Cele mai bune piadine pe care le poti comanda acasă

Home $ Articole $ Cele mai bune piadine pe care le poti comanda acasă

by | Feb 7, 2018 | Articole, Home Delivery

Când ne gândim la bucătăria italienească, prima dată ne zboară gândul la pizza. Nimic de condamnat, cu toții ducem aceeași luptă (cu kilogramele în plus, mă refer). Însă a devenit un preparat atât de prezent în viețile noastre și suntem obișnuiți cu ea până peste pofte. Câteodată, pur și simplu ai chef de altceva. Doar că nu ai renunța la gustul acela care-ți amintește de Italia și bucătarii săi ingenioși nicicum. Pentru aceste momente, vă recomandăm o alternativă la fel de delicioasă care, de asemenea, are la bază aluat: piadina. Cunoscută drept o combinație între clătită, tortilla și lipie, aceasta a devenit un simbol al inspirației gastronomice italienești. Haideți să vedem de unde o putem comanda în Cluj:

Umplute cu ingrediente în combinații care mai de care și preparate din aluat proaspăt, abia scos din cuptor, despre piadinele de la Grande știu sigur și pe testate că te cuceresc de la prima degustare. Aveți de ales dintre 7 sortimente, treabă ușoară nu-i. Preferata mea e chiar piadina Grande, iar asta pentru că eu mă dau în vânt după chestiile crunchy, iar ea are ca ingredient de bază fâșii de piept de pui marinat în crustă crocantă de pesmet panko. Dacă nu vă tentează aceasta neapărat, puteți comanda una fie cu șuncă, fie cu prosciutto crudo, sau chiar fără niciun fel de carne, doar cu mozzarella, roșii, cremă philadelphia și salată verde. Puteți comanda direct aici.

Dacă aveți poftă de ceva ușor picant, avem soluții. Nu noi neapărat, mai mult cei de la Hugo. Cu salată iceberg, radicchio, chorizo, emmentaler, roșie, rucola și cremă gorgonzola, piadina piccante este un must-try pentru cei care nu se mulțumesc cu simple senzații gustative și sunt mereu în căutare de explozii culinare. Tot la ei mai găsiți și o piadină cu prosciutto, care v-ar mai putea capta atenția prin sosul pesto de casă care are un gust dumnezeiesc de bun. V-am făcut curioși? Le găsiți aici.

Dacă sunteți genul de persoana care are nevoie să vadă foarte multe opțiuni în fața ochilor pentru a se decide asupra unui produs, atunci piadina voastră e la Fresh Pizza. Aici aveți 12 sortimente, zic eu că sunt suficiente pentru toate gusturile. Mie mi-au atras atenția cele cu somon fume și cu ton, fiindcă îmi plac mult mâncărurile pe bază de pește. Probabil pentru că mă fac să mă simt extra healthy. Eu le-am încercat, așa că aștept păreri și de la voi. Comandăm?

De piadina a la Baya ați auzit până acum? Eu sincer nu, motiv pentru care mi-a furat ochii imediat cum am deschis meniul celor de la Capitoliu. Cu prosciutto crudo, busuioc, roșii cherry și sos de roșii dulce sau picant, se anunță a fi o combinație interesantă de senzații gustative. Mai găsiți aici piadina cu piept de pui, cu salam sau bacon, you just name it and they will deliver it. Order here.

Bineînțeles că nu-i putem uita pe cei de La Piadina, că doar nu degeaba poartă cu mândrie numele acestui preparat. Și pentru că interesul față de piadine este unul evident, era de așteptat ce meniul să fie extrem de variat. Totuși, e peste puterile mele, mă pierd printr-atâtea piadine gustoase și arătoase. Au trei tipuri de blaturi și vă oferă și posibilitatea de a vă crea propria combinație de ingrediente, cine știe, poate rezultă ceva nemaigustat. Cred că e imposibil să nu fi mâncat în viața voastră de la ei, mai ales că locația din Centru e deschisă până târziu și știm cu toții că nimic nu se compară cu foamea pe care o ai când ieși de la un party. Dacă totuși nu ați avut ocazia, remediați problema rapid comandând aici. PS: Au și piadina dulce, just saying.

Voi de unde comandați de obicei când aveți poftă de o piadină?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!