5 improvizatori de vor face să râzi în hohote. Show-ul va începe la ora 20:00 la Urania Palace, iar biletul are prețul de 25 de lei și îl poți lua de la locație.

Sâmbătă – Distracția are scop caritabil
Beard Brothers aduce un nou College Party, de data aceasta în variantă outdoor, ce va avea loc la Camping Colina. Tu vii, te distrezi, iar banii strânși din bilete sunt utilizați pentru cumpărarea unei noi ambulanțe SMURD. Accesul costă 20 de lei, iar dacă ai un card OmniPass vei primi un drink gratis. Are you in?

Ce alte planuri ai pentru săptămâna aceasta?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!