Articole, Home Delivery

#HomeDelivery: de unde comanzi cea mai bună salată de vinete

Aveam planuri mari pentru voi astăzi, voiam să vă recomandăm câteva locuri unde puteți merge la un picnic în Cluj, restaurante în afara orașului pentru care merită să faceți o plimbare în weekend, dar vremea asta instabilă a stricat (din nou) tot. Picnicul e clar exclus, că plouă imediat din nou, poate revenim totuși cu restaurantele, că am văzut că vă place să mergeți aproape de Cluj, am primit foarte multe inimioare la articolul de ieri.

A trebuit să ne decidem totuși asupra unui subiect, așa că am ales ceva din categoria #homedelivery. Mâncare, bineînțeles. Am tot stat și m-am gândit la ce n-am recomandat până acum, la ceva ce-mi amintește de vara acasă, la bunici, și uite așa am ajuns la salata de vinete, un preparat cunoscut și îndrăgit de toată lumea. Haideți să vedem de unde comandăm.

O primă variantă ar fi la Hugo. Atenție, doar de la City, la The Office nu au în meniu. Mie îmi place mult această opțiune pentru că salata vine și cu niște roșii cherry simpatice deasupra, dar și cu foccacia, and that is the real thing. Mănânci ceva cu care ești obișnuit de când lumea în combinație cu ceva care îți amintește de Italia, yummi. Costă 13 lei și o puteți comanda în intervalul 10.00 – 21.00. Pentru comenzi mai mici de 50 de lei se percepe o taxă de transport de 13 lei, dar sigur vi se mai face poftă de ceva din meniu. Poate un desert? Tortul cu ananas și morcovi sună foarte tentant.

De asemenea, nu-i putem uita pe cei de la Grande. În meniul lor găsim salată de vinete cu maioneză, care vine la pachet tot cu roșii și foccacia. Eu am comandat de multe ori de la ei și mereu am fost mulțumită, nu-i nicio diferență între cea de la Grande și cea de la mama acasă, chiar îți potolește dorul de ducă. Costă 16 lei, orarul pentru comenzi este de la 10.00 la 22.00, nu există comandă minimă, dar pentru comenzi mai mici de 40 lei se plătește cu 5 lei în plus.

Salata de vinete de la Livada nu avea cum să treacă nemenționată, iar imediat ce o vedeți și gustați, veți înțelege de ce. Cu ceapă murată, ouă de prepeliță, roșii cherry și chips de țelină, this is definitely not the average kind of salad. O puteți comanda de pe HipMenu, la prețul de 15 lei până la ora 22.45. Comanda trebuie să fie de minimum 35 de lei pentru a beneficia de transport gratis, altfel se percepe o taxă de 5 lei.

Acum, poate nu mulți știți sau ați încercat salata de vinete vegană de la Samsara Foodhouse. Sau poate chiar preparatele de la Samsara. Recunosc că și eu am fost destul de sceptică în ceea ce-i privește și mi-a luat ceva timp până să le trec pragul, dar odată ce luați un loc la masa lor, veți fi cuceriți. Rețeta lor pentru salata aceasta sună în felul următor: vinete, ulei de măsline, lămâie, muștar, lapte de soya, ceapă, sară și piper. Nimic mai simplu, nimic mai delicios. Costă 19 lei, iar comanda trebuie să valoreze minimum 30 lei pentru a vi se aplica taxa de livrare cea mai mică (adică de 1 lei).

Ultima, dar niciodată cea din urmă propunere este Colin`s Gastro Pub, care servesc salata de vinete cu ardei copți. Oh, the feelings. Asta chiar e ca la bunica acasă, ardeii copți îi oferă parcă complet alt gust și e imposibil să nu vă placă. Chiar, e cineva îngrozit când aude de salata de vinete? Nu cred, așa că comandați direct aici dacă aveți poftă, are prețul de 21 lei. Atenție doar la faptul că e necesară o comandă de minim 50 lei, iar taxa de livrare este fixă, de 10 lei.

Tu de unde comanzi acest preparat când ți se face poftă?

 

ClujLife - Te scoate din casă

Postari Recente

Evenimente Următoare

mie 17

Indigo | Tina Chiriță @ Fabrica de Pensule

6 octombrie, 12:00 am - 10 noiembrie, 12:00 am
mie 17

Ioan Grosu / Solo Show @ Fabrica de Pensule

6 octombrie, 12:00 am - 10 noiembrie, 12:00 am
mie 17

ReARTA: This is the beginning of a beautiful friendship

11 octombrie, 5:00 pm - 19 octombrie, 8:00 pm
mie 17

Festivalului Internațional Comedy Cluj 2018

12 octombrie, 8:00 pm - 21 octombrie, 11:00 pm
mie 17

Comedy Shorts

13 octombrie - 21 octombrie