Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs, finalist la Gala Societății Civile

Home $ Știri Cluj $ Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs, finalist la Gala Societății Civile

by | Apr 14, 2016 | Știri Cluj

Proiectul Noaptea Albă a Creatorilor şi Designerilor de Produs, initiat prin Mihaela Ion şi Teodora Vlădescu, este din nou finalist în cadrul Galei Societăţii Civile, la secţiunile Artă şi Cultură şi Durabilitate. A devenit o platformă activă de networking şi inspiraţie, dedicată persoanelor creative din România, iar în 2015 proiectul a fost finalist şi la Gala Elle Decoration Romania.

Dincolo de nume și cifre, Noaptea Albă a Creatorilor și Designerilor de Produsrăspunde de 5 ani nevoilor comunităţii naţionale a designerilor și creatorilor de produs și le oferă celor prezenţi la expoziţie o serie întreagă de beneficii. A reușit să creeze în toate cele trei orașe (Timisoara, Bucuresti, Cluj) cadrul specific unei galerii de artă contemporană și a servit ca platformă de dialog între cei 44 de creatori și cei peste 10.000 de vizitatori. Doi DJ, Never Over & Dj Frunză, au întreţinut atmosfera cu cele mai interesante ritmuri social chill și influențe groove.

Cei 44 de expozanţi, care au reputaţie de creatori și designeri români și ale căror lucrări apar în paginile catalogului, au avut în comun un lucru esenţial pe baza căruia au fost selectaţi: originalitatea brandurilor proprii.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!