10 lucruri cool pe care le poți face săptămâna aceasta la Cluj

Home $ Articole $ 10 lucruri cool pe care le poți face săptămâna aceasta la Cluj

by | Mar 18, 2019 | Articole, Recomandări

Fă o pauză de la ce ai de făcut și alocă puțin timp agendei tale. Noi venim cu 10 propuneri care să îți facă săptămâna cool. Notezi, da?

Miercuri – Ai dezlegare la râs
IMPROVertiții și-au propus să ilustreze în stilul caracteristic sărbătorile, așa că au ales din calendar un moment cu greutate în această perioadă: dezlegarea la pește. Vei afla de la aceștia taine ale dezlegării la pește pe care nici măcar ei nu le cunosc încă. Dacă ești curios și îți surâde o seară cu râsete, nu rata show-ul lor de improvizație de la Urania Palace, unde donațiile pionierii “dezlegăului” sunt de 25 de lei.

Miercuri – Ieși la film
The man who killed Don Quijote spune povestea unui om de publicitate, Toby, care ajunge să fie parte a fanteziilor unui pantofar spaniol ce se crede Don Quijote. Dacă ești curios să afli prin ce aventuri trec cei doi și cum ajunge Toby să perceapă întâmplarea, ia-ți biletul la film de aici.

Joi – E loc pentru gusturi
La Vorbe, locul pentru prieteni din centrul Clujului, ultima zi a săptămânii e joia, fiind motiv de sărbătorit. Noi am spune că abia joi începe cu adevărat săptămâna, motiv numai bun să le treceți pragul la o degustare de vinuri de la crama Jelna. Pe lângă vin, aceștia vă vor aștepta cu aperitive și nelipsita muzică jazz. Prețul este de 30 de lei per persoană, iar rezervările se pot face printr-un mesaj pe Facebook sau la numărul 0364.110.048.

Vineri – Bem cafeaua la ClujHub
Vineri dimineața ne întâlnim la o nouă ediție CreativeMornings. Tema acestei ediții este apa și va fi abordată de către doi invitați: arhitecții Adriana Măgureșan și Marius Moga, ce se află în spatele evenimentelor semnate Someș Delivery. Pe lângă cei doi, la microfon ai putea veni chiar tu. Da, ai citit bine. Vor avea loc 30 Seconds Pitches, prin care câțiva participanți vor fi invitați să ia cuvântul și să împărtășească cu restul… ce cred ei de cuviință, fie să că e vorba de căutarea unui job, fie că vor să promoveze un proiect la care lucrează sau pur și simplu au aflat ceva ce merită împărtășit. Dacă ești tentat, poți să trimiți ideea pe care ai dori să o împărtășești la [email protected] până în 20 martie. Nu uita că începând de azi te poți înregistra pentru participarea la eveniment. Ne vedem acolo!

Vineri – Ascultă un concert simfonic
Dacă ai o săptămână plină, poți alege să te relaxezi vineri seara participând la un concert simfonic organizat de Filarmonica de Stat Transilvania, unde dirijorul Ingmar Beck te va vrăji cu ajutorul muzicii. Ia-ți biletul la concert de aici.

Sâmbătă – Împădurim zona Vâlcele
După ce anul trecut am participat la împădurirea de la Vâlcele și anul acesta dăm curs inițiativei .msg systems România și Clubul Alpin Român – Secția Universitară Cluj. Vom planta copaci, vom socializa și ne vom bucura de aerul curat, așa că ai toate motivele să ni te alături. Află mai multe despre acțiunea de împădurire și despre alte modalități prin care te poți implica de aici.

Sâmbătă – Ieși la alergat
Beard Brothers organizează sâmbătă a patra ediție a cros-ului pe trepte The Beard Run. Vor fi patru probe la care se poate participa: proba de 3 km, de 6 km, ștafetă (4 participanți care parcurg câte 1,5 km) și proba pentru copii copii, de 500 m. Taxele de înscriere sunt de 70 de lei pentru adulți, 200de lei pentru ștafetă, 50 de lei pentru copii și 400 de lei pentru echipele ce reprezintă o companie. După cum v-au obișnuit, evenimentul este unul caritabil, toți banii strânși urmând să fie folosiți pentru achiziționarea unei ambulanțe noi de tip B pentru SMURD. Dacă încă nu te-ai apucat de antrenament, ia-ți în seara asta pantofii sport în picioare și dă startul. Nu uita să te înscrii la cros prin formularul de aici.

Sâmbătă – Mergi la concert
Trupa Blue Velvet își va lansa noul single, “În vis”, alături de videoclip. Poți profita de ocazie cântând și dansând la concertul ce va avea loc cu prilejul lansării, la Casa Tranzit. Biletele vor avea prețul de 30 de lei și vor putea fi achiziționate de la locație cu 30 de minute înaintea evenimentului.

Sâmbătă – Sărbătorim 5 ani de Reactor
Reactor împlinește luna aceasta 5 ani și va marca momentul cu un party aniversar. Pe grătar vor fi burgeri clasici și veggie, alături de legume, în pahare vor fi cocktailuri, iar în boxe se va auzi muzica pusă de Socol – the socolled dj. În spiritul aniversării de 5 ani, aceștia lansează provocarea de a împărtăși o poză cu cea mai frumoasă amintire pe care o ai de la 5 ani, pregătind o surpriză pentru cei ce vor da curs provocării. Nu uita să porți și ceva galben la petrecere.

În oricare zi a săptămânii – Vizitează un local nou
Motive să ieși din casă apar constant și nici locurile în care să o faci nu sunt aceleași. Ecaterina vizitat 3 localuri deschise recent. Experiența avută la DOT, Kupaj și MIEZ o poți afla de aici așa că te întrebăm un singur lucru: Tu când le treci pragul?

Ai și alte planuri pentru această săptămână?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!