7 idei care să te inspire săptămâna aceasta în Cluj

Home $ Articole $ 7 idei care să te inspire săptămâna aceasta în Cluj

by | Feb 5, 2018 | Articole

Chiar dacă am dormit fix trei ore în… dimineața aceasta, că deja se lumina de ziuă când m-am băgat în pat, și când am deschis ochii Facebook mă întâmpina cu ultima notificare de pe Pământ pe care aș vrea să o văd – ”Ecaterina, be ready for snow today in Cluj-Napoca”, plus alte mii de motive care mă îndeamnă să mă ascund sub pătură și să nu mai ies de acolo 7 zile, mi-am propus să fiu mai optimistă. Așa că-mi fac planuri pentru toată săptămâna. Și le împărtășesc și cu voi, căci știu că ”la tăți ni-i greu”. Hai să vedem ce facem săptămâna aceasta în Cluj.

Și pentru că v-am descris pe scurt cum a debutat ziua mea, astăzi îmi voi permite o vizită la salon, chiar dacă risc să adorm pe masa de masaj. I do not care, let`s start there. Nu demult am fost în vizită la Gett`s Color Bar Platinia dacă vă amintiți, și eu cred că oamenii aceia pot alunga orice urmă de stres și încordare din mine, așa că mă voi întoarce la ei iar și iar. Zilele de luni sunt pentru răsfăț și meritați un boost de energie. Cum zicea și Fica în interviul de aici ”de foarte multe ori, persoana de care uiți ești chiar tu”. Nu azi. Azi domnișoarele își dăruiesc o manichiură nouă, iar băieții își aranjează barba. Să începem săptămâna frumoși, zic.

Despre marți se știe deja că e cea mai serioasă din rândul zilelor săptămânii, așa că un workshop sună numai bine. Dacă ai o idee pentru un start-up și așteptai un semn, acesta este semnul! Alături de trainerul Mircea Vada, fondatorul Cluj Startups, veți descoperi care sunt pașii necesari pentru construirea unui prototip care să vă propulseze ideea în rândul celor de succes, instrumentele pe care le puteți folosi și procesele la care puteți apela. How to build a prototype începe la ora 18.30, are loc la Cluj HUB, și necesită înregistrare aici. Intrarea este liberă, chiar aveți numai de câștigat.

Miercuri probabil vei începe să oftezi după weekend. Nu știm cum să-l facem să vină mai repede, dar știm câteva metode prin care putem lupta cu oboseala și plictiseala generală dintr-o zi de miercuri. Așa că îți propunem să mergi în vizită la Klausen Burger pentru a afla care e berea ta preferată de la ei. Au 5 sortimente, după cum am aflat în interviul de aici, eu zic că numai bine vei dormi ca un bebeluș după ce le testezi pe toate. Pe mine m-a cucerit Arongant-ul, are un gust foarte complex, care se schimbă în timp ce savurezi băutura. Așteptăm să vedem și care sunt favoritele voastre.

When they give you free beers because it matches with you and your friends??

A post shared by Alexandra Hodrea (@alehodrea) on

Joi va fi o zi cu și despre teatru, din simplul motiv că ai de unde alege, în oraș au loc trei reprezentații în trei locații diferite: Procesul după Franz Kafka la Teatrul Național, Miracolul de la Cluj la Reactor și premiera piesei Nuntă cu navetiști a Teatrului de Club, la Napoca 15. Eu am văzut Procesul demult, încât parcă e o altă viață, dar e un spectacol pe care îl recomand cu drag, puteți citi aici cum am văzut eu întregul act artistic. Și pentru că îmi rămân doar două opțiuni, ambele la fel de tentante, una fiind premieră, iar despre cealaltă auzind numai de bine, mai amân decizia. Mă hotărăsc eu până joi, sper.

#sneakpeak #piramida #miracoluldelacluj

A post shared by REACTOR (@reactor.cluj) on

Vineri vom avea o seară plină, dar nu îmi fac griji pentru noi. Am observat că întotdeauna, ca printr-o minune, la sfârșit de săptămână, imediat după ce părăsim locul de muncă, se produce o încărcare cu energie de 100% și suntem pregătiți să spunem ”da” la aproape orice. La ora 19 mergem la Colegiul Academic pentru concertul simfonic al Orchestrei Filarmonicii de Stat ”Transilvania”, dirijat de Gabriel Bebeșelea (avem și concurs cu invitații aici). Seara nu se termină odată cu ultima notă muzicală, căci de la 21 suntem la El Comandante, pentru show-ul de stand-up comedy cu Mane Voicu, Victor Băra și Sașa. Dacă vreți rămâneți, căci petrecerea continuă cu Poliglot, dacă nu, mai aveți opțiuni. Să fie somn sau să fie dans? Dans, mereu. În Club Midi, cu Cezar și Kid Chriss.

◾️the balancing act◾️ #clubmidi #cezar

A post shared by Club Midi (@clubmidi) on

Sâmbătă începe Fed Cup by BNP Paribas dintre România și Canada, din turul 1 al Grupei Mondiale II. Gazda va fi, așa cum ne-am obișnuit deja, Sala Polivalentă. Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele două meciuri de simplu în ziua de sâmbătă (10 februarie), urmând ca duminică (11 februarie) să se dispute celelalte două meciuri de simplu și meciul de dublu. Vor fi două zile încărcate de emoție, haideți să ne susținem echipa! Iar seara, să sperăm că vom avea motive de sărbătoare și ne întâlnim la Charlie Upstairs. Vin și Superlover și M.A.T, all good.

#FedCupRO Halep – Pliskova | Romania – Czech Republic. 4-2 @fedcup

A post shared by Radu Dumitrescu (@rdumitrescu) on

Duminică, dacă te-ai saturat de sport și nu ești deloc curios de finalul de la Fed Cup, ai două opțiuni, ambele care să te pregătească pentru o nouă săptămână. Fie mergi la Pensiunea La Mesteceni alături de familie, cu atât mai bine dacă există și un junior, pentru că se va putea bucura de petecerea cu Minioni , iar tu te delectezi cu câteva delicii culinare, fie ocupi un loc din cele rămase la premiera de la Operă – Elixirul dragostei.

#operacluj

A post shared by Luciana Apetroae (@lucianapetroae) on

Unde ne întâlnim săptămâna aceasta în Cluj?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!