10 lucruri cool care se întâmplă săptămâna aceasta în Cluj

Home $ Articole $ 10 lucruri cool care se întâmplă săptămâna aceasta în Cluj

by | Feb 25, 2019 | Articole, Recomandări

După cum v-am obișnuit, în zilele de luni ne facem planuri pentru toată săptămâna bifând 10 idei cool care să ne completeze planurile săptămânale. Hai să vedem care sunt cele 10 pentru această săptămâna în Cluj.

Luni – Începe săptămâna pe note de jazz
Saxofonistul și clarinetistul Ulrich Drechsler, unul dintre cei mai cunoscuți muzicieni din Austria, aduce în Cluj „Luminal Zone”. Proiectul s-a născut după ce artistul a căutat noi surse de inspirație în ceea ce privește jazz-ul, punând accentul pe sunete și emoție. Pentru a lua parte la concertul prezentat și scena Musik Verein din Viena, ia-ți biletul de aici.

Marți – Fă-ți strategia
Alexandru Negrea, un cunoscut consultant în social media va susține la ClujHub un workshop pentru cei ce activează în acest domeniu. Te va învăța să construiești o strategie de marketing și comunicare eficientă pentru a-ți atinge obiectivele, așa că ia-ți biletul de aici.

Marți – Explorează Vestul Singuratic
Spectacolul „Vestul Singuratic” îi aduce pe scena Casei de Cultură a Studenților pe actorii Andi Vasluianu, Florin Piersic Jr., Vlad Zamfirescu și Ioana Calotă într-o poveste ce ilustrează relația defectuoasă a doi frați ai căror tată a fost ucis. Dacă vrei să aflii cum decurg lucrurile, ia-ți biletul de aici.

Marți – Ia-ți porția de râs
Pe Sorin, Toma, Sergiu și Cristi Popesco probabil că îi cunoști deja din Una Scurtă, Râzi ca Prostu, Show de Seară sau podcasturile Ceva Mărunt. Aceștia revin la Cluj, unde, alături de Sașa Ciobanu își propun să te facă să râzi în hohote. Show-ul programat inițial a devenit în scurt timp sold-out, așa că au mai programat unul, ca nu cumva să îi ratezi. Nu uita să îți iei biletul la stand-up de aici.

Joi – Gustă arome franțuzești
Institutul francez și A la Tarte îți lansează o invitație la o călătorie spirituală în Franța. Vei învăța cuvinte în franceză, vei afla cum se prepară preparatul la raclette și, cel mai important, te vei răsfăța cu aromele acestuia. Participarea la eveniment costă 75 de lei per persoană, iar locurile sunt limitate. Te poți înscrie până miercuri sunând la 0264.598.551 sau scriindu-le la adresa [email protected].

Joi – Învață mai multe despre marketing
La evenimentul Mici secrete despre marile branduri vei avea ocazia să întâlnești doi oameni ce reușesc să atingă succesul. Raluca Feher este un copywrtiter ce se poate mândri cu multe dintre campaniile publicitare din România ce au fost premiate, fiind și scriitoare de cărți de călătorie și articole de blog. A creat Zânul Băncii Transilvania, Fainoșagul pateului și colaborează cu branduri precum ING Bank, Zaraza, Gaseta Sporturilor sau Fulga. Al doilea invitat este Radu Băzăvan, IT-ist, blogger, producător de cinema și scenarist clujean ce a realizat filmul „Usturoi”. Află poveștile lor și ce ingrediente le-au adus reușita, participând la evenimentul ce va avea loc la FSEGA. Participarea este gratuită, fiind necesar doar să te înscrii prin formularul de aici.

Joi – Mergi la film
Filmul „Să nu ucizi” va avea avanpremiera la Cinema Victoria, în sală fiind prezenți cei doi regizori ai filmului pentru a-ți răspunde la întrebări legate de acesta. Filmul ilustrează povestea unui chirurg care este determinat de pierderea unui pacient să lupte împotriva sistemului indiferent de riscuri. Poți să îți rezervi locul la film aici.

Vineri – Răsfață-te prin muzică
Poți opta pentru o seară de vineri relaxantă, gâdilându-ți timpanul cu un concert vocal-simfonic dirijat de Andrei Feher. Concertul Visul unei nopți de vară va fi susținut Orchestra Filarmonicii de Stat „Transilvania”, avându-le pe Larisa Andreea Ștefan drept soprană și pe Melinda Duffner ca mezzosoprană, pe scenă urcând și actorii Ionuț Caras şi Alexandra Caras. Ia-ți biletul de aici.

Vineri – It’s party time!
Crush Wine Bar te invită la o ultimă petrecere în locația din Piața Muzeului. Nu știm unde și dacă vor deschide alt bar în Cluj, dar cu siguranță ne vom (re)vedea cu ei vara la festivaluri.
Ia-ți cheful de dans și pregătește-te să închini un pahar de Taittinger. Șampania e din partea casei.

Sâmbătă – Mergi la bal
Rotaract Visio Cluj-Napoca organizează Balul „Mărțișor în Ajutor”, eveniment prin care se dorește strângerea de fonduri pentru achiziționarea mai multor camere implantabile pentru chimioterapie. Dress-code-ul este Black Tie, iar în cadrul balului vor exista bucate alese, băuturi delicioase și un candy bar, iar atmosfera va fi animată de reprezentații artistice, tombole și licitații. Invitațiile pentru eveniment mai pot fi achiziționate doar astăzi, având prețul de 250 de lei. Pentru a intra în posesia unui bilet, sună la 0740213904 sau 0742063155 și vei primi informațiile necesare.

Tu ce ți-ai propus să faci în această săptămână?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!