Unde să petreci de Halloween în Cluj

Home $ Party $ Unde să petreci de Halloween în Cluj

by | Oct 27, 2015 | Party, Recomandări

Este, din nou, acea perioadă a anului. Halloween-ul vine în câteva zile – știi, chestia aia despre care zic oamenii că există numai pentru marketing, însă cum nouă nu ne pasă, reprezintă doar un alt motiv pentru ieșirea din weekend. Costumaţi, de data aceasta.

Ocazie specială sau nu, trebuie să te decizi din timp ce vrei să faci weekend-ul acesta, așa că ți-am pregătit lista petrecerilor înfricoșător de bune din oraș, într-un singur loc. Nu de alta, însă și outfit-ul trebuie ales în funcție de tematică și de specificul locului, iar bugetul, cu siguranță, trebuie menajat până atunci.

Să vedem, deci, unde ieșim sau nu ieșim de Halloween. Petrecerile încep din timpul săptămânii, unele cluburi alegând mai multe seri tematice, altele doar cea de sâmbătă.

halloween cluj
La Euphoria Music Hall, seara de sâmbătă va marca una dintre cele mai mari petreceri de acest gen. Nu vor lipsi decorurile şi surprizele.

La The Shelter a devenit deja o tradiţie, iar noaptea de Halloween devine un “adăpost pentru creaturile nopţii, fie ele vrăjitoare cochete sau vampiri însetaţi de un Bloody Mary.” Ești încurajat(ă) să dai frâu liber imaginaţiei și să te costumezi, dacă vrei să intri. Playlist-ul va contribui la atmosferă cu horror punk, synthwave, post-punk și dark synth.

La Club NOA, unde ajungi fără a avea nevoie de o ocazie specială, se anunţă două petreceri pentru acest weekend: Walking Dead Friday şi Angel’s Resurrection. Cine refuză o întâlnire cu îngerii în noaptea de Halloween?

Dacă nu apuci sâmbătă să ieși la vreo petrecere de Halloween, dar vrei musai să-ţi scoţi la dansat costumul pe care l-ai pregătit de atâta timp, la Caro Club sigur vei avea o şansă, căci de miercuri până sâmbătă va fi câte o petrecere tematică, fie că vrei să petreci alături de studenţi în timpul săptămânii sau vineri alături de vrăjitoarele ademenite cu shot-uri gratis după miezul nopţii.

În Spaţiu Music Pub intrarea se face pe bază de dulciuri (neperisabile) pentru copii, care vor fi apoi donate. Poate costumat vei avea curajul să iei microfonul şi să treci la karaoke. Dacă nu, treci pe la bar şi serveşte “ia şi taci”.

Anul acesta de Halloween, pe lângă cluburi şi baruri ce s-au pregătit special pentru acest weekend, vom avea parte şi de două petreceri tematice în locaţii inedite, în ton cu sărbătoarea:

Halloween xXx @ Hotel Continental – pentru prima dată, party cu două scene la Conti. Sunet Funktion One, 5 DJ în line-up, iar camerele vor fi încălzite. Nu-ţi uita costumul acasă!

Petrecerea de Halloween din Pădurea Hoia se anunţă a fi una dintre cele mai interesante, mai ales ţinând cont de locaţie. Este o altfel de petrecere, cu treasure hunt, jocuri de copii, face paiting, concurs de costume, capture the flag şi escape room. Noroc că începe pe timp de zi, pentru că gradele se anunţă a fi foarte puţine, mai ales noaptea.

~20 de petreceri de Halloween sunt pregătite pentru acest final de săptămână, cu oferte și decoruri numai bune de tras în poză, ca să știe lumea unde te distrezi. Descoperă-le pe toate în calendarul de evenimente, în special pe cele de vineri şi sâmbătă.

Voi unde plănuiți să ieșiți?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!