#HomeDelivery: ponturi pentru studenți

Home $ Articole $ #HomeDelivery: ponturi pentru studenți

by | Sep 28, 2017 | Articole, Recomandări, Student

După cum puteți observa, ne-am înarmat cu multe idei pentru a le ura un bun venit cât mai potrivit studenților. După ce i-am pus în temă cu bugetul necesar pentru o noapte de distracție, precum și câteva lucruri cu care vor fi nevoiți să se obișnuiască în Cluj, azi abordăm un subiect mai pe gustul lor. Nu că celelalte nu ar fi fost, doar că articolul de față e despre mâncare și cum asta e legată direct de gusturi… înțelegeți voi. Începem cu ponturi de #homedelivery pentru studenți, nu pentru că vă putem la îndoială abilitățile în bucătărie, ci pentru că știu că au durat fix două zile de la venirea mea în Cluj până când am început să întreb în stânga și în dreapta de unde pot comanda ceva. Ceva bun, nu oricum. Și la un preț care să-mi permită să mai comand eventual și a doua zi. Aș fi vrut eu să primesc răspunsurile astea la vremea mea…

Livada
Anul acesta nu cred că o să mai ajungeți să vă bucurați de superba terasă de la Livada, dar asta nu înseamnă că trebuie să vă înfrânați de la absolut orice bucurie pe care v-o oferă acest loc. Eu vă sfătuiesc să abuzați la maxim de serviciul lor de home delivery, în special de burgeri, care se află în topul preferințelor clujenilor. Dar articolul acesta îl fac eu, așa că haideți să vă zic ce e în topul meu și ce trebuie să bifați în meniul lor anul acesta: salata de vinete (pentru dorul de casă), salata vegană (pentru rodiile delicioase din ea), ciorba acră de perișoare (nici nu ai nevoie de motiv pentru așa delicatesă), fâșiile de piept de curcan pane cu funky chips (pentru o masă funky, clar) și să nu care cumva să ignorați tiramisul lor, că-i mai grav ca neprezentarea la un examen. Atâta-i de… necesar! Comandați aici, transport gratis pentru minim 35 lei.

Grande Pizza
Nu cred că mai e niciun secret pentru nimeni că eu sunt mare fan al celor de la Grande Pizza. Nu m-au dezamăgit o singură dată, mâncarea e mereu delicioasă și o livrează foarte repede. Explicația mi-au dat-o în articolul de aici. Mi-am comandat de-a lungul timpului efectiv toate tipurile de mâncare de la ei, au pregătit ceva pentru orice stare de spirit aveți, dar nimic nu se compară parcă cu supele alea calde ale lor când ești răcit, supărat sau pur și simplu flămând. Sau cu pizza, burgerii și meniurile lor în sesiune. Și stau super bine și la capitolul vegan. În plus, nici nu mai vreau să îmi amintesc de paste, că iar m-oi apuca să le dau vreun telefon. Glumesc, eu țin legătura cu ei prin hipMenu. Apropo, nu uitați să comandați și voi de aici și să-mi dați dreptate. Transport gratis la pofte peste 35 de lei.

#new #pizzabox #Pizza #cluj #clujlife #viataincluj #ig_cluj #romania

A post shared by Grande (@grandepizza) on

Pokka
O altă recomandare este Pokka, un bistro cu specific mexican, care are nenumărate răspunsuri pentru tine la întrebarea ”Ce aș vrea să mănânc azi?”. De la ei aveți de ales între meniul zilei atunci când nu aveți chef de gătit nimic, burgeri pentru un nou episod din serialul vostru preferat, mexican & Tex-Mex doar de dragul de a experimenta, salate, supe și ceva vegetarian pentru zilele în care vă spuneți că de azi mâncați sănătos, dar și altele. Meniul zilei conține supă și o farfurie cu specialități mexicane și se încadrează între 20 și 25 lei. Comanda minimă pentru a beneficia de transport gratuit este de 35 lei în Cluj-Napoca și 80 lei în Apahida, Baciu, Florești și Feleacu. Comandați aici.

Lunchbox
Partea super faină la Lunchbox este că au meniuri diferite în fiecare zi, dar și mai tare e că îți oferă posibilitatea de a comanda din locația cea mai apropiată de tine. Ei au trei puncte de lucru, în Iulius Mall, în Vivo și în Mărăști, dar aveți de ales doar dintre primele două. Pe celălalt îi vizitați personal. Așa că nu mai rămâne decât să-l reperați pe cel de lângă voi și să comandați online. Au meniul zilei, cu supă și fel principal pornind de la 16 lei, dar dacă nu sunteți neapărat in the mood pentru ce vă propun ei puteți comanda orice altceva, de la salate, supe, pui, pește, vită și porc, până la garnituri și deserturi. Livrarea se face gratuit doar pentru comenzi mai mari de 40 de lei, așa că convingeți-vă și colega de cameră că îi este foame. Mereu le e.

Acrobatica
Pizza, paste, salate, pizza roll-up-uri, cam de ce anume aveți poftă astăzi? Pizza Acrobatica vi le livrează pe oricare! Chiar și pe toate de-odată dacă sunteți destul de ambițioși și convingeți vreo 3 colegi de cămin că nu vor regreta. And trust me, they won`t. Cu toate că va fi un proces anevoios să alegeți între 30 de tipuri de pizza, 11 de paste, 8 de salate and so on. Cu toate acestea, nu uitați esențialul dacă v-ați decis la fericirea în formă rotundă, cu părticele triunghiulare: slice up, enjoy, repeat. Livrarea este gratuită pentru comenzi mai mari de 30 lei, în rest, taxa de livrare este de 5 lei. Nu livrează în Florești și au tarife speciale pentru Dâmbul Rotund, Someșeni, Iris și Bulgaria. Puteți comanda direct pe site-ul lor.

Big Belly
Cu cei de la Big Belly suntem prieteni vechi. Cred că au fost printre singurele recomandări pe care le-am primit în anul întâi, care s-au dovedit demne de luat în calcul, căci mai comand și în ziua de azi de la ei. În special pizza, pentru că au o ofertă, zic eu, destul de avantajoasă. Îți alegi o pizza, iar o oricare a doua o poți comanda la preț redus. Chiar dacă poate v-ați dat deja ochii peste cap și ați gândit – ”Nu o altă ofertă 1+1 gratis cu ingrediente ieftine”, țin să vă contrazic. Ajunge mereu fierbinte, dar nu lipită de cutie, are dimensiuni care pot mulțumi și un fotbalist, nu am primit niciodată ceva ars sau uscat și e chiar bună. Cred că este una dintre cele mai bune deal-uri studențești dacă ai cu cine să te cuplezi la comandă. Transport gratuit pentru comenzi în valoare de minim 30 lei.

Mor daca mai vad pizza ?

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ (@effie_diana) on

Oricum, aproape toate opțiunile de home delivery le găsiți pe hipMenu sau Food Panda, eu doar v-am dat cele mai bune idei.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!