5 destinații turistice pe care le poți rezerva weekend-ul acesta la Touristica

Home $ Articole $ 5 destinații turistice pe care le poți rezerva weekend-ul acesta la Touristica

by | Nov 21, 2018 | Articole

Vacanță. Cuvântul perfect ce poate transforma o zi ploioasă și friguroasă într-una senină și caldă. Nu îmi pot imagina o activitate mai plăcută decât aceea de a răsfoi un catalog cu oferte de concedii pentru a te decide în ce parte a lumii ai vrea să mai călătorești. Într-adevăr, planurile de vacanță se pot dovedi a fi complicate, mai ales dacă nu știi ce agenție de turism îți poate oferi ceea ce tu ți-ai dori. Uite așa, începi adevărate căutări pe Internet, dai telefoane, întrebi prieteni, îți faci o hartă a tuturor agențiilor din Cluj și unde să le găsești…. sau ai putea să vii weekend-ul acesta la Vivo la Târgul de Turism Touristica. Aici vor fi prezente cele mai cunoscute companii din domeniu, pregătite să-ți ofere pachete early bird și discount-uri semnificative pentru vacanțele din 2019, dar și noi destinații pentru sărbătorile de iarnă.

Noi am aruncat deja câteva priviri în cataloage și am rămas plăcut impresionați de 5 oferte de peste tot din lume. Vi le prezentăm și vouă mai jos.

Revelion last minute Cracovia

Dacă faci și tu parte dintre acei oameni indeciși unde să petreacă Revelionul anul acesta, am găsit o ofertă care, zic eu, ar trebui să mulțumească pe deplin. Pentru că vorbim despre un târg de turism unde variantele clasice de petreceri sunt excluse, eu vă propun un mic sejur în inima Poloniei, sau mai bine spus, în orașul Cracovia. Partea cea mai bună acum urmează! Pachetul include 3 night party în cluburi diferite, dar și New Year night party. De asemenea, vei beneficia și de un ghid al grupului care vă va prezenta diferite locuri încărcate de istorie precum cartierul evreiesc Kazimierz, dar și lagărul de concentrare Auschwitz-Birkenau. Transportul se va realiza cu autocarul din Cluj-Napoca iar costul este de 199 euro.

Early booking 2019 – Destinații comerciale preferate de români

Antalya

Întotdeauna am considerat norocoase acele persoanele care au posibilitatea să își facă planurile de vacanță cu jumătatea de an înainte, fiindcă pot beneficia de multe oferte avantajoase la târgurile turistice. Spre exemplu, cei ce își doresc să vizitez Turcia în 2019, pot alege pachete speciale cu 7 nopți de cazare în Antalya, cu reduceri de 200 de euro pe cameră. Să nu mai vorbim de faptul că familiile ce au copii până în 12 ani vor fi scutiți de plata biletului de avion. Plecarea se face din Cluj-Napoca, iar costul pachetului este de 244 euro + 95 euro taxe de aeroport.

Circuit Croația

Nu știu care sunt destinațiile de vacanță înscrise pe lista ta de must visit someday, dar știu că planurile mele de călătorie includ de ani buni Croația. Dacă vine vorba de această țară, cu greu m-aș decide unde anume să merg, căci toate locurile au acel ceva unic. Din fericire, există o rezolvare ingenioasă pentru toți cei care se află în situația mea. Mă refer, bineînțeles, la un tur al Croației unde se vizitează punctele de interes. Circuitul include transport cu autocarul, 7 nopți de cazare și mic dejun la hotel de 2-3*, dar și vizite în orașe precum Dubrovnik, Split, Zadar, Rijeka, Zagreb și multe altele. Costul pachetului este de 324 euro/persoană, iar plecarea se face din București.

View this post on Instagram

Split, Croatia by @zetheworld ? #croatiapix

A post shared by CROATIA PIX (@croatiapix) on

Destinații exotice

Mongolia

Toți aventurierii să citească cu atenție paragrafele ce urmează, fiindcă aș vrea să le propun două destinații departe de meleagurile Europei. Prima dintre ele este potrivită pentru cei ce își doresc să cunoască o parte a culturii asiatice și să interacționeze cu o civilizație diferită de a noastră. Mongolia, căci despre ea vorbim, a fost denumită Tărâmul cerului albastru. Aici nu vei fi întâmpinat de agitația specifică orașelor aglomerate, ci de câmpii întinse și peisaje perfecte de fotografiat. Pentru o astfel de destinație, pachetul include 7 nopți de cazare în hoteluri de 3* dar și în lurte tradiționale, iar costurile sunt de 985 euro + 595 euro taxe, cu plecare din București.

Brazilia

A doua propunere pentru cei ce își doresc să experimenteze destinații exotice este Brazilia. Nici nu cred că mai are nevoie de o descriere pretențioasă, căci e suficient să spui numele țării și să fii purtat pe plajele însorite sau la carnavalurile extravagante. Nici nu mai pun la socoteală cafeaua delicioasă. Dacă vrei și tu să descoperi pentru ce este Brazilia atât de faimoasă, poți alege un pachet de 8 nopți de cazare în hoteluri de 3-4*. Partea cea mai bună este aceea că vei avea ocazia să vizitezi și Buenos Aires și să te bucuri de o cină specifică argentiniană. Plecarea se face din București, iar prețurile se pot ridica la 1.445€ + taxe 795 €/ persoană.

Acestea sunt doar o parte dintre pachetele pe care le poți găsi la Târgul de Turism Touristica. Pentru mai multe destinații și oferte, ne vedem la Vivo între 23 și 25 noiembrie.

Tu unde ai vrea să călătorești în 2019.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!