Anotimpuri: Primul An @ The Shelter

Home $ Party $ Anotimpuri: Primul An @ The Shelter

by | Jun 13, 2016 | Party

Anotimpuri: Primul An

● Mango Bango ●
●Groove Salad●
● HighRoller ●
● Men-D ●
● Ugly Astronaut ●
Visuals: MAN Design

anotimpuri

S-a împlinit un an calendaristic de când dansăm împreună și facem schimb de energii. 4 anotimpuri s-au succedat în ritmul pașilor noștri de dans, iar fiecărei luni i-a fost adus omagiul meritat.

Ne-am bucrat împreună de miresmele aduse de Florar și Cireșar. Am încins până și noaptea, într-o seară de Cuptor, când gagicile au preluat controlul platanelor. Odata cu Gustar am gustat techno românesc până în zorii zilei, iar asta nu ne-a săturat, ci ne-a deschis doar apetitul.

Au urmat lunile lui Răpciune, Brumărel și Brumar și odată cu ele și cheful de a experimenta performance-uri live. Cred că toți ne amintim noaptea din Gerar și setul imecabil al lui dragoș Rusu și Khidja. It was a blast!

În călătoria sa, Pământul se apropia de soare, iar imediat după Făurar, am pus de o ediție specială de Mărțișor și încă una, dedicată fetelor, de 8 martie. Mihai Popoviciu a umplut până la refuz Adăpostul și nimănui nu-i păsa că e început de săptămână.

Prier, după cum îi spune și numele, tare ne-a priit, iar Florarul ce-a urmat ne-a făcut să ne mândrim încă o dată cu dragii noștri muzicieni românași.

A fost un an plin, pentru toți. Urmăm drumul firesc al naturii și începem un nou ciclu. Mulțumim că sunteți alături de noi!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!