Ghidul #clujlife pentru #Interval 100

Home $ Articole $ Recomandări $ Ghidul #clujlife pentru #Interval 100

by | Nov 28, 2016 | Recomandări

Săptămâna asta se anunţă destul de palpitantă, aş zice eu, mai ales că e formată doar din…pam-pam, 3 zile. Şi dacă aţi fost destul de norocoşi şi aţi prins şi vineri liber, avem în faţă 5 zile pe care plănuim să le petrecem cum ştim mai bine. Interval 100 nicicum nu putea nimeri mai bine în Cluj-Napoca.

Muzică non-stop, cel puţin 120 de ore de dans continuu şi enșpemii de piese unreleased, 5 zile şi 5 nopţi de petrecere, peste 80 de artişti naţionali şi internaţionali, 3 locaţii pline de energie, într-un singur cuvânt şi 3 cifre – Interval 100 – un concept inedit de clubbing 24/24, aflat acum la cea de-a doua ediţie, după ce s-au dansat ore în şir anul trecut la Bucureşti.

Incoming! ????

O fotografie postată de Interval (@intervalseries) pe

Când?
Evenimentul începe chiar…mâine, 29 noiembrie, şi se întinde pe durata a 5 zile (minim, aş zice eu, rămâne de văzut care e maximul), aşadar data oficială de încheiere este duminică, 4 decembrie. Da, începem într-o lună, terminăm în alta, cam aşa e la Interval 100, ne tot lungim pe muzică bună.

Unde?
După cum îi spune şi numele complet, în Cluj-Napoca. De aici, ne împărţim în 3 locaţii sau fugim de la una la alta ca să ne ascultăm preferaţii. Din nou avem noroc, căci cele 3 spații se află la vreo 2 minute unul de celălalt. Aşa că avem: Form Space, la parterul Cluj Arena (adică a stadionului) şi Club Napoca, în interiorul Cluj Arena, ce va pune la dispoziţie două încăperi, Room 1, la etajul 2 şi Room 2, la etajul 3, ambele oferindu-vă o privelişte ce vă va da boost-ul necesar să vă mişcaţi din nou picioarele pe ringul de dans.

form_interval100 room_interval100 room1_interval100

Cum ajung acolo?
Cluj Arena se află relativ în centrul oraşului, chiar între cunoscutul Parc Central şi Sala Sporturilor. În Form Space, intrarea se face pe Aleea Stadionului. Legat de Club Napoca, cel mai simplu e să căutaţi statuia cu fotbalistul situată în faţa accesului VIP a stadionului şi aţi găsit şi intrarea în club. De acolo, alegeţi voi: etajul 2 sau 3? Nu ar trebui să vă învârtiţi mult, de la Form doar faceţi dreapta şi veţi vedea statuia. Probabil şi muzica şi agitaţia ce vor veni din acea direcţie vor fi un ghid bun.

Am nevoie de bilet?
Pe scurt, da. Biletele sunt de 3 tipuri, în funcţie de cât de bine te cunoşti, mai exact, câte ore poţi rezista la un astfel de eveniment. Dacă trăieşti după deviza ’’sleep is for the week’’, să fie Full Pass, la 220 lei, de la început până la sfârşit. Dacă vrei, dar eşti conştient că nu poţi, îţi recomand Half Pass, 160 lei, cu care ai acces în toate cele 3 locaţii de marţi până joi, sau de joi până duminică, în funcţie de când decizi tu să-ţi faci check-in-ul. În cele din urmă, dacă te ştii băiat / fată cuminte, mai bine nu rişti şi îţi cumperi un One Day Pass, 90 lei şi mergi liniştit(ă) în toate spaţiile pregătite doar o noapte la alegere şi bineînţeles, la after party-ul de a doua zi. Ultima opțiune ar fi de 40 lei până la ora 00:00 și 50 lei după, exclusiv pentru /Form Space, sau același preț pentru Club Napoca (ambele camere). Bilete poţi achiziţiona aici.

Artişti de neratat
Din 80 de artişti deja anunţaţi, plus invitaţii speciali care nu au fost încă dezvăluiţi, cu siguranţă vă veţi găsi în faţa pupitrelor mai des decât v-aţi fi imaginat. Totuşi, există câţiva pe care e musai să-i ascultaţi. Începem cu scena internaţională şi nu putem să nu-i menţionăm pe Mood II Swing, Octave One, Juan Atkins, legende house şi techno din State, dar şi Axel Boman (Suedia) şi Moritz von Oswald (Germania). Şi bineînţeles, #romaniansareplaying: Cezar, Prâslea, Suciu, Dan Andrei, Alexandra, Kozo etc. De asemenea, de neratat sunt live performance-urile celor de la Amorf (Vlad Caia, Cristi Cons şi pianistul Mischa Blanos), Point G (Franţa) şi Steve O’Sullivan (UK).

Programul complet îl puteţi vizualiza mai jos.

interval100-schedule

Ce mai trebuie să ştii

Ca de fiecare dată, sigur au mai rămas câteva nelămuriri, iar eu voi elucida imediat misterele.

În primul rând, modalitatea de plată este cash. Nu vor exista brăţări, tokens sau alte nebunii, ci doar numerar.

Room 2, localizată la etajul 3 în Club Napoca va cânta practic non-stop. Doar în ultima zi, mai exact duminică, se vor schimba puţin lucrurile şi Room 1, de la etajul 2 va duce petrecerea la final. Până când? Aşa cum am mai spus, nu se ştie exact, dar s-o termina şi Intervalul acesta cu bine şi veselie, nu? Cândva, da.

Toate locaţiile vor fi dotate cu câte un sistem Funktion-One, astfel încât puteţi să lăsaţi acasă grijile legate de ’’cât de bine o să se audă’’. O să se audă cât de bine se poate!

Pentru 5 zile, mă gândesc că aţi pus nişte bani deoparte. S-ar putea să nu fie nevoie să strângeţi cureaua chiar atât de tare, căci berea şi cidrul vor fi 9 lei, shot-urile tot pe acolo, long drinks veţi găsi în general la 19 lei.

Nerăbdători să vedem cu ce altceva ne surprind organizatorii suntem şi noi, aşa că, ce să mai…ne vedem acolo şi descoperim împreună.

Cluj Napoca, got stamina?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!