MobOS @ Hotel Golden Tulip

Home $ Articole $ MobOS @ Hotel Golden Tulip

by | Feb 4, 2016 | Articole

MobOS – Conferința Anuală a dezvoltătorilor de soluții și aplicații mobile
ediția a 3-a

A treia ediție a conferinței anuale MobOS (Mobile Operating Systems) se va desfășura în perioada 18 – 19 februarie 2016, la Cluj Napoca, pregătind pasionaților de mobile o agendă complexă de prezentări și ateliere de lucru, alături de 7 vorbitorilor internaționali și 6 vorbitori locali și naționali.

Ediția a treia aduce, pe lângă deja obișnuitele zile de prezentări și de ateliere de lucru pe ambele tehnologii de interes major pe mobile, și un Târg de Gadgeturi (sau Wearables cum sunt denumite de specialiști). Astfel, se dorește o interacțiune cât mai mare și o experiență cât mai complexă în cadrul întalnirii anuale a pasionaților de mobile de la Cluj.

Prima zi a conferinței este dedicată prezentărilor, iar a doua zi a conferinței este dedicată atelierelor de lucru, de nivel intermediar-avansat, 2 pe tehnologia Android si 2 pe tehnologia iOS, acestea fiind susținute și de vorbitori internaționali, dar și de vorbitori din comunitatea de mobile din Cluj, Iași și Timișoara.

Participarea la conferință este încă deschisă atât pentru parteneri cât și pentru înscrieri individuale. Pentru detalii suplimentare despre program și tematică, precum și pentru înscrieri individuale puteți vizita site-ul conferinței la: http://romobos.com/.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!