Îți facem cinste cu un prânz livrat oriunde în Cluj

Home $ Articole $ Îți facem cinste cu un prânz livrat oriunde în Cluj

by | Jan 15, 2018 | Articole

Chiar facem, doar nu avem reputație de neserioși. Haideți să vă povestim un pic cum stă treaba, cu ce ne ajutați voi și cum de am ajuns să fim așa darnici într-o friguroasă zi de luni.

Date fiind circumstanțele (oboseala care mai tare s-a amplificat în weekend, temperaturile scăzute, felul oamenilor de a fi în general etc.), mi-am dat seama că există extraordinar de multe momente în care apelăm la servicii de #homedelivery în loc să gătim, să ieșim în oraș la masă sau să ne deplasăm până la supermarket pentru a face niște provizii minime. Nu-i de condamnat, eu sunt prima care pune mâna pe telefon atunci când rămân fără mâncare în frigider și n-am nicio mustrare de conștiință niciodată. O fi bine, o fi rău?

Acum avem la dispoziție o serie de aplicații de #homedelivery care se dovedesc foarte utile atunci când ”habar n-ai de unde să comanzi” și care ne-au scăpat din multe momente de confuzie. Vorbind acum dintr-o perspectivă pur personală, recunosc că, pe lângă faptul că mi-e mai ușor să comand decât să merg undeva să mănânc sau să gătesc, nici nu pierd foarte mult timp intrând pe diverse site-uri și prefer oricând să apelez la aplicații de livrare, unde găsesc cam tot ce-aș putea pofti. Nu din comoditate, ci pentru că economisesc timp, iar cu cât apeși mai repede butonul de ”Order”, cu atât vine mai repede comanda, right?

Având istorie lungă cu aceste aplicații, recunosc că am ajuns să le favorizez pe unele în detrimentul altora datorită unor caracteristici pe care le au sau pe care le-au adăugat în timp, chiar și să simt nevoia de a adăuga anumite funcții pentru a-mi face viața și mai ușoară. Și pentru că am terminat facultate de Comunicare și, prin urmare, nu am ajuns chiar soft developer, rezolv problema cum știu mai bine: invoc lumea să-și spună și ea părerea, că poate-poate ajung strigătele noastre la cine trebuie.

Așa că, întrebarea noastră sună în felul următor:

Voi ce opțiuni doriți să apară și ce funcții folosiți cel mai des la aplicațiile de #homedelivery?

Sigur aveți și voi funcții pe care le utilizați on a daily basis sau ați spus măcar o dată ”Faină aplicația asta, dar…”. Ce e după acel ”dar” ne interesează pe noi să transmitem mai departe, așa că haideți să fim serioși cu dorințele noastre și să facem din comandatul mâncării o experiență de nota 10.

Pentru cei care nu știu, în Cluj avem HipMenu, Foodpanda, Eeatingh etc., dar am remarcat și Yellow menu în București sau Oliviera, chiar am încercat și Deliveroo, Uber eats, HungryHouse și Just Eat în afară. Puteți să le downloadați și voi pe toate, de curiozitate să vedeți ce funcții au în plus una față de cealaltă și să ne spuneți dacă vedeți ceva mai cu moț la cele din străinătate față de ale noastre. Și să împărtășiți în comentarii părerile voastre!

A post shared by hipMenu (@hipmenu) on

Noi premiem răspunsul cel mai complet și mai inventiv cu un prânz livrat oriunde în Cluj, voi doar vă alegeți ce vreți. Deal?

UPDATE:
Vești bune, people: am fost auziți! Vă spuneam că am stârnit această discuție și am invocat lumea să-și spună părerea sperând că ajung strigătele noastre la cine trebuie. Ei bine, cei de la HipMenu au remarcat mica noastră adunare, au luat aminte, și drept răsplată, își doresc să ofere ei premiul. Noi vă mulțumim pentru feedback-ul oferit și pentru că v-ați făcut timp să vă spuneți of-ul. Iar de acum, așteptăm schimbări. În bine. 😀

Câștigătoarea e Ștefania Milin. Așteptăm în continuare comentariile voastre, cu siguranță sugestiile vă vor fi luate în considerare.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!