Secunde, minute și ore… din mine | #fatacudistractia

Home $ Articole $ Secunde, minute și ore… din mine | #fatacudistractia

#fatacudistractia este o campanie online organizată de ClujLife în parteneriat cu Clever Taxi. Luna aceasta, Zsuzsa Szakacs va ieși în weekend-uri pe cheltuiala noastră și apoi își va povesti jurnalul de weekend prin articole.

9 Decembrie 2017

Câte ore ai dormit, domnișoară? a fost prima întrebare pe care care mi-am pus-o dimineața când m-am trezit. Ei bine, vă pot confirma faptul că 4 ore de somn sunt îndeajuns pentru odihnă. M-am pregătit si mi-am început ziua prin a face ceea ce îmi place, prin fotografiat, dar nu înainte de a-mi bea cafeaua la Meron. Mi-am comandat taxi-ul și am fugit repede în oraș unde mă aștepta un coleg cu care urma să merg la ședință. Meron este unul dintre localurile mele favorite, unde aroma cafelei mă trezește într-o clipă iar cheese cake-ul îmi potolește pofta de dulce. Ne-am luat o cafea și ne-am așezat lângă geam unde vedeam lumea grăbită de către minutele care se scurgeau din ore. Ne-am băut cafeaua în grabă și ne-am pus în mișcare.

Elevii ne așteptau la Wonderland Cluj Resort, un local care părea rupt dintr-o filă de poveste. Se află în afara orașului Cluj, pe Dealul Feleacului. Este un loc liniștit, plasat în natură unde te poți duce ca să te relaxezi într-o zi de weekend și unde poți să te răsfeți cu bunătățurile pe care ei le pregătesc. Ceea ce mi-a atras mie atenția a fost castelul, m-am simțit aproape ca și în Disneyland (nu e ca și cum aș fi fost eu până acuma la Disneyland, dar am mai vrut, HAH’). Pe lângă locul și priveliștea frumoasă de care poți avea parte, mai poți admira și frumusețile sălbăticiei cum ar fi căprioarele și veverițele care se pierd în drumul lor spre casă.

După ce ne-am terminat treaba în acest loc magic, ne-am întors în oraș. În drum spre studio auzeam un glas familiar și mi-am adus aminte că Smiley avea concert la Târgul de Crăciun. Vremea nu a fost prea prietenoasă cu noi, iar din acest motiv am ales să-l văd doar prin trecere, grăbindu-mă spre studio unde aveam câteva ore de muncă.

Datorită faptului că am avut multă treabă, nu am avut destul timp să mă deplasez așa că am ales să comandăm de mâncare la studio. Big Belly a fost alegerea noastră, pentru că am știut că mâncarea de la ei este bună, plus că față de alte multe restaurante aceștia își livrează comenzile foarte repede. Câteva cutii de pizza și niște caserole cu paste și-au făcut apariția la ușă într-un timp foarte scurt. Mâncarea a fost extrem de bună și nu spun asta pentru că eram eu foarte înfometată, ci acesta este adevărul.

După o noapte de club și o zi încărcată, simțeam lipsa energiei, iar acest lucru m-a îndemnat să îmi strâng gașca să mă duc la Samsara pentru a mă relaxa. Locul acesta îmi reflecta perfect starea de spirit pe care o aveam. Ceainăria este un spațiu compartimentat, fiecare cameră având o temă proprie, muzica chillout te ajută să te deconectezi de la haosul din viața de zi cu zi. Ceaiul pe care l-am consumat a fost cel de Peaceful moments iar narghileaua ne-am luat-o cu aromă de piersică. După ce ne-am epuizat poveștile, ne-am hotărât să ne pierdem restul serii în apartamentul unor prieteni… știi vorba aceea: “Netflix and chill”.

Sper că și voi ați avut parte de un sfârșit de săptămână pe placul vostru! Pe weekend-ul viitor, frumoșilor! 🙂

[prima parte a weekend-ului o găsiți aici]

? ? ? ? ? ?

Clever Taxi este singura aplicație de e-hailing ce permite plata cursei cash sau prin card bancar. Tranzacțiile sunt procesate prin MobilPay, iar datele tale sunt în siguranță. Introdu codul Clever.Maria pentru a primi prima ta cursă gratuită cu plata în aplicație.

#fatacudistractia #clujlife #clevertaxi #cleverpay

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!