Idei care să te inspire pentru planurile de weekend

Home $ Articole $ Recomandări $ Idei care să te inspire pentru planurile de weekend

by | Mar 23, 2017 | Recomandări

Hai, trezirea! Că vine weekend-ul și iar nu aveți niciun plan făcut. Până vă dezmeticiți voi, vă dăm noi câteva idei, mai exact un program complet de vineri până duminică, de dimineață până seară, cu activități outdoor și indoor, ieșit din oraș, relaxare, dans, noi zicem că avem de toate.

3,2,1… weekend!

Vineri dimineața, la limita dintre finalul de săptămână și weekend în adevăratul sens al cuvântului, îți propunem să nu renunți de tot la responsabilități și să faci o vizită la BCU, că deh, vine vacanța și mai ai niște deadline-uri, o licență care-ți stă pe cap. Și dacă nu ai chef de proiecte, sunt multe de făcut la bibliotecă oricum, iar noi ți-am dat câteva idei aici. Stai cu gașca, bei o cafea, mai updatezi profilul de Instagram, că ies poze frumoase acolo… eventual cu #clujlife.

Numai bine după ce nu te-ai agitat prea mult învățând la bibliotecă, mergi la WineUp Fair, la Palatul Banffy, te răsfeți cu un pahar de vin, mai multe poate, admiri expoziția de arte vizuale care are ca principal subiect de creație ”Vița vie”, iar dacă atmosfera este pe placul tău, revii sâmbătă seara, la concertul celor de la URMA, pe care îl vor susține chiar în curtea Palatului. Da, a venit primăvara și ieșim încetișor cu distracția și petrecerile… afară. Ideea e că, fiind cel mai important târg de vinuri din România, era imposibil să dureze doar o zi, așa că și-au împărțit activitățile pe parcursul a trei zile, din 24 până în 26 martie. Programul evenimentului îl găsiți aici.

Deja e vineri seara și probabil aștepți nerăbdător o petrecere, dar hai mai întâi să-ți încarci bateriile cu un Concert Simfonic la Filarmonica de stat ”Transilvania”. De ce ai merge la Filarmonică, când poți bea o cafea și ești ca și nou? Avem câteva motive pentru tine aici. Și dacă tot te-am convins, să știi că începe la ora 19.00, iar prețul unui bilet este între 13 și 25 RON, iar noi avem și un concurs cu invitații pregătit pentru tine. You are welcome.

❤??? #music #orchestra #concert #night #mygirls #Cluj

A post shared by Oana Zamfir (@oanazf) on

Și dacă asta ai așteptat, uite și petrecerea: Herodot/ Arapu / Paul K, în Club Midi. Nume familiare, ce ne amintesc de nopți lungi petrecute dansând pe muzica lor, trei stiluri aparte de a ține mulțimea cu zâmbetul pe buze, emoții intense, piele de gâină la auzirea mix-urilor voastre preferate, despre cei trei am putea scrie și tot scrie, dar de ce să ratăm esențialul? Vineri noapte, începând cu ora 23.00, 20/30 RON și… nu uitați de invitațiile pe care le puteți câștiga de la noi. Have fun, peps!

Chiar dacă o să vă prindă probabil zorii zilei încă dansând, asta nu înseamnă că trebuie să pierdeți toată ziua de sâmbătă dormind. Vă treziți pe la 10, poate nici nu mai încercați să adormiți, ca să fiți siguri că ajungeți la primul Instameet din această primăvară, Instameet picnic, în pădurea Făget. Socializați, fotografiați, nu uitați de hashtag-ul #wwim15picnic și vă bucurați de vremea bună. La ora 11.00 vă întâlniți cu restul instagrammerilor la terenurile din cartierul Mănăștur, urmând să porniți împreună spre Făget.

For you…

A post shared by Petric Victor (@petric.victor) on

Și pentru că am știut că abia așteptai să se încălzească puțin ca să poți fugi rapid din oraș, noi am pregătit deja două articole cu propuneri de locuri spre care să pornești: Castele și cetăți din apropierea Clujului și 7 locuri din apropierea Clujului ce merită vizitate în 2017. Bănuim că le iei la rând, dar… de curiozitate, cu care începi? Cei care nu aveți cu ce să vă deplasați, stați liniștiți, că ne-am gândit și la voi. Luați-vă hamacul și vedeți aici unde îl puteți agăța. Nu aveți nici hamac? E timpul să vă cumpărați unul, căci e cel mai bun prieten în weekend odată cu venirea sezonului cald.

A post shared by Anda Duman (@andaduman) on

Și cum veți fi extenuați de la atâtea plimbări sau extraordinar de odihniți de la lenevit în hamac jumătate de zi, nici că ați putea încheia seara mai bine, decât cu un pahar de vin la Muse Affair Party, la Charlie Upstairs. Muzică live și primul pahar de Muse, un eveniment conceput de către Recaș, care vor debuta la WineUp in the City Cluj. Cost per persoană: 49 lei, participarea se face pe bază de rezervare.

Pentru sfârșitul de weekend v-am păstrat câteva momente de relaxare prin joc. Așa că începem cu o partidă de snooker la Snooker Club. Noi am fost, am jucat, am povestit aici despre întreaga experiență. Ideea de bază e că, dacă v-ați săturat de aglomerația și agitația de la sălile de biliard și vreți să încercați și altceva, locul acesta este ideal. Este liniște, snookerul este un joc mult mai incitant decât biliardul, puteți comanda ce băuturi doriți de la bar și… when was the last time you did something for the first time?

#snooker

A post shared by emilzice (@emilzice) on

Dacă ți-ai luat bilet, mergi de la 21.45 la meciul de fotbal România – Danemarca. Dacă nu, comanzi un burger și un vin și petreci restul serii acasă, cu un film bun sau ascultând niște muzică de pe viniluri. Sounds like a plan, right?

Brian burger ?? ?? ? tandoori sauce ??#burger #pornfood #yummy #cluj #unhealthy

A post shared by Mathieu Pichault (@mrpichault) on

Tu ce alte idei ai pentru acest sfârșit de săptămână?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!