Dan Byron & The Glass Fish @ Urania Palace

Home $ Articole $ Dan Byron & The Glass Fish @ Urania Palace

by | Mar 15, 2016 | Articole

Dan Byron & The Glass Fish

Artiștii concertează pentru o cauză nobilă: servicii pentru supraviețuitoarele violenței sexuale. Banii strânși din vânzarea biletelor vor fi folosiți pentru susținerea ONG-urilor din Rețeaua Rupem tăcerea despre violența sexuală în crearea unor Centre integrate de urgență în caz de viol și violență sexuală.

Dan Byron, liderul și vocalistul trupei byron, a lansat alături de aceștia până acum 6 albume de studio si 3 DVD-uri live: „Acoustic Drama”, „Live Underground” (filmat în Salina Turda) și „Electric Marching Band”, în care cântă alături de Fanfara Garnizoanei Bistrița și un cor de elevi. Cel mai recent album byron, „Eternal Return” (nov. 2015) a fost înregistrat la celebrul studio Windmill Lane, supranumit și studioul U2 din Dublin și masterizat la Abbey Road în Londra. Înainte de byron, Dan a mai activat în câteva formule și formații, cele mai notabile fiind Kumm și Urma. De-a lungul anilor a colaborat cu o mulțime de artiști, printre care: Alexandru Andrieș, Nicu Alifantis, Paula Selling, Luiza Zan.

În deschidere: Trupa clujeană The Glass Fish, născută în 2011, îmbina un nu-jazz reinterpretat cu influențe funk și alternative rock. Experiențele diferite ale membrilor trupei înainte de a se reuni sub umbrela TGF se regăsesc în multiplele identități ale muzicii, care îi oferă și o savoare aparte. Membrii sunt Andreea Vasut (voce), Io Pastuhov (voce, chitară acustică), Vlad Cherteș (chitară lead), Cosmin Cîrstea (bas), Iulia Udrea (violoncel), Ștefan Capata (tobe)/ Sergiu Restei (percuție).

Prețul unui bilet este de 20 lei, pe care îl poți achiziționa la fața locului sau online.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!