Unde poți face sport gratis în Cluj

Home $ Articole $ Unde poți face sport gratis în Cluj

by | Oct 12, 2017 | Articole, Sport, Student

Sportul ar trebui să fie o activitate constantă pentru fiecare dintre noi. Deși de multe ori ignorăm acest lucru, sportul aduce o mulțime de beneficii, atât fizice, cât și psihice. După sport te simți mai fericit și mai plin de energie (ce și-ar putea dori mai mult un student? mai ales în sesiune). Chiar dacă poate ești boboc și încă ești fascinat de noul oraș în care trăiești, sau ești an terminal și gândul la licență parcă te seacă de energie, cel mai ușor mod de a-ți relaxa corpul și mintea ar fi puțină mișcare.

Clujul fiind un oraș ce oferă o mulțime de posibilități, nu e deloc greu să găsești un loc în care să practici sport. Iar dacă nu ești încă sigur ce sport ți-ar plăcea, găsești câteva idei aici.

Astăzi îți prezentăm câteva locuri unde poți face sport gratis, pentru a elimina una dintre scuzele pe care o invoci uneori 🙂

Baza Sportivă Gheorgheni, situată în cartierul Gheorghieni, e locul propice atât pentru sporturi în aer liber (mini fotbal, badminton, tenis, beach volei, baschet), cât și pentru activități de interior (popice, tenis de masă, sală) sau de exterior (parkour, pistă de alergat, fitness în aer liber, ciclism, parc aventura, bouldering). Practic poți face de toate aici, deci e locul perfect pentru a practica sportul preferat, sau pentru a descoperi pasiunea pentru unul nou. Și ghici ce? Intrarea este gratuită indiferent de vârstă, fiind necesară rezervarea (de asemenea gratuită) doar pentru câteva sporturi (clădirea multifuncțională, fotbal, baschet, tenis, parc de aventură, pistă de role, amfiteatru).

Str. Alexandru Vaida Voevod FN
0729 039 322
Site / Facebook

Parcul Iuliu Hațieganu (sau Babeș), situat lângă Sala Sporturilor “Horia Demian”, de-a lungul Someșului, îți pune la dispoziție săli de jocuri sportive, aerobic, atletism, forță, masaj, pistă de atletism, terenuri de fotbal, tern de rugby, teren de minifotal, 11 terenuri de tenis, vestiare. Iar dacă ești student la UBB, avem o veste bună: accesul este gratuit! Deci, când te-ai săturat de învățat, poți ieși să îți aerisești mintea și să îți recapeți energia.

Str. Pandurilor, nr. 7
0264-429788 / Tarife

Dacă preferi să practici sport în aer liber, o opțiune potrivită pentru tine ar fi și aparatele din Parcul Central. Aici poți să începi și poți să închei “ora de sport” oricând dorești. Încearcă și ClujBike, un proiect foarte îndrăgit în Cluj, prin care, cu ajutorul unui card gratuit, te poți plimba cu biciletele ClujBike prin oraș (ți-am spus că ai multe posibilități în Cluj).

#clujbike #clujinsta #cluj

O postare distribuită de Tomita Militaru (@tomitzel) pe

Un alt mod de a intra în formă, pe care poți să îl practici cu ușurință, este alergatul. Chiar și când îți scoți animalul de companie la plimbare, poți profita, și să intri in formă. Unde? În Parcul Central, Parcul Rozelor, Parcul Iulius sau unde oricare alt parc, pe malul Someșului sau oriunde îți este mai ușor. Deci îmbracă-te comod, ia-ți pantofii de sport, și START!

21km alergati in 1h:14min la #maratoncluj ______________________ #running #marathon #cluj

O postare distribuită de ? Robert Cadar | romanticu (@romanticu) pe

Mai știți și alte locuri din Cluj unde poți face sport gratis?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!