Ce să nu ratezi luna aceasta în cadrul TiMAF

Home $ Articole $ Ce să nu ratezi luna aceasta în cadrul TiMAF

by | Oct 10, 2017 | Articole

Nici nu ne-am dat seama cum trece timpul, căci deja e vremea pentru TiMAF, Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania, care a început chiar de ieri cea de-a VII-a ediție. Eu propun să nu fim chiar pe lângă subiect și fără să avem habar ce evenimente ne așteaptă, așa că facem rapid o trecere în revistă a celor mai mari puncte de interes din perioada 9 – 31 octombrie.

Chiar mâine puteți merge la comedia muzicală ”Îndrăgostiții din Ancona”, ce are loc la Casa de Cultură a Studenților în intervalul orar 19.00 – 21.00. Pe scenă vor urca actorii teatrului ,,Aureliu Manea” din Turda, care ne vor transpune în orăşelul italian Ancona, într-o veche piaţetă, unde apropierea dintre case şi vulcanicul sânge latin fac imposibile păstrarea secretelor. Iar când sunt informații divulgate la mijloc, vă puteți închipui situațiile create. Dacă nu, haideți să vedeți piesa. Bilete se găsesc la sediul Omnipass între orele 11.00 – 18.00 și aici. Au prețul de 20, 25 sau 30 lei.

Dacă e o meserie care îți stârnește sute de curiozități, aceea trebuie să fie jurnalismul. Iar dacă aveți întrebări care nu-și mai găsesc răspunsul, cine este mai în măsură decât Dragoș Petraru, realizatorul emisiunii tv “Starea Nației”? Meet and greet-ul ce îl are în centru pe Dragoș are loc în data de 13 octombrie, la cinema Florin Piersic, de la ora 19.00. Intrarea este liberă, deci aveți doar de câștigat. Cu toate acestea, nu uitați să vă înscrieți aici, pentru că participarea la eveniment se face doar pe baza acestei liste.

Ați citit ”Suge-o, Ramona”? Eu nu, dar asta nu mă oprește din a râde cu lacrimi de fiecare dată când îl aud pe Andrei Ciobanu vorbind. În orice caz, fie că ați citit cartea sau nu, am vești bune. Dacă sunteți fani înrăiți a felului în care Andrei își înșiră sentimentele pentru Ramona în cartea dedicată domnișoarei, fiți pregătiți pentru partea a doua, intitulată simplu: ”Suge-o, Andrei”, care se anunță la fel de amuzantă ca și prima și care va fi lansată la Cluj în cadrul TIMAF în data de 14 octombrie la Cluj Arena, în cadrul Sălii de Conferințe de la etajul I. Dacă nu sunteți cititori ai cărți, puteți să vă bucurați de un număr de stand-up. Ca la carte. E de venit oricum. Prețul biletelor este de 30 de lei și pot fi achiziționate direct de aici.

28 ❤️ #surprise #mybirthday? #awesomecake

A post shared by Andrei Ciobanu (@andreistandup) on

Seria concertelor din cadrul TiMAF începe tot pe 14 octombrie, la Euphoria Music Hall, cu cei de la Carla’s Dreams, una dintre cele mai îndrăgite și apreciate formații din industria muzicală autohtonă. Eu chiar nu am apucat să-i văd niciodată live și mă gândesc că ar fi o seară mega reușită să merg la concertul lor, căci știu toate piesele lor și le-aș țipa cu toată forța mea de om mic. Biletele se gasesc online, la 50 lei, dar puteți să le achiziționați și în seara evenimentului, în caz că vă lăsați convinși mai greu, la prețul de 60 lei.

#CSD #CarlasDreams #tour

A post shared by Carla's Dreams (@carlasdreams) on

Petrecerea continuă în data de 20 octombrie cu The Motans, tot în Euphoria Music Hall, cu un super concert live. Hituri precum Versus, August, Weekend, 1000 RPM au ocupat primul loc în toate topurile muzicale din România și Republica Moldova, și e mare lucru dacă stăm să ne gândim că Denis face muzică din pasiune, neavând studii muzicale de specialitate. Biletele sunt diponibile aici, la Fabrica de Bere Ursus și pe strada Avram Iancu, nr. 27.

Photo by Alexei Dobrunov @mouvelex

A post shared by The Motans (@themotans) on

Într-un final, puteți răsufla ușurați, căci Simfonia Filmelor, eveniment aflat la cea de-a V-a reprezentație, revine și în acest an la TiMAF, pe 31 octombrie, la Casa de Cultură a Studenților. Programul muzical va reuni coloanele sonore ale unor filme celebre, precum Game of Thrones, Pirates of the Caribbean, Rocky, Lord of the rings, The Godfather , Gladiator, Pulp fiction, The Dark Knight, Schindler’s list, și alte surprize. Și, după cum bine știți, nici spectacolul de lumini din timpul concertului nu se va lăsa mai prejos. Prețul biletelor este 30/35/40/ lei, diferențiat în funcție de locul din sală.

#simfoniafilmelor la #timaf #viataincluj #soundtrack #orchestra

A post shared by @dianagabor on

La care dintre evenimentele TiMAF ne întâlnim anul acesta?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!