Localuri unde poți face karaoke în Cluj

Home $ Articole $ Localuri unde poți face karaoke în Cluj

by | Jan 23, 2018 | Articole, Ieși cu prietenii

Atunci când vine vorba de karaoke, există două categorii de oameni foarte bine delimitate între ele. Pe de o parte, sunt Cei cu Inițiativa, acei prieteni care te sună și te întreabă dacă nu vrei să ieși, că s-a adunat o gașcă mai mare, că POATE mergeți la karaoke, nu se știe sigur. Așa te lasă pe tine să crezi, că ”nu se știe sigur”, că ”vedem cum decurge seara”, dar fii absolut convins că va face tot posibilul să te ducă într-un club sau local în care se face karaoke. Iar pe de cealaltă parte sunt Prefăcuții. Aceștia sunt aceia care ”Vaaaai, dar eu nu merg să mă fac de râs”, ”Doamne, mă pun ăia de acolo să le plătesc geamurile sparte” și tot așa, dar care, după doar câțiva ml de alcool la bord… ar face un jam session și cu Celine Dion.

Hai să vedem unde puteți merge la karaoke în Cluj, că știm că vreți, nu vă mai ascundeți după deget. Toți cântăm când nu avem încotro.

O primă opțiune ar fi Spațiu Music Club, bineînțeles. Locul a devenit de-a lungul timpului cumva sinonim cu cuvântul ”karaoke”, e practic imposibil să nu-i fi trecut niciodată pragul pentru a-ți etala talentele vocale. Și e de ajuns să mergi o singură dată acolo, căci apoi totul va veni natural. Dacă nu vrei să încânți publicul cu calitățile tale sonore, poți merge cu gașca pentru vibe-ul super friendly, lumea cool, prețurile mai mult decât decente, masa de fussball și motive mai sunt. Poți petrece aici de vineri până duminică, the party goes on and on if weekend is there.
Adresă: Piața Unirii, nr. 21

 

#mustbeloveonthebrain? ?

A post shared by Мария Паламаренко (@mariapalamarenko) on

De curând, mai exact de când a fost inaugurat și Charlie Upstairs, se organizează și aici seri de karaoke destul de interesante, iar asta pentru că vin și diverse trupe care vă pot acompania. Nu ca să vă facă să vă simțiți prost pentru vocea voastră, nici gând, doar pentru a vă ajuta cu un impuls și a mai acoperi notele pe care voi nu le puteți atinge. Până acum am cântat cu Royal Avenue Band, Trupa de Acoperire, Calling Memphis, Remakers, Score, sigur v-ar plăcea să falsați câteva versuri alături de așa voci. Să nu mai spunem că e o ocazie excelentă să descoperiți noile băuturi pe care le servesc în acele pahare inedite.
Adresă: Piața Muzeului, nr. 3

 

Am auzit oamenii spunând că e demodat să mergi la karaoke, că e o activitate pe care o aveau grupurile acum 20 de ani, că acum ai atâtea altele de făcut. Da, dar nicio activitate parcă nu-i la fel de amuzantă ca râsul de propria persoană când vezi video-urile în care plângeai la microfon și cântai ”My heart will go on”. Dacă faci parte din categoria asta de oameni, îți recomandăm să mergi în Club 30 Plus, un local care funcționează neîntrerupt din anul 2001 și care nu are noțiunea de ”demodat”. Miercurea e zi de cântat, le puteți face o vizită.
Adresă: Strada Avram Iancu, nr. 29

 

Dacă locuiți în zona Campusului Hașdeu, sau chiar mai bine, în căminele de acolo, o să vedeți că studenții au această tendință de a începe mici cântări la diverse ore ale zilei sau nopții, unul mai artist ca altul. Aveți doar două opțiuni, ori lăsați somnul sau învățatul și vă alăturați lor, ori le recomandați să meargă la Old Friends Pub, că e aproape și pot face acolo cât karaoke doresc. În plus, au diverse oferte la oferte la draught de 3+1 la Guinness și la Weihenstephaner!
Adresă: Strada Pastorului, nr. 1A

 

#ladies#party#lovethem ❤️?

A post shared by Varga Barbara (@varga.barbi) on

Saaau, puteți merge la Living Pub, mai ales dacă vă chinuie talentul în timpul săptămânii, pentru că ei organizează serile de karoke joia. Partea faină e că au și premii, care constau basically în vouchere pentru consumație sau o mică atenție sub forma unei beri din partea lor. Eu nimerit o dată din greșeală aici la un eveniment de karaoke, chiar nu eram pregătită vocal, dar lumea se distra pe cinste și-ți era mai mare dragul să-i privești.
Adresă: Strada Piezișa, nr. 15

 

Voi unde mergeți când aveți chef de karoke în Cluj?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!