Cum și de unde poți cumpăra online băuturi alcoolice în Cluj

Home $ Home Delivery $ Cum și de unde poți cumpăra online băuturi alcoolice în Cluj

by | Nov 3, 2017 | Home Delivery, Recomandări

E weekend deja, despre ce vă așteptați să vorbim? Trei seriale pe care să le vezi în următoarele 48 de ore? Ponturi de supraviețuire atunci când nu poți pune pe pauză un maraton de filme Harry Potter? Nu, nici vorbă, ieșiți din casă. Sfârșitul acesta de săptămână vine cu multe, multe party-uri, pentru toate gusturile și știm cu toții că tradițiile sunt sfânte în România, așa că nu uitați să chemați gașca de prieteni pe la voi. Știți voi, ca să beți ceva înainte de a ieși în oraș să beți. Mai ales că puteți comanda băuturi online, deci chiar nu e niciun deranj. Asta dacă nu pui la socoteală că a doua zi nu va veni nimeni să vă ajute la curățenie. Dar măcar v-ați distrat, nu?

Illustration by Sam Woolley / via Gizmodo

Începem cu cei de la Boozy Delivery, despre care v-am povestit prima dată într-un articol în care puneam în discuție câteva scenarii în care ai avea nevoie de un serviciu de livrare a băuturii alcoolice. Am stat și ne-am mai căutat câteva scuze pentru care am alege un magazin online în locul unui fizic și am constatat că găsești de multe ori oferte mai bune ”pe net”, scapi de aglomerația de la cumpărături din weekend, mai ales cea de seară, sau pur și simplu te salvează în momentele când te trezești cu oaspeți neinvitați și nu ai nimic în casă. Nici la rece, nici la cald. Pe lângă faptul că livrarea se face în 30 de minute pentru că produsele sunt aduse de la magazine din Cluj, puteți alege dintre sute de băuturi în timp ce stați relaxați în scaunul de la birou, fără a vă apleca sau lungi gâtul pentru a vedea prețurile. Ei funcționează de joi până duminică, începând cu ora 19.00 până la 02.00 noaptea. Noi am povestit cu Alan și Yan, cei doi francezi care sunt în spatele acestei idei și am aflat câteva lucruri tare faine despre cum fac treaba asta și ce planuri mai au pentru viitor. Citiți aici. Și comandați aici.

La fel de bine puteți apela la Bautura online, dar trebuie să fiți pregătiți să așteptați mai mult de 30 de minute, acest magazin online nefiind neapărat specializat pe comenzi rapide și petreceri neașteptate. În schimb, dacă aveți ceva planificat în agendă și vreți ca băutura să se prezinte la ușa voastră de bunăvoie și nesilită de nimeni, atunci trebuie să știți că dacă plasați o comandă de luni până vineri până la ora 15.00, aceasta va ajunge în aceeași zi. Dacă o plasați după ora menționată, ajunge a doua zi, așa că mare grijă cu organizarea timpului. Sâmbăta și duminica nu se fac livrări. Partea faină la ei e că puteți returna sticlele pe care nu ați apucat să le mai deschideți, dar doar în decurs de 21 de zile de la comandă. Băuturile sunt originale, importate din Olanda.

De folos vă pot fi și cei de la Bei ce vrei, doar că trebuie să rețineți că livrarea comenzilor se face în maxim 48 de ore de la momentul plasării și, la fel, nu fac livrări în timpul weekend-ului. Pun mare accent pe originalitatea produselor vândute, motiv pentru care pe site-ul lor veți găsi mai multe informații legate de felul în care puteți recunoaște singuri dacă cumpărați ceva original, indiferent de unde ați face-o.

În ultimă instanță, nu-i uitați pe cei de la Top Drinks, care chiar dacă au mai multe puncte de lucru împrăștiate prin oraș, livrează și la domiciliu. Un minus ar fi că, spre deosebire de ceilalți prezentați, transportul constă 25 lei și livrarea se face într-un interval de 3 până la 5 zile. Dar găsiți și aici cam tot ce ați avea nevoie, de obicei magazinele online au un portofoliu mai larg, dacă vreți să încercați ceva special.

Voi cum vă pregătiți pentru petrecerile din weekend-ul acesta?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!