Câteva idei care să te inspire la final de săptămână

Home $ Articole $ Câteva idei care să te inspire la final de săptămână

by | Mar 29, 2018 | Articole

Așa trec zilele pe lângă noi, parcă zburăm din weekend în weekend. Desigur, Clujul e energic și în timpul săptămânii, plin de evenimente și ocazii ca să #ieșidincasă, dar altfel e vibe-ul când știi că a doua zi nu trebuie să fii la 8-9 la birou, că nu te așteaptă niciun task acasă, că nu trebuie să mergi la facultate și așa mai departe. Iar acum, că a ieșit un pic și soarele, sper să ne vedem cu toții afară!

Haideți să vedem ce facem weekendul acesta în Cluj!

Eu mereu am zis că joi e un fel de vineri și ușor-ușor am introdus seara acestei zile la categoria weekend. Pentru astăzi, vă propunem concertul Larei Fabian, de la Sala Polivalentă sau un concert vocal-simfonic, al Orchestrei Filarmonicii de Stat Transilvania, care va avea loc începând cu ora 19.00. Încă mai sunt bilete la prețul de 129 lei disponibile pentru reprezentația Larei, iar artista este cu siguranță un must see de-a lungul vieții, n-ai cum să nu fi țipat vreodată prin casă celebrul hit – „Je T’aime”.

Și pentru că de curând vă povesteam despre filozofia mea de viață, conform căreia orice ați face toată săptămâna, aveți nevoie de un moment de relaxare și reconectare cu voi înșivă în weekend, cel mai bine ar fi să vă gândiți încă de astăzi cum vreți să faceți asta. Poate fi o plimbare prin oraș, voi cu voi, poate fi o carte bună, pe care așteptați de mult să o citiți, sau poate fi un masaj de relaxare, o manichiură nouă, poate chiar o nouă culoare la păr, un moment de răsfăț. Aceasta a fost opțiunea mea de weekendul trecut, când am fost la Gett’s Color Bar Platinia, și vă spun că mi-a priit excelent, cât de curând mă programez pentru o nouă vizită.

A post shared by Gett's Platinia (@gettsplatinia) on

Vinerea vine cu o paletă largă de opțiuni, iar în zilele de genul mi-aș dori de multe ori să am o clonă, să pot fi peste tot. Nu de alta, dar vernisajul expoziției ”Experience Mongolia” și premiera spectacolului ”Tânărul și moartea”, balet în trei acte, au loc exact în același timp, de la 18.30. Desigur, expoziția rămâne acolo, o mai pot vizita și mâine, și poimâine, și când vreau eu până în data de 6 aprilie, dar parcă aș vrea să fiu prima care vede ce-a fotografiat Anca Cioltan în călătoria ei în Mongolia, vreau să fiu prima care pune din nou piciorul în ETC Studio, căci m-am îndrăgostit de locul acela iremediabil, v-am povestit despre asta mai multe aici. Apropo, completați formularul acesta înainte de a merge, pentru a vă anunța sosirea vineri.  Și dacă alegeți expoziția vineri, stați fără grijă, ”Tânărul și Moartea” va fi din nou pe scenă duminică, tot de la ora 18.30.

A post shared by ETC studio (@etcstudio.ro) on

Pentru cei care nu obosesc niciodată, care nu ratează nicio petrecere, care sunt mereu în primul rând, pentru ai avem altfel de propuneri. Una ar fi cea de la Cluj Arena, VIP Room, cu Nusha, Cosmin Horațiu și Elyas John, potrivită pentru cei care intenționează să danseze până ”le încep papucii să plângă”. Iar cealaltă poartă emblema Midi și ni-i aduce în spatele pupitrului pe Rhadoo și Mihigh, într-o explozie de sunete, emoții și lumini. În plus, sărbătorim și cea de-a patra lansare #MidiRecordsRomania. Hard choice, I know.

A post shared by Club Midi (@clubmidi) on

Sâmbătă e mereu ziua cea mai chill din weekend. Poți începe dimineața cu un preparat delicios, care să te energizeze pentru întreaga zi. Cum ar fi, Corn tacos veggie sau burger-ul nou de la Pokka. Noi le-am testat deja, v-am povestit aici mai multe, merită din plin să puneți mâna pe ele cât mai repede, mai ales acel taco făcut din făină de porumb. Da, de porumb, ați citit bine. Mai apoi, puteți face o vizită Galeriei Quadro, admirați arta, vă lăsați inspirați de frumusețea și expresivitatea operelor expuse. Noi suntem curioși să vedem ”Decapitarea zmeului” încă de când ne-a povestit Sebestyen în interviul de aici despre faptul că ilustrațiile au fost cenzurate, dar refuzate, pe motiv că personajele de basm ar fi speriat copiii. Puteți încheia ziua la un meci de baschet, de la ora 19.00 U-Banca Transilvania va disputa primul meci pe teren propriu din a doua fază a Ligi Naționale împotriva BC SCM Timișoara.

Duminica aceasta, cei care nu sărbătoresc Paștele pot miza pe faptul că orașul va fi și mai liber decât într-o duminică normală, așa că e momentul propice să faceți o vizită celui mai nou restaurant din oraș – Dish & That. Motive sunt suficiente, de la design-ul extrem de cozy, meniul care te cucerește din prima, până la ospitalitatea cu care ești întâmpinat, dar despre toate acestea puteți citi mai multe aici, unde am povestit experiența mea în local. Nu plecați fără să comandați Dish and That Signature, legenda spune că ați pierde o ocazie incredibilă de a mânca ceva delicios.

O altă idee ar fi să strângeți toată gașca și să porniți în căutarea unei beri mai rar întâlnite. Nu trebuie să vă luați diplomă de explorator, că am făcut noi treaba mai grea și le-am adunat deja în articolul de aici. You are welcome. Eu vă recomand ca o primă oprire să o faceți la Deutsches Haus, berile nemțești pe care le găsiți acolo vă vor explica mai multe despre această alegere a mea.

A post shared by TVdece (@tvdece) on

Tu ce planuri ai pentru weekendul acesta?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!