Black Friday la vacanțe: sute de oferte turistice weekend la Târgul Touristica

Home $ Știri Cluj $ Black Friday la vacanțe: sute de oferte turistice weekend la Târgul Touristica

by | Nov 17, 2015 | Știri Cluj

Touroperatori, hoteluri și reprezentanțe turistice din țară și străinătate se vor întrece în prețuri atractive pentru vizitatorii celei de –a 13 – a ediții a Târgului de Turism Touristica, ce va avea loc în acest weekend, în 20-22 noiembrie, la Polus Center Cluj.

Rezervări pe loc, cu doar 50 lei avans, reduceri ce ajung până la 50 % la o gamă variată de opțiuni pentru un concediu de vis, în funcție de destinațiile alese. Noutate pentru chartele din 2016 este plecarea spre Santorini, cea mai fotografiată insulă din Grecia. Prețurile încep de la 332 € de persoană pentru un sejur de 7 nopți cu mic-dejun inclus. Biletul de avion cu compania Tarom și transferurile sunt incluse în tarif.

Copiii călătoresc și se cazează gratuit în destinațiile de top
Vacanțele all inclusive rămân alegerea ideală pentru familiile cu copii. Ofertele cele mai generoase vin pentru rezervările la resorturilor din Turcia unde copiii beneficiază de cazare gratuită. Pentru un loc în cameră dublă la un hotel de 4* în Kusadasi, timp de 7 nopți în regim all inclusive, oferta tarifată  pornește de la 340 Euro.  Iar dacă destinația aleasă este Grecia, copiii au transportul gratuit, cazarea începând de la 26 Euro/noapte.

La mare căutare sunt școlile de ski și cele de scuba diving!
Vacanța pentru cei mici nu înseamnă doar plimbări cu sania sau castele de nisip pe plajă. Părinții pot să-și îndrume copiii spre activități instruite în școlile de ski de la Cavnic, Șuior sau chiar Austria. Cursurile de scuba diving vor conduce copiii în minunata lune a scufundărilor în siguranță și distracție, împletite cu fotografierea subacvatică sau scufundări de noapte în piscină, folosind lanterne. Printre expozanții Touristica, vizitatorii vor găsi reprezentanți ai școlilor de ski și scuba diving.

Recomandare de weekend prelungit: Ungaria!
Nici ofertele pentru destinațiile de weekend din Ungaria nu se lasă mai prejos. Hajduszoboszlo, Gyula și Debrecen rămân în preferințele celor care aleg distracția la aquaparkuri, băi termale, spa și se bucură de gastronomia specifică locului. Hoteluri din zonă, precum Hungarospa, Hunguest Hotel, Delibab vin ediție de ediție cu cele mai bune oferte pentru un weekend prelungit.

Sute de alte destinații vor fi promovate la cea de-a 13-a ediție a Târgului de Turism Touristica, eveniment ce stă sub semnătura Libero Events. Trei zile de consiliere oferite vizitatorilor de către specialiști ai agențiilor de turism, între orele 10:00 – 22:00, cu accesul gratuit pentru toți vizitatorii. Proiectul Târgul de Turism Touristica susține titlul de Capitală Europeană a Tineretului.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!