5 locuri cool din Cluj unde să-ți schimbi look-ul

Home $ Articole $ Recomandări $ 5 locuri cool din Cluj unde să-ți schimbi look-ul

by | Sep 27, 2017 | Recomandări, Servicii

Poate ați observat că de curând ne-a fost furată atenția de către un subiect nou, dar care se află de când lumea și pământul pe buzele tuturor. Mai devreme sau mai târziu credem că tot se ajungeau la dezbaterile pe marginea acestei teme, așa că nu am mai amânat momentul și ne-am deschis brațele către aria… frumuseții, dacă îi putem spune așa. Ne-am gândit că dacă facem recomandări în legătură cu… ei bine, orice, atunci cu siguranță putem recomanda și câteva locuri cool din Cluj unde vă puteți schimba look-ul. Right? Și ce ar putea pica mai bine pe vremea această mohorâtă și în această perioadă în care ne găsim bucuriile mai greu, dacă nu o înfățișare fresh și dorința de a face cât mai multe call-uri cu familia pentru a prezenta noua frizură?

Pop Academy
Cunoscută drept prima academie de hairstyling din Transilvania, Pop Academy a devenit locul preferat al multor din Cluj, din simplul motiv că pune același accent pe perfecțiunea tehnică, cât și pe expresivitatea fiecărei noi tunsori. Adrian Pop, directorul creativ și trainer Wella România, alături de sora sa, Ioana, au pus bazele acestei academii, unde vin oameni din întreaga țară pentru a descoperi trend-urile momentului și a-și îmbunătăți tehnica, iar mai apoi pentru a crea tunsori care să scoată în evidență trăsăturile deosebite ale celor care le trec pragul. Chiar dacă nu funcționează ca un salon obișnuit, ci ca o sală de curs, aveți ocazii nenumărate să deveniți cea mai bună versiune a voastră, fizic vorbind, cu ajutorul lor. Ca model la Pop Academy veți avea parte de o analiză amănunțită a fiecărui detaliu al fizionomiei, părului, stilului vestimentar și veți obține un look incredibil.

Adresă: Strada Frederic J. Curie, nr. 2

Boudoir Studio
Se pare că saloanele de frumusețe tind să unească mai des decât ne-am fi gândit membrii aceleiași familii, pentru că Boudoir Studio a apărut, de asemenea, ca urmare a ideii a doi frați: Eduard și Edina. De cel puțin 5 ani de zile, pasiunea, atenția pentru clienți și atmosfera primitoare au transformat salonul lor în una din cele mai îndrăgite locuri din oraș, mai ales că au optat pentru un design de inspirație franceză. Desigur, oamenii merg pentru ceva mai presus de asta, și chiar dacă calitatea serviciilor este indiscutabilă, clienții se reîntorc iar și iar pentru felul în care sunt întâmpinați, pentru sentimentul aparte pe care îl au când văd în munca cuiva respect, imaginație și rafinament. Vă oferă servicii de coafor și hairstyling, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, iar aici puteți vizualiza lista de prețuri. Ca idee, un pachet ce include spălat, vopsit, coafat, styling ajunge la 200 – 250 lei dacă alegeți un stilist, sau 380 – 490 lei dacă vreți să vă încredințați părul în mâinile unui director artistic. Asta în cazul genului feminin. Pentru bărbați, un pachet tuns se încadrează între 40 și 110 lei.

Adresă: Calea Turzii, nr. 85

Vestige
De pe listă nu poate lipsi unul dintre cele mai în vogă saloane de frumusețe din Cluj, Vestige, unde o găsiți pe Simina Cheteleș alături de Raul Tișa, care împreună au și pus bazele unei academii de formare. Nimic nu vorbește mai mult despre admirația și încrederea pe care le-o acordă clienților decât faptul că toată lumea pleacă cu zâmbetul pe buze de la salon. Fie că optați pentru un look misterios, inocent, gingaș, rebel, sofisticat, sau orice altul care credeți că vă definește cel mai bine personalitatea, cei de aici promit că vă oferă exact ceea ce căutați. Și știți voi cum e când mergem la tuns, coafat, vopsit. Câteodată nici nu e nevoie de prea multe cuvinte, căci gândurile ne-au fost citite. Adică așa sper că e la toată lumea, eu una n-am ieșit niciodată plângând dintr-un salon.

Adresă: Strada Iuliu Maniu, nr. 4

Barber Society
Demult se aștepta în Cluj un loc cum e Barber Society, iar domnii au fost mai entuziasmați ca la golul câștigător al echipei lor preferate de fotbal în Champions League. Tunsori care vă scot din anonimat, un vibe relaxat, muzică bună, customer service de excepție… nu o zic eu, am văzut oameni mulțumiți și cu părul fain aranjat ieșind de acolo. Omul înfăptuitor de minuni din acest loc poartă numele de Tudor și este multiplu câștigător al unor concursuri de bărbi din țară, deci e clar că știe el ce știe. În plus, nu e singur aici. Dar cum eu nu sunt clar în măsură de a vorbi prea bine despre frizuri bărbătești, bărbi și nevoile masculine într-un salon de genul, las aici un review cules de pe Facebook, că-mi place mult cum sună: ”E atât de smooth tranziția de la netuns la tuns, încât nici nu îți dai seama cum trece timpul. Te ridici, te scuturi și ești alt om.”

Adresă: Calea Dorobanților, nr. 33-35-37

Hairgonomy
Păr, design, ergonomie, modern, minimalism. Toate aceste concepte își dau întâlnire la Hairgonomy, locul în care vă veți simți ca într-un film atunci când mergeți la tuns. Ideea din spatele salonului se bazează pe dorința comună a echipei de a aduce ineditul mai aproape de clienți. Aici, părul nu constituie doar un element care vă dă bătăi de cap când plouă afară, ci o formă de artă. Stiliștii se asigură ca după ce plecați din salon, noua frizură să fie în deplină concordanță cu personalitatea. Un fel de accesoriu bazat pe știința hair design-ului care vă ajută să îmbinați esteticul cu ergonomia, comoditatea și lipsa de griji în ceea ce privește șuvițele rebele. Ca setul să fie complet, de la Hairgonomy puteți pleca având o schimbare radicală de look. Experții sunt gata să vă schimbe culoarea părului, să vă pună față în față cu o tunsoare la care nu v-ați fi gândit vreodată și, bineînțeles, să aibă grijă de părul vostru de la rădăcini și până la vârfuri!

Adresă: Strada Ploiești 39-45

Voi urmați. Ce recomandări aveți astăzi pentru noi?

P.S.: Când ai mare nevoie de un specialist din industria hair & beauty ca să-ți schimbi look-ul, poți oricând să te bazezi pe Stailer – platforma gratuită prin care te programezi în doar câteva click-uri la salonul și stilistul preferat. Poți naviga, descoperi și compara cele mai bune servicii disponibile în zona ta, alege ora și ziua potrivită pentru tine și lăsa review-uri la final. Să știe și alții ce bine ți-a fost.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!