The Chainsmokers, Jason Derulo, Tiesto, Fedde le Grand, Danny Avila și mulți alții, confirmați la Untold 2018

Home $ Știri Cluj $ The Chainsmokers, Jason Derulo, Tiesto, Fedde le Grand, Danny Avila și mulți alții, confirmați la Untold 2018

by | Mar 27, 2018 | Știri Cluj

Duo-ul american, The Chainsmokers vin pentru prima dată în România, în luna august, la festivalul UNTOLD. Cei doi membri, Alex Pall și Andrew Taggart sunt câștigatori ai unui premiu Grammy, iar melodia cu care au devenit cunoscuți – “Closer”, are peste două miliarde de vizualizări. În 2017, The Chainsmokers au lansat în colaborare cu trupa britanică Coldplay piesa “Something just like this” care în prima zi de lansare a obținut și un record mondial. Piesa a avut peste 9 milioane de accesări într-o singură zi, performanță nereușită de nici un artist până în acel moment. Tot în anul 2017, revista Forbes a plasat The Chainsmokers pe locul al treilea în topul celor mai bine plătiți DJ din lume, cu câștiguri de peste 40 de milioane de dolari.

Artistul american JASON DERULO vine pentru prima dată pe scena festivalului UNTOLD. În 2017 a fost prezent pe scena festivalului NEVERSEA unde, în fața a peste 70.000 de fani a promis că se va întoarce în România. A fost fascinat de căldura cu care a fost primit, dar și de energia publicului. Melodii ca și “Swalla”, “Tip toe”, “Wiggle Wiggle”, “Want to want me” și multe alte hituri care l-au consacrat se vor auzi live în vară pe scena principală a festivalului UNTOLD.
Legendarul TIËSTO se reîntoarce la Cluj-Napoca. Artistul se află în topul preferințelor fanilor UNTOLD încă de la prima ediție și promite că în vară experiența muzicală va fi una unică și de neuitat.

DON DIABLO, TUJAMO și FEDDE LE GRAND se reîntorc pe scena principală a festivalului UNTOLD. Dj-ul olandez, Don Diablo a declarat după ediția din 2017 că show-ul de la Cluj-Napoca a fost momentul său preferat din an și că își dorește să se reîntoarcă.

KSHMR și DANNY AVILA au fost prezenți la ediția din 2017 a festivalui NEVERSEA și vin pentru prima dată la Cluj-Napoca. Ambii artiști și-au dorit să trăiască și atmosfera festivalului UNTOLD.
THE ASTEROIDS GALAXY TOUR și WILL SPARKS completează line-up-ul scenei principale a festivalului.

Scenele Galaxy și Alchemy completează lista de artiști cu nume mari și atât de așteptate de fanii festivalului: PAUL KALKBRENNER, PAN-POT, JAMIE JONES, SETH TROXLER, BORGORE și THE GLITCH MOB.
Până în acest moment peste 35.000 de fani ai festivalului și-au achiziționat un abonament pentru cele patru zile. Abonamentele pot fi achiziționate de pe untold.com.

CAZARE CĂMINE
Cei care nu și-au găsit încă un loc de cazare pot să consulte site-ul festivalului UNTOLD unde au fost publicate și posibilitățile de cazare în căminele studențești din Cluj-Napoca.
UNTOLD 2018 va avea loc în perioada 2-5 august la Cluj-Napoca.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!