12 evenimente de neratat în februarie la Cluj

Home $ Articole $ 12 evenimente de neratat în februarie la Cluj

by | Feb 2, 2018 | Articole

În luna ianuarie nu ne-am trezit la timp pentru articolul cu evenimente de neratat, deci putem considera că abia acum începe orașul să miște. Și, ce-i drept, avem câteva ocazii nemaipomenite să ieșim din casă.

Hai să vedem pe unde ne întâlnim în luna februarie în Cluj:

Oh well, nici că se putea nimeri mai bine. Prima oprire e la ClujLife Community Conference, mâine – 3 februarie, începând cu ora 10.30, la ClujHUB (etajul 3, Central). Pe lângă secțiunile pregătite (Local Heroes Showcase, Festivals și (re)activare), invitați care au atâtea de împărtășit cu publicul, dar și între ei, decernăm și premiile ClujLife Awards, căci nu degeaba au votat peste 10k de oameni. Și pentru că treaba asta merită sărbătorită, continuăm distracția la Charlie Upstairs, cu Mihai Popoviciu și M.A.T. Dacă nu ai bilet, achiziționează-l rapid de aici, îți garantează și intrarea la party, just saying.

#clujlife community conference detalii pe clujlife.com/ccc

A post shared by Evenimente din Cluj-Napoca (@clujlife) on

Începând cu duminica aceasta, 4 februarie, până în data de 25 martie, pensiunea La Mesteceni împreună cu Fantasmagia v-a pregătit o serie de evenimente în cadrul cărora cei mari se pot bucura de diferite experiențe culinare și arome, iar cei mici se distrează la petreceri cu tematică. Pentru că ultima zi a săptămânii ar trebui să fie despre relaxare, detașare, despre familie, sunteți așteptați la Duminicile poveștilor de familie @ La Mesteceni. Vedeți programul complet aici.

Weekendul viitor, între 10-11 februarie, Sala Polivalentă va găzdui Fed Cup by BNP Paribas dintre România și Canada, din turul 1 al Grupei Mondiale II. Cu siguranță va fi un joc interesant, iar suporterii sunt așteptați alături de jucători. Pentru ziua de sâmbătă biletele sunt sold-out, iar pentru cea de duminică prețul începe de la 75 lei.

Hai Romania @fedcuptennis!#fedcupro #fedcup #cluj

A post shared by Florin Ioanitescu (@florin.gif) on

Tot în data de 10 februarie are loc și premiera spectacolului de operă ”Elixirul Dragostei”, de la ora 18.30. Prezentat în parteneriat cu Teatrul Csokonai Színház din Debrecen, acesta este prezentat în două acte pe un libret de Felice Romani, după libretul Le philtre al lui Eugène Scribe. Sunteți invitați să descoperiți îndeaproape povestea celor două personaje – îndrăgostitul Nemorin și capricioasa Adina – presărată cu sentimentalism și situații comice, dar și pe ceilalți participanți la acțiune, într-un nou spectacol montat pe scena Operei Naționale Române din Cluj-Napoca.

Turneul Phoenix „Sinteza – Rapsodia” ajunge la Cluj în 13 februarie, la Casa de Cultură a Studenților, la ora 19.00. După anul 2017, în care mitul a aniversat 55 de ani de la momentul expozițiunii, Phoenix se întoarce în fața publicului cu un proiect inedit: o sinteză între ciclul Anotimpurilor prezente pe albumul „Cei ce ne-au dat nume” și Rapsodia 1, emblematică pentru George Enescu. Biletele sunt disponibile atât online, cât și la oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în magazinele Germanos și la agenția de bilete a Casei de Cultură a Studenților. Fiecare bilet achiziționat este însoțit de un CD Phoenix, cadou.

Târgul de Turism Touristica, eveniment cu tradiție în industria turismului, are loc la VIVO! Cluj-Napoca în perioada 16-18 februarie. Vă vor fi prezentate oferte de vacanță atât pentru destinații din România, cât şi din străinătate, iar în plus vă veți putea bucura și de tombole și alte surprize. De asemenea, veți avea ocazia să vă bucurați de reduceri considerabile dacă vă rezervați vacanța pe loc! Târgul poate fi vizitat de vineri până duminică între orele 10:00 – 22:00, iar accesul este gratuit!

În același weekend își deschide porțile și WeddFEST. Peste 100 de expozanți vă vor aștepta la Sala Polivalentă într-o ambianță plăcută, la cel mai mare Târg de Nunți din Transilvania. Aici veți avea posibilitatea de a experimenta cât mai mult, de a încerca, de a gusta chiar, puteți cu adevărat să simțiți atmosfera de sărbătoare, astfel încât să vă puteți alege serviciile potrivite pentru voi. Mai multe am povestit cu Ioana Groza în articolul de aici.

Cea de-a treia ediție a Edge Design Talks, prima conferință din Cluj-Napoca dedicată designului grafic, digital, UI și UX va avea loc între 16 și 18 februarie. Pe lângă conferința din data de 17, mai sunt pregătite și workshop-uri livrate de speakerii conferinței, concert și o mini-conferință cu designeri locali. De această dată, speakerii invitați vin și din mai multe țări din Europa, motiv pentru care evenimentul va fi susținut în limba engleză. Mai multe detalii legate de conferință, speakeri, program și bilete găsiți aici.

#edgedesigntalks

A post shared by Didi Munteanu (Kasa) (@didi_kasa) on

Tot în data de 16 februarie ne adunăm din nou la ClujHUB pentru o altă întâlnire CreativeMornings. Tema acestei luni este curiozitatea, iar înscrierile la acest eveniment se vor deschide în data de 12 februarie, ora 11. Nu putem decât să ne stăpânim curiozitatea până atunci și să așteptăm cu nerăbdare trezirea din dimineața aceea de vineri, în care vom descoperi încă câteva lucruri despre noi.

Și pentru că, aparent, acesta va fi weekend-ul de interes în luna februarie în Cluj, notați-vă în calendare că vinerea aceea, în 16 februarie, în club Midi dansăm ghidați de imainația Sonjei Moonear. Dacă nu mai aveți răbdare până atunci, musai să vă prezentați diseară la petrecerea de deschidere, cu DeWalta, Cap și Paul K. Enjoy the music, enjoy the moment.

De neratat e și reprezentația Maitreyi din data de 19 februarie, din distribuția căreia va face parte și actrița Maia Morgenstern. Transpunerea scenică a acestei capodopere literare este un pariu curajos, iar publicul e nerăbdător să afle cine va ieși câștigător – teatrul sau literatura. Spectacolul începe la ora 20.

#Maitreyi #mirceaeliade #maiamorgenstern #piesaminunata #actorideexceptie

A post shared by Igna Roxana (@igna_roxana) on

În data de 23 februarie ne vedem la DOR fest. DOR vine de la Dragobete, Obiceiuri, Românisme și se dorește a fi un festival în care prim planul să fie deținut de muzică românească, modernă și clasică, eroii artistici ai copilăriei noastre, obiceiurile ce ne leagă de sute de ani și modernismul ce a transformat frumos unele tradiții din România. Printre artiștii confirmați până acum se numără Trupa Vunk, David & The Six Martini Band, Young Famous Orchestra, dar cu siguranță numele nu se vor opri aici. Biletele pot fi achiziționate de la Iulius Mall sau online.

Hai, mersi!:) #VUNKtastic #universulVunk

A post shared by Trupa VUNK (@trupavunk) on

Pe unde ne vedem luna aceasta în Cluj?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!