4 ferme de unde poți comanda legume și fructe la domiciliu

Home $ Articole $ 4 ferme de unde poți comanda legume și fructe la domiciliu

by | May 15, 2018 | Articole, Made in Cluj

Ți s-a întâmplat vreodată să mergi într-un supermarket și să te oprești în fața raionului de fructe/legume, fără să știi ce ai vrea să cumperi? Parcă nu ai foarte mare încredere în produsele aduse de peste hotare, căci nu îți spune nimeni dacă sunt proaspete sau ecologice. Mai trist este momentul acela când ai chef să-ți gătești o ciorbă, dar nu ai legumele necesare în casă și nici nu ai vrea să dai o fugă până la magazin. Ce faci în situațiile acestea?

Nimic mai simplu! Poți alege să comanzi produse fresh de la fermele locale pe care vi le recomandăm mai jos. Livrarea se face chiar la ușa ta, pentru a te scuti de drum și așteptatul la cozi.

Ecorik

Foarte aproape de Cheile Turzii, o familie pasionată de agricultura ecologică a pus bazele unei ferme de legume cultivate și crescute cu cea mai mare atenție. Ecorik, căci despre ea vorbim, oferă o gamă variată de produse pe care le poți comanda acasă. Nu-ti face griji legate de calitate, căci legumele nu sunt tratate chimic și ajung la tine proaspăt culese. Livrarea se face în fiecare joi, iar pentru mai multe detalii, cât și pentru a consulta catalogul săptămânal, nu ezitați să îi contactați pe site sau pe pagina de Facebook.

Cutia Țăranului

Cutia Țăranului este o inițiativă care dorește să strângă într-un singur loc mai mulți producători care să livreze direct din gospodăria lor atât fructe sau legume, cât și lactate, carne sau miere de albine. Tot ce trebuie să faci este să-ți alegi comerciantul favorit și să te înscrii pe lista lui de clienți. Vei primi săptămânal / lunar „cutii” cu tot felul de bunătăți de la țară. Ofertele pentru Cluj-Napoca sunt disponibile aici.

 

Ferma Grădinile Primstar

Curioși de felul în care sunt crescute legumele și fructele bio? Acest lucru poate fi prilejul pentru o scurtă călătorie la Grădinile Primstar, unde gazdele te vor conduce să admiri culturile ecologice. Iar dacă ți-a plăcut ce ai văzut și aflat, poți cumpăra produse direct de la fermă. În cazul în care programul prea încărcat nu îți permite o plimbare până acolo, ai opțiunea de a comanda acasă legumele sau fructele dorite. Pentru a fi la curent cu cele mai proaspete oferte, nu uita să verifici pagina de Facebook.

ColinaFarms

Situați la aproximativ 15 km de Cluj-Napoca, ColinaFarms sunt mai mult decât niște simpli producători de legume ecologice, căci doresc să-și bucure clienții prin oferirea mai multor servicii interactive. Vrei să vezi ce înseamnă să muncești pentru o zi într-o fermă? Înscrie-te ca voluntar! Vrei să te relaxezi în natură, departe de agitația orașului? Haide la un picnic! Să nu mai vorbim de plimbările pe care le poți face prin zonă. ColinaFarms livrează și la domiciliu diverse cutii cu legume, iar prețul diferă în funcție de tipul abonamentului ales. Mai multe informații găsești aici sau pe pagina de Facebook.

Tu de unde alegi să cumperi legume și fructe sănătoase?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!