10 lucruri #cool care se întâmplă săptămâna aceasta în Cluj

Home $ Articole $ 10 lucruri #cool care se întâmplă săptămâna aceasta în Cluj

by | Feb 18, 2019 | Articole, Recomandări

Odată cu vremea de primăvară vine și dorința de a ieși tot mai des din casă, iar noi te încurajăm sugerându-ți câteva activități ce îți vor face săptămâna reușită. Fără să mai lungim povestea, să vedem care sunt cele 10 lucruri cool care te vor scoate din casă săptămâna aceasta.

Marți – Susține clujenii
Mâine va avea loc un meci amical între U-Banca Transilvania și americanii de la Overseas Basketball Combine, evenimentul făcând parte din OBC Romania – Tour Team ce se desfășoară în perioada 15-24 februarie. Intrarea la eveniment va fi gratuită, așa că ce mai aștepți?

Joi – Unde-s doi, deliciul crește
Încă nu s-a încheiat luna dedicată iubirii și dacă tot e plin calendarul de evenimente faine e cazul să profiți. La Livada vei înțelege cât de important e ca o pereche să se completeze printr-o degustare a două elemente ce puse laolaltă creează magie: mâncare delicioasă și vin bine ales. Meniul propus de aceștia pentru eveniment nu te poate lăsa indiferent, așa că verifică ce bunătăți te așteaptă la Wine & Food pairing și nu uita să îți rezervi locul la eveniment. Prețul este de 130 de lei.

Joi – Învață din greșelile altora
Ne întâlnim la o nouă ediție Fuckup Nights pentru a discuta ce a mers bine și mai ales ce a mers rău în activitatea profesională pentru a învăța din greșelile altora. La această ediție vei avea ocazia să afli prin ce eșecuri au trecut în domeniul antreprenoriatului Paul Maier și Cristian Gog, așa că nu uita să îți iei biletul de aici.

Joi – Friends night out
După o pauză, evenimentul This one is for you s-a întors și te invită la o seară dedicată prieteniei, având ca temă chiar serialul Friends. Așa că, atunci când îți rezervi locul pentru eveniment, asigură-te că scrii și titlul unei piese din Friends sau din anii ’90 pe care ți-ai dori să o auzi la eveniment. O să o asculți joi seară alături de gașca de prieteni, la Syndicate Bar. Nu uita că dress code-ul implică blue jeans.

Vineri – Lasă-te răsfățat de muzică
Poți să începi weekendul cu un moment de răsfăț, participând la concertul simfonic al Filarmonicii de Stat Transilvania, unde dirijorul Henry Hao-An Cheng și Byron Wei-Xin Zhou la pian, te vor face să uiți de grijile din timpul săptămânii. Ia-ți biletul la concert de aici.

Sâmbătă – Fă schimbul cu primăvara
Cum se apropie primăvara, e musai să facem și curățenia de sezon, sortând ce folosim și ce nu, ce merită să păstrăm și ce nu. Cu siguranță ai și tu lucruri pe care nu le folosești dar pe care nu le-ai arunca, fiind încă într-o stare bună, așa că le vei putea aduce la Târgul de mărunțișuri. Pe scurt, conceptul evenimentului implică să aduci diverse lucruri care încă sunt în stare bună și să iei ce consideri că ți-ar fi util. Ce rămâne în urma schimbului va fi donat unor familii cu venituri mici. Așa că apucă-te de curățenie ca să ai ce aduce sâmbătă în Atelier Cafe.

Sâmbătă – Încearcă ceva nou
Dacă îți spun că ar trebui să mergi la brunch probabil te vei gândi că o poți face în orice zi, căci sunt restaurante specializate în asta în Cluj. Dar dacă îți spun că îți vei prinde chiar tu mâncarea, vei mai amâna? Lucrurile sunt destul de simple: vei avea ocazia să pescuiești la copcă viitoarea masă. Și dacă te gândești că te vei plictisi până peștele prinde momeala, stai liniștit. Te vei încălzi la un foc de tabără și un pahar de vin fiert și vei afla mai multe despre ce înseamnă să crești păstrăvi ecologici. Toate acestea vor avea loc la Păstrăvăria Bologa, prețul pentru brunch fiind de 75 de lei per persoană, iar copiii sub 10 ani având accesul gratuit. Poți să îți iei biletul de eveniment de aici.

Sâmbătă – Schimbă contextul
După multe zile de activitate prin oraș, nu ți-ar strica o mică evadare. Nu e nevoie să mergi foarte departe, căci poți opta pentru Le Dome, care se află în Mărișel, la aproximativ 40 de km de Cluj. Pe lângă cu zăpada nu s-a topit de tot acolo și poate te tentează să profiți de ultimele zile de iarnă pe pârtie, nu va lipsi nici muzica și voia bună și dacă te-ai întrebat vreodată cum e în interiorul unui igloo, atunci e timpul să afli.

Sâmbătă – Ia-o Alandala
O nouă ediție Alandala te așteaptă să dansezi până a doua zi vrăjit de Barac, Afriqua și Macarie. De data aceasta petrecerea va avea loc la Restaurantul Aroma, oferindu-ți posibilitatea de a privi luminile Clujului. Biletele presale s-au epuizat deja, dar îți mai poți lua bilet de la fața locului chiar înainte de începerea petrecerii, la prețul de 50 de lei.

Sâmbătă – Și iubirea are haz
Despre IMPROveriții v-am mai povestit că fac magie când vine vorba de improvizație. Au nevoie doar de câteva indicii de la tine despre un posibil scenariu și cât ai scoate un iepure din joben sala e plină de hohote de râs. După ce te-au invitat la colindat, acum au pus la cale un show de improvizație și în cinstea Dragobetelui și ar fi păcat să îl ratezi. Rezervă-ți locul aici.

Ce alte planuri ai pentru această săptămână?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!