7 idei care să te inspire săptămâna aceasta în Cluj

Home $ Articole $ 7 idei care să te inspire săptămâna aceasta în Cluj

by | Jan 22, 2018 | Articole

Azi nu vreau să mă învârt prea mult în jurul cozii. Nu pentru că m-aș grăbi să ies afară și să construiesc oamenii de zăpadă, ci din contra. Vreau să termin cât mai repede ce am să vă povestesc și să mă ascund mai apoi sub cea mai călduroasă păturică pe care o am, cu o ciocolată caldă și… bibliografia pentru examene, pentru că #începesesiunea. Știu că unii dintre voi mă înțelegeți perfect și-mi împărtășiți dorința, la fel cum sunt alții care vor sta pe afară până se va topi ultimul morman de zăpadă. În recomandările de săptămâna asta sper să împac ambele categorii de cititori, așa că alegeți ce vă place and go do that!

Tinând cont de principiul meu sfânt conform căruia în zilele de luni facem minimul necesar pentru existență, eu zic să luați la rând concursurile pe care le desfășurăm acum la noi pe site și să vedeți dacă sunteți în regulă cu toate. Nu de alta, dar oferim un prânz livrat oriunde în Cluj, 3 invitații duble pentru mic-dejun la Charlie și… nu uitați de cele 100 de curse CleverTaxi și intrările asigurate la cele mai tari festivaluri din oraș din vara aceasta și votați la ClujLife Awards. Ar dura cam 10 minutețe să vă înscrieți la toate, eu zic că merită să puneți serialul pe pauză un pic.

Start vot! #clujlife #clujlifeawards

A post shared by Evenimente din Cluj-Napoca (@clujlife) on

Pentru ziua de marți propunem unul dintre conceptele noastre preferate de evenimente chill, serile de pictură organizate de Acuarela Cocktails. Pe lângă faptul că vă puteți invita prietenii la o seară altfel, uitați și de toate grijile absurde și easily paint your worries away. Tema acestei întâlniri va fi ”Dancing lights”, așa că ne întâlnim la Off the Wall începând cu ora 18.15 cu sau fără talent, doar cu bună dispoziție și dorința de a petrece câteva momente în liniște și înconjurați de frumos. Biletele pot fi achiziționate aici.

artsy with luv.

A post shared by Melina B. (@melivonb) on

Miercuri ieșim în Piața Unirii și în Piața Avram Iancu pentru a sărbători 159 de ani de la Unirea Principatelor Române. Dacă nu vă dați în vânt după spectacolul folcloric, atunci poate iluminatul arhitectural pe Catedrala Mitropolitană, focul de artificii, dar și hora care se anunță a fi cea mai mare din istoria Clujului, vă vor convinge să vă faceți drum spre centrul orașului. De asemenea, în această zi, patinoarul va avea intrare liberă începând cu turele de la ora 14.00.

Joi nu-i chiar weekend, nu-i nici marți sau miercuri ca să ne plângem că avem sute de lucruri de făcut, e destul de complicat de abordat așa o zi. Eu zic să comandați o sticlă de vin. Da, ați citit bine. A trecut un an de zile de când am făcut această mare descoperire – că pot comanda vin acasă – și încă resimt senzația de bucurie pe care am avut-o și atunci. Am făcut chiar și o listă cu restaurante din Cluj care livrează licoarea magică acasă, o puteți revedea aici.

Ziua de vineri parcă mereu e ușor ciudată: te bucuri că e weekend și vrei să pleci acasă cât mai repede, dar nu reușești nicicum să finalizezi task-urile la timp, pentru că ești cu un picior deja ieșit pe ușă și productivitatea ta tinde spre zero. Nu vrei să începi ziua într-un mod mai bun, care să te inspire și să te energizeze pentru restul zilei? Ba da, de asta cel mai bine e să îți rezervi locul la CreativeMornings, unde Diana Buluga (cu care am povestit și noi nu demult) va vorbi despre mult-evitatul subiect al anxietății. Intrarea este liberă, iar evenimentul va avea loc începând cu ora 8.30 la ClujHub. Stai liniștit, ajungi și la birou, căci durează doar o oră jumătate.

Sâmbătă seara mergem la un show de stand-up comedy, la HUGO The Office. Distracția este asigurată de participanți îndrăgiți ai emisiunii iUmor, Ioana State, Tibi Neuronul și Cristi Priza. Prețul unui bilet este de 35 de lei dacă îl achiziționați până în ziua spectacolului (și o puteți face online aici), 45 de lei dacă amânați până în ultimul moment și în cumpărați sâmbătă. Să nu mai spunem că e ocazia perfectă să încercați preparatele din noul meniu. Și dacă mai aveți energie după atâta râs, nu vă oprește nimeni să dați o fugă până la Băișoara, pentru o petrecere Alandala cu Afriqua, Dan Andrei și Jay Bliss.

Cladirea The Office

A post shared by Hugo Restaurants (@hugorestaurants) on

Duminică vă amintiți de ClujLife Challenge 2018 și porniți spre Teatru. Dacă ați evitat acest drum tocmai pentru că nu sunteți fani ai operelor clasice, sunteți genul de persoană care se mulțumește cu lectura cărții și nu mai dorește să intre în contact cu nicio altă formă a poveștii, sau din cine știe ce alte motive, trebuie să știți că duminică veți găsi pe scenă spectacolul perfect pentru voi – un show de improvizație – ImproVshow cu trupa Silver. De la ora 19.00.

Voi ce planuri aveți pe săptămâna aceasta? Cum luptați cu / întâmpinați frigul și zăpada?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!