Cum să petreci Valentine’s Day în Cluj (2018)

Home $ Articole $ Cum să petreci Valentine’s Day în Cluj (2018)

by | Feb 10, 2018 | Articole

Hello, entuziaști ai dragostei! Și restul lumii. A mai rămas puțin timp până la apariția postărilor marca ”feeling #blessed”. Mai în glumă, mai în serios, chiar dacă nu sunteți fani ai sărbătorii dragostei, dacă aveți o persoană care vă face să râdeți la finalul unei zile în care ați aruncat doar priviri urâte în stânga și în dreapta, atunci poate că e timpul să vă răpiți câteva ore din ceea ce faceți în mod obișnuit și să petreceți some quality time together. Personal, nu sunt fan V Day, dar de la o vreme cred că suntem atât de prinși cu probleme zilnice, cu munca și grijile personale, încât uităm de persoana care ne susține și ne încurajează zilnic și poate că ziua asta e tocmai o reamintire a faptului că ar trebui să spunem ”mulțumesc” mai des. Indiferent de felul în care alegem să o facem. Ok, I’m done with the cheesy stuff, haideți să vedem ce puteți face anul acesta de Valentine`s Day în Cluj.

Cea mai la îndemână variantă pentru mulți dintre voi e să rezervați o masă la un local din oraș și să vă scoateți partenera / partenerul la cină. Oh well, având în vedere că e minimul pe care îl puteți face în această zi, aveți grijă să alegeți o locație care să nu dezamăgească. Cu Charlie Pub, de exemplu, nu aveți cum să dați greș. Meniul de băuturi este deja cunoscut ca fiind unul impresionant, iar barmanii vă vor aștepta cu cele mai creative și delicioase cocktail-uri. Le zicem noi – special cocktails. Unde mai pui paharele noi pe care le au și că Chef Horia Șimon își face de cap în bucătărie, iar preparatele sunt to-die-for. O altă variantă ar fi Livada, unde puteți avea parte de o cină liniștită, acompaniați de un pahar de vin, sau Bistro Sorriso, în cazul în care ați vrea să impresionați cu niște fructe de mare sau un dish italian parcă adus de pe plaiurile acelea și servit în farfuria voastră.

Dacă mesele în oraș sunt o rutină pentru voi și nu simțiți că este suficient, mai avem idei, nu vă agitați. În ziua de 14 există o serie de evenimente la care puteți participa, iar unul de-a dreptul deosebit și demn de o ieșire romantică este spectacolul de operă ”Elixirul Dragostei”. Dacă de mult încercați să vă faceți timp pentru o seară de genul și tot ați amânat și v-ați împotmolit în oboseală, acum ar fi șansa voastră să vă revanșați. Față de cel iubit și față de voi. De luat în calcul e și premiera piesei de teatru În(cerc), de la Urania Palace, o reprezentație care ne vorbește despre iubire trecând prin toate aspectele ei. Prețul unui bilet este de 15 – 20 lei.

Doamna a zis ca nu am voie sa fac poze. #cluj

O postare distribuită de Dumitru Vlah (@dumitruvlah) pe

În cazul în care sunteți în căutarea unei petreceri, pe deviza că we are young, free, in love and we love to party, puteți alege între ritmurile latino care vă vor întâmpina la El Comandante, unde veți putea asculta muzică salsa de pe discuri de vinyl, sau puteți opta pentru o declarație mai neconvențională la Urania Palace – would you be my underground? Momentan acestea ne-au atras atenția, credem totuși că majoritatea cluburilor vor avea petreceri cu tematică de V Day, mai greu va fi să decideți cu ce vă îmbrăcați, nu unde mergeți. Urmăriți calendarul de evenimente.

Acum, dacă chiar sunteți un cuplu care vrea cu încăpățânare să iasă din sfera aceasta a romantismului, avem o serie de propuneri sub umbrela ”quirky activities and fun things to do”. Știți voi, pe principiul că dacă tot e o zi a dragostei, măcar să faceți ceva amuzant și care să vă facă să vă simțiți bine, nu să alegeți ceva ce nu vi se potrivește doar pentru că toată lumea face lucrul acela și pare #cool.

O primă idee ar fi să adunați gașca și să mergeți la laser tag. Why love him when you can shoot your sweetheart right in the chest? Noi am fost la Laser Hunt și ne-a plăcut, definitely considering going back there with our beloved ones. Sau ați putea să vă luați zi liberă și să vă prefaceți că sunteți turiști în Cluj într-o oarecare zi de miercuri – dați o tură pe la muzee, vă fotografiați în Centrul Vechi, hoinăriți pe străzi și descoperiți locuri noi, închiriați chiar și un apartament superb de pe AirBnb, doar așa, de dragul de a vă simți excursioniști cu acte în regulă. Mergeți la karaoke și dedicați-i celuilalt ”piesa voastră”. Cântați-o împreună dacă sunteți doi afoni și aveți nevoie de back-up. Oferiți un buchet de flori altfel. Cum ar fi… un buchet de morcovi, din care să faceți împreună un carrot cake, pe care să-l savurați în fața serialului preferat. Sau mergeți la un salon și faceți-vă matching tattoos. Orice, doar numele celuilalt să nu vi-l tatuați. N-aș vrea să împrăștii negativism în apropierea unei așa zile, but this love thing is a motherfu**er. Câteva idei mai găsiți și în articolul de aici.

Orice ați face, nu vă mulțumiți cu 50 Shades of Grey la cinema. Noi pregătim un articol în care vă oferim și câteva sugestii de cadouri, stați pe aproape. Nu pot totuși să închei fără să menționez faptul că… the road to a girl`s heart surely involves a quick stop at the chocolate shop.

Până atunci… vă surâde vreo idee din ce am adunat noi aici?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!