Spectacol de improvizație @ CCS

Home $ Stand-up Comedy $ Spectacol de improvizație @ CCS

by | Mar 8, 2016 | Stand-up Comedy

Spectacol de improvizație cu Trupa ImPro

„Facem de peste 10 ani acest gen de spectacol și spune lumea că ne pricepem destul de bine. Am decis să îl arătăm mai mult anul acesta și o să ne tot vedeți prin țară cu el. Încercăm să venim cam peste tot pe unde deja am călcat cu stand up comedy și vă așteptăm cu drag, mai ales că la acest spectacol puteți veni însoțiți și de cei mici, pentru că e non vulgar. Merită, o sa vedeți. Veți râde mult și deștept! Haideți!” – Mihai Bobonete

Biletele costă 50/60 de lei. În premieră oferim un număr limitat de bilete Meet&Greet la prețul de 90 lei care oferă adiacent locului la spectacol, un afiș cu autograf, o fotografie și o sesiune de 20 minute în care îi veți putea cunoaște Bobonete și pe colegii lui. Acestea sunt disponibile pe www.biletmaster.ro, www.eventim.ro, Agenția Teatrală Cluj-Napoca și la Standul de Bilete din Iulius Mall Cluj Napoca.

La cererea publicului, spectacolul va fi organizat de două ori în data de 17 aprilie; a doua reprezentație începe la ora 20:00.

Mihai Bobonete a început să practice stand-up comedy în anul 2003. Din 2006 joacă în mai multe filme, marca PRO TV, printre care Vine Poliția, Made in Romania și Țaca-Paca, iar în ianuarie 2011 apare la Neatza cu Răzvan și Dan. Acum el interpretează rolul patronului crâșmei locale din Las Fierbinți, Bobiță.
Citește aici un interviu cu Bobonete.

Natanticu s-a apucat de stand-up comedy în al doilea an de facultate la îndemnul unor prieteni comedianți. Jokers a fost trupa cu care s-a apucat de stand up iar după un an, a luat-o pe cont propriu. Face parte din una din cele mai bune trupe de improvizație și face stand up de 5 ani. Toată lumea îl cunoaște drept Dorel din “Las Fierbinți” sau fratele trăsnit al lui Bobonete. Mihai Rait Dragomir a renunțat pentru o clipă la hainele ponosite și a urcat și pe scena de la Vocea României.

Adrian Vancica este un actor talentat care isi interpreteaza linistit rolurile la Nottara si o face de ani de zile.De cativa ani un nou personaj i-a acaparat viata, si anume “Celentano”, cel pe care il interpreteaza in “Las Fierbinti”. Cătălin Neamțua făcut parte din prima trupă de improvizaţie din România “Teatru’ sport” de la Centrul Cultural European. A jucat în filme precum Mamaia sau Italiencele și este actor în Serviciul Român de Comedie.

Marian Hâncu a făcut parte ca improvizator muzical din primul spectacol de improvizaţie din România (Teatru Sport, Sala Rapsodia, 2003) și de atunci încolo virusul improvizației l-a cucerit.

#Concurs: Punem la bataie o invitatie dubla pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “#ClujLife ma scoate din casa la… http://cjl.ro/ELC” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorul va fi anuntat vineri, 15 aprilie.

Invitatia a fost castigata de catre Cristina Dunca.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!