Lansare de carte “Anuță Dragă” – Bianca Tămaș @ Muzeul Etnografic al Transilvaniei

Home $ Cultural $ Carte $ Lansare de carte “Anuță Dragă” – Bianca Tămaș @ Muzeul Etnografic al Transilvaniei

by | Feb 5, 2017 | Carte

”Anuță Dragă” e un roman de suflet, despre simpla complexitate a oamenilor de la țară, despre dragoste, despre gurile rele, despre tradiții și despre zone frumoase ale Ardealului. â

Romanul are la bază povestea de dragoste plină de peripeții a bunicilor autoarei, plină de învățături care pot fi aplicate și astăzi. Dar să nu vă imaginați că e o poveste siropoasă. Nicidecum! E una plină de suspans, de personaje haioase și întâmplări inedite.

Lansarea dorește să fie una interesantă, așa că au fost chemați să vorbească oameni frumoși, care iubesc tradiția și care nu doresc să vă plictisească cu analize literare: Radu Țuculescu, Alexandru Jurcan, Victor Cubleșan și Vasile George Dâncu.

De asemenea, evenimentul va fi moderat de Tudor Sălăgean, directorul Muzeului Etnografic al Transilvaniei, care ne primește cu drag în a doua lui casă pentru a vorbi despre carte.

Asociația Zestrea și Ansamblul Folcloric Românașul vor fi și ei prezenți la lansare.
Pentru ce?
Ei bine, trebuie să veniți ca să aflați!

P.S. Ai cumva costum popular? Sau o ie uitată prin dulap? Orice te duce cu gândul la tradiție și la bunici e bun! Ia-le la lansare și poți să câștigi prin tragere la sorți o carte!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!