6 spălătorii de haine în Cluj, potrivite pentru studenți

by | Oct 24, 2017 | Recomandări, Student

Când stai în cămin, te confrunți cu tot felul de provocări: să te obișnuiești cu ciudățeniile fiecărui coleg de cameră, să împarți cu aceștia baia comună (și, probabil, cu încă alți 30 de pe palier), dar cel mai dificil se poate dovedi spălatul rufelor. În cazul campusului Hașdeu, mai ales, nu există mașini de spălat în fiecare cămin, ceea ce necesită să te deplasezi până la spălătoria Căminului XVI. Unde mai pui că hainele trebuie să respecte un anumit număr de kilograme, nu poți spăla doar câteva bluze. Ce te faci, însă, dacă mașinile din căminul tău sunt toate ocupate, iar tu nu ai timp să aștepți? Sau, cazul cel mai grav, aparatura s-a stricat? Nu poți strânge hainele pachet și să le trimiți mamei tale, dar poți încerca una dintre spălătoriile propuse în acest articol.

Clean and GO este una dintre cele mai răspândite spălătorii din Cluj. Aceasta se găsește în 5 locații ușor accesibile. Partea bună este că beneficiezi de 10% reducere în calitate de student. Dacă dorești să speli o bluză sau o cămașă, te va costa 8,90 lei, în preț fiind inclus și călcatul. De asemena, spălătoria are și diferite promoții, 1 kg de rufe costă 13,90 lei. În caz că îți este lene să mergi până la sediul lor, hainele îți pot fi preluate și livrate. Plătești o taxă doar dacă comanda nu depășește suma de 100 de lei.

Multi Clean este o alternativă bună, deoarece și aceștia îți livrează hainele, însă tarifele sunt puțin mai ieftine. Astfel, să speli o cămașă te costă 8 lei, o bluză 7 lei, iar un kilogram de haine 9 lei. În plus, pe site găsiți o secțiune dedicată întrebărilor frecvente, unde se răspunde curiozităților clienților.  Sediul îl găsiți la adresa Strada Teodor Mihali, nr. 53, sau puteți să sunați la numărul 0746 053 085.

Washmark
Dacă stai în chirie, poți spăla ce haine vrei, când vrei. Totuși, se poate întâmpla să se strice mașina de spălat, iar până rezolvi problema, cineva trebuie să se asigure că îmbrăcămintea ta este curată. Dacă stai în apropiere de VIVO! sau ai drum pe la mall,  poți apela cu încredere la Washmark. Nu colectează și livrează la domiciliu, dar îți asigură o spălare profesională a hainelor, călcarea și ambalarea acestora. Pentru o cămașă sau o bluză, prețul este de 10 lei. De asemenea, poți citi pe site-ul lor sfaturi utile despre cum să îți îngrijești și să îți speli rufele acasă. Locația spălătoriei este vis-a-vis de Carrefour. Dacă aveți întrebări, puteți suna la numărul 0727 799 120.

Expres Cleaning
Dacă ești student cazat în căminele din Observator, te poți considera foarte norocos. Recunoaște, însă, nu mereu ești mulțumit de mașinile de spălat. Dacă vrei ca rufele tale să fie curățate profesional, îți recomand spălătoria Expres Cleaning, pe care o găsești în Sigma Shopping Center. Aceasta se mai află și în alte două locații din Cluj-Napoca: pe strada Horea, nr 14 (unde are sediul principal) și în Galeria Auchan Iris. Expres Cleaning funcționează încă din anul 2000 și este o curățătorie ecologică.

Expert Wash
Locuiești tocmai în Bună Ziua și ai probleme cu mașina de spălat? Expert Wash îți vine în ajutor. Nu îți repară mașina, dar îți spală hainele. La fel ca Expres Cleaning, și aceasta este o spălătorie ecologică. Dacă dorești să îți speli o bluză, va costa 8 lei, iar o cămașă 9 lei. Pentru călcat, va trebui să plătiți cu 1 leu mai mult în ambele cazuri. Spălătoria o găsiți pe Strada Măceșului, nr. 1-5 (jos în curte), iar pentru mai multe detalii puteți suna la numărul de telefon 0745 369 454 sau la 0753 254 251 (telefon birou).

Top Clean

Ultima spălătorie propusă este Top Clean. O puteți găsi în două locații: Iulius Mall, vis-a-vis de Auchan (telefon 0264 555 132) și în Cora (telefon 0264 485 537). Atunci când ne lăsăm hainele pe mâinile unor profesioniști, ne dorim să le primim la fel de frumoase ca înainte, dar în caz că acestea au suferit deteriorări, Top Clean vă plătește despăgubiri. Un motiv bun pentru a încerca serviciile lor.

Voi la ce alte spălătorii apelați?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This