7 idei care să te inspire săptămâna aceasta în Cluj

Home $ Articole $ 7 idei care să te inspire săptămâna aceasta în Cluj

by | Feb 19, 2018 | Articole

Folks, renunțați la tot ce faceți și haideți să trecem rapid prin planul pe săptămâna aceasta. Nu de alta, dar ieri a nins, azi a ieșit soarele, în weekend sărbătorim Dragobetele, pare că urmează niște zile destul de interesante în calendar.

Luni – ne relaxăm, bineînțeles. Chiar dacă am început articolul într-o notă energică, nu putem să trecem peste ziua aceasta la fel. Lunea te stoarce de energie, îți ia până și ultimul strop de amuzament din tine, doar noi știm cum ne târâm din weekend până când vine Sfânta Marți. Nu vă stresați, mai bine luați telefonul și programați-vă pentru o sesiune de masaj. Aici aveți o listă cu cele mai bune locuri din Cluj de unde veți pleca simțindu-vă ca și cum ați păși pe norișori pufoși din vată de zahăr. My choice is Gett`s Color Bar Platinia, always.

 

Marți – musai să mergem la El Comandante. Nu știu ce ni s-a pregătit, nu știu ce se va întâmpla, ce vom vedea și ce vom afla acolo. Dar Silviu Gherman spune că Regele Mihai i-a dezvăluit niște lucruri importante și vrea să ni le transmită și nouă. Nu știe nici el încă despre ce e vorba, dar promite că până mâine află. Și dacă nu, inventează el ceva, că doar se pricepe la scris. Intrarea costă 20 de lei, ”veniți grămadă”.

 

Miercuri – hai la cină! Noi am fost dintotdeauna îndrăgostiți de plimbările pe la localuri noi, dar fericirea e și mai mare când apar în Cluj unele care ne fac să ne dorim să le trecem pragul și a doua oară. Exact așa s-a întâmplat cu Deutsches Haus, unde am fost prima dată prin luna noiembrie și am revenit săptămâna trecută, pregătiți să aflăm mai multe și să ne delectăm complet cu preparate și băuturi specifice germane. Am povestit aici cum a fost la cină la ei, zic că sună destul de tentant să le faceți o vizită.

 

Joi – alege o piesă de teatru. Parcă toate spectacolele de teatru au vorbit înainte și-au stabilit să apară pe scenă tocmai joia. Avem ”Zbor deasupra unui cuib de cuci” la Teatrul Național Cluj, ”Just push play” la Reactorul de Creație și Experiment și premiera one-woman show-ului ”Vodka”, în cadrul Teatrului de Club. Voi decideți dacă optați pentru o seară de teatru clasic, în sala impunătoare a Teatrului Național, sau preferați să descoperiți o reprezentație contemporană de artă. Și apropo de contemporan, a scris Corina aici mai multe despre companiile de teatru independent din Cluj, dar și despre platforma teatruincluj.ro, care conține informații despre titlul spectacolului, data și ora începerii, locația, limba în care este prezentată piesa și dacă este subtitrat într-o altă limbă, precum și linkul către bilete sau rezervări după caz, cu posibilitatea adăugării în propriul calendar Google de către utilizator.

 

Vineri – începe petrecerea de Dragobete! Noi, după cum deja v-am anunțat, ne-am făcut planurile și ne-am hotărât să mergem la DOR fest. Încă de acum două săptămâni sau mai mult, când au ajuns la urechile noastre primele zvonuri despre festival. Și ca să vedeți că am luat treaba foarte în serios, am bătut și la ușa organizatorilor și am întrebat, ca de obicei: ”Primiți cu întrebările?” David Todoran, producător DOR și membru al formației David & The Six Martini ne-a răspuns bucuros, așa că am aflat și detalii neștiute de nimeni. Mai rămâne doar să așteptăm ziua de vineri, când ne vedem la Sala Polivalentă cu cei de la VUNK, Satellite, Osmia și mulți alții. Prețul biletelor pornește de la 30 lei. See you in the front row.

 

Sâmbătă – ori sărbătoriți Dragobetele alături de cineva drag, ori sunteți Dragobete. Sau Dragobeți. Noi punem la cale o listă cu câteva evenimente la care veți putea participa în weekend, activități, știți voi, să aveți câteva idei la îndemână, să nu vă prindă ziua de sărbătoare nepregătiți. Până atunci, mă gândesc să propun ceva ce ați putea face și singuri, dar și alături de cineva. Da, v-ați prins, la sport mă refer. Știu, sunt o persoană groaznică, până și într-o zi a dragostei eu tot la sănătatea și bunăstarea voastră fizică și psihică mă gândesc. Alegeți voi de aici ce vă atrage atenția, căci aveți destule opțiuni.

 

Duminică – petreceți ziua în familie. Se numește ”zi de odihnă” cu un motiv. Nu pentru a vă nota zeci de planuri în agendă pentru săptămâna ce urmează, asta se face luni la prima ora. Nu pentru a o dormi pe toată de la cap la coadă, că așa doar irosiți timpul. Nici pentru a sta tolăniți pe canapea până vă întreabă Netflix – ”Are you still watching?” E ziua în care ar trebui să vă faceți timp pentru persoanele importante din viața voastră, pentru familie și prieteni, pentru savurarea unor mâncăruri, pentru a oferi o bucurie copilului vostru. Ce ziceți de o duminică la Mesteceni?

 

Ei bine, unde ne întâlnim săptămâna aceasta în Cluj?

 

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!