7 idei care să te inspire săptămâna aceasta în Cluj

Home $ Articole $ 7 idei care să te inspire săptămâna aceasta în Cluj

by | Jan 15, 2018 | Articole

Chiar dacă sunt genul de om care folosește temperaturile scăzute de afară ca scuză pentru… basically, orice, asta nu înseamnă că nu trebuie să ne facem planurile pe săptămâna aceasta. Altfel trec zilele ca și cum ar existat și nu sunt sigură că la finalul vieții o să vreți să vă amintiți doar orele interminabile petrecute în fața laptopului, doar voi și Netflix.

Haideți să vedem 7 idei care să vă inspire săptămâna aceasta în Cluj.

În fiecare duminică seara ne așezăm în paturile noastre călduroase sperând că ne vom trezi și Universul ne va face o bucurie, completând weekend-ul cu încă o zi. Nu zic că vreau să adormim duminică seara și să ne trezim duminică dimineața, pentru că fanii Black Mirror cu siguranță nu vor agrea această idee, însă ar fi drăguț să transformăm ziua de luni în zi de weekend. Teoretic, nu putem, practic… vom face tot posibilul to make it feel like one no matter what. Azi nu recomandăm să vă agitați prea mult, mai ales având în vedere gradele din termometre. Finalizați rapid task-urile cele mai importante de la birou și chemați-vă prietena cea mai bună la un ceai. It`s cheap therapy și, în plus, avem pregătită și o listă cu recomandări de locuri unde-l găsiți pe cel mai bun.

???

A post shared by George Blajan (@gg.blajan) on

Știți cum zic eu mereu – lunea mai poate fi trecută cu vederea, dar ziua de marți… niciodată! Mâine mergem la TEDxClujSalon, la ClujHUB. Fiind început de an și cum în aer plutesc doar gânduri optimiste, rezoluții care mai de care și dorința de a face fapte mari, tema ”New Beginnings” pică la țanc. Gazda evenimentului va fi Anca Rarău, care are o experiență de peste 20 de ani în marketing strategic și operațional, customer experience, employer branding, research, PR și poziționare de brand. Performance-ul va fi susținut de Cercul Întreg, pe care trebuie să-i vedeți cu proprii ochi ca să înțelegeți ce fac. Au mai rămas doar bilete de tip late bird, la prețul de 10E, care pot fi achiziționate aici. Do not forget to make some friends while you are there!

Miercuri recomandăm o vizită la Muzeul de Artă. Fiind, teoretic, cea mai grea și mai încărcată zi a săptămânii, trebuie să vă relaxați cumva. Și cum arta e hrană pentru suflet, numai bine puteți vizita expoziția de desen, digital print și fotografie Opus-Flash+ a lui Ioan Cuciurcă. Puteți face asta până în 28 ianuarie, dar de ce să lași pe mâine expozițiile pe care le poți vedea azi? Deschiderea are loc la ora 18.00.

Joi seara deja putem considera că e weekend, nu? Da, știu, eu am un mod foarte ciudat de a organiza săptămâna, but works for me, so whatever. Și pentru că vom fi așa relaxați, numai bine ne va pica o seară cu ”glume de sezon” cu Nicu Bendea, la mansarda restaurantului Napoca 15. Prețul unui bilet este de 30 lei, iar distracția începe la ora 20.00

Finally snowing in #Cluj.❄️

A post shared by Gina Fîrte (@ginafirte) on

Vineri dai o petrecere acasă, că doar nu degeaba am făcut noi planuri în articolul de aici. Poate o să ți se pară o idee demodată, poate așteptai un semn să te apuci de organizat una. Ei bine, oricum ar fi, suntem siguri că prietenii tăi vor primi cu bucurie propunerea ta și vă veți simți foarte bine. Mare grijă să nu pomenească cineva ceva de board games or something, că puneți în pericol toată seara.

Sâmbătă poți să faci ce vrei tu, chiar să și dormi toată ziua, atâta timp cât seara ești prezent la petrecerea de ziua noastră. 10 ani de #ClujLife, tu îți dai seama cât de repede trece timpul? Și nouă ne vine greu să credem, dar de asta ne întâlnim cu toții la Booha Bar, să dansăm, să ne distrăm și să ne cunoaștem. RQZ și DJ Secret la pupitru, intrare liberă, #clujlife shots. Da, cu hashtag. Ne vedem acolo.

Celebrating 10 years! Join the party ? #clujlife #boohabar

A post shared by Evenimente din Cluj-Napoca (@clujlife) on

Pentru ziua de duminică îți propunem să planifici o escapadă în afara orașului, pe pârtiile din apropiere. Chiar dacă a trecut Crăciunul și n-am văzut niciun pic de zăpadă, asta nu înseamnă că trebuie să renunțăm la ideea de iarnă sau la sporturile pe care așteptăm atât de mult să le practicăm în acest sezon. Dacă nu v-ați urcat niciodată pe skiuri sau pe o placă de snowboard, poate e timpul să o faceți, mai ales că există școli de ski și instructori care vă pot fi de ajutor. Și ca să vă facem treaba și mai ușoară, am pregătit o listă cu pârtii din Cluj și din împrejurimi unde poți merge la ski / snowboard iarna aceasta. Nu uitați să le mai verificați o dată programul înainte de a vă face bagajele.

I love this place ❄

A post shared by Doritoss ? (@doradebreczeni) on

Astea au fost ideile noastre, le așteptăm și pe ale tale, că sigur ai ceva în minte. O săptămână productivă să avem!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!