Poze: Electric Castle 2016 – Ziua 2

Home $ Festivaluri $ Poze: Electric Castle 2016 – Ziua 2

by | Jul 16, 2016 | Festivaluri

Vineri, a doua zi de Electric Castle, 27.000 de fani s-au strâns în fața celor 7 scene de la Castelul Banffy, ceea ce înseamnă că festivalul aproape și-a dublat numărul total de participanți într-o singură zi, ajungând până acum la 58.000 de persoane înaintea zilelor de weekend.

Ușor de înțeles, având în vedere că seara de vineri a fost una a show-urilor live spectaculoase cu nume precum Paul Kalkbrenner, care și-a confirmat reputația de DJ pe care merită cu adevărat să îl vezi live. El s-a întâlnit la Bonțida cu fani veniți tocmai din Los Angeles, California, care au fost răsplătiți pentru efortul lor cu autografe. Distracția la scena principală a început însă mult mai devreme: trupa De Staat a ieșit în mijlocul fanilor fluturând steagul României, iar publicul a dansat în jurul lor; Dilated Peoples au arătat că spațiul dintre scenă și fani nu este un obstacol, iar solistul Enter Shikari a mers chiar mai departe, întâmpinând ploaia purtat pe brațe de mulțime, sub cerul deschis.

Încă din prima clipă în care a urcat pe scenă, Rusko a anunțat că a venit la castel pentru a și îndeplini promisiunea de acum doi ani, când nu a mai putut să vină în România, dar a spus că Electric Castle este cu siguranță o destinație obligatorie pentru viitor!

Galerie foto:
Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

Organizatorii se așteaptă astăzi la un vârf de participanți, astfel încât publicul este rugat să pornească din timp înspre castel, să folosească autobuzele sau, dacă vin cu mașina, să respecte căile de acces anunțate. Pentru propriul confort, participanții sunt sfătuiți să verifice prognozele meteo înainte de plecare și să se echipeze corespunzător, având în vedere că la orele de vârf este posibil să existe timpi de așteptare mai mari decât de obicei pentru acces sau transport.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!