Stand-up Comedy @ Casa de Cultură

Home $ Stand-up Comedy $ Stand-up Comedy @ Casa de Cultură

by | Apr 19, 2016 | Stand-up Comedy

Stand-up Comedy 

Cu Mihai Bobonete, Adrian Văncică, Mihai Rait Dragomir și Constantin Diță.

„Am primit din partea publicului atât de multă iubire, încât a trebuit să ne întoarcem la voi și să vă mai mulțumim cu niște reprize de râs. Ne dorim să vă scoatem din lumea cenușie a știrilor și a politicii cu un show despre viața noastră, în care credem că veți descoperi și viața voastră. Avem glume pentru toată lumea, atât pentru cei care ne-au mai văzut, cât și pentru cei care vor veni pentru prima dată. Pe scurt, v-am pregătit un show pe care îl veți povesti și nepoților, că tot nu au acces în sală!”, este mesajul transmis de artişti.

 

Biletele costă 50/60 de lei. Număr limitat de bilete Meet&Greet la prețul de 90 lei care oferă adiacent locului la spectacol, un afiș cu autograf, o fotografie și o sesiune de câteva minute în care îi veți putea cunoaște Bobonete și pe colegii lui. Bilete găsiți pe: biletmaster.ro și eventim.ro, la Agenția Teatrală Cluj-Napoca, la Standul de Bilete din Iulius Mall Cluj Napoca și la sediul Wens Tour de pe Blvd. Eroilor, nr. 10.

Mihai Bobonete a început să practice stand-up comedy în anul 2003. Din 2006 joacă în mai multe filme, marca PRO TV, printre care Vine Poliția, Made in Romania și Țaca-Paca, iar în ianuarie 2011 apare la Neatza cu Răzvan și Dan. Acum el interpretează rolul patronului crâșmei locale din Las Fierbinți, Bobiță. Adrian Văncică este un actor talentat care își interpretează liniștit rolurile la Nottara și o face de ani de zile. De câțiva ani un nou personaj i-a acaparat viața, și anume “Celentano”, cel pe care îl interpretează în “Las Fierbinți”. Toată lumea îl cunoaște drept Dorel din “Las Fierbinți” sau fratele trăsnit al lui Bobonete. Mihai Rait Dragomir a renunțat pentru o clipă la hainele ponosite și a urcat și pe scena de la Vocea României. Actorul Constantin Diță a devenit celebru odată cu rolul Giani din serialul “Las Fierbinți”. Cu toate acestea, el este actor cu acte în regulă încă din anul 2005. Pe lângă cariera de actor a încercat-o și pe cea de regizor tehnic și scenarist.

#Concurs: Punem la bataie o invitatie dubla pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “#ClujLife ma scoate din casa la… http://cjl.ro/ucq” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Invitatia a fost castigata de catre Mariana Otilia Pop Timofti.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!