TiMAF – IMPROvShow

Home $ Festivaluri $ TiMAF – IMPROvShow

by | Sep 24, 2015 | Festivaluri, Stand-up Comedy

TiMAF – IMPROvShow cu Mihai Bobonete

Pentru prima dată în Cluj-Napoca, IMPROvSHOW aduce o oră jumătate de râs non-stop alături de vedeta serialului „Las Fierbinți” , Mihai Bobonete și comedianții Micutzu, Natanticu, Cătălin Neamțu, Mihai Rait și Vlad Pasenco.

Vei avea ocazia să interacționezi cu Bobonete, Micutzu și ceilalți membri ai grupului deoarece tot ce se improvizează este generat de public, teatrul de improvizație fiind o formă de spectacol unde nu există scenariu, regie sau coloană sonoră pregătite în prealabil. Totul se întâmplă pe loc, pentru prima și ultima oară.

Bilete pe biletmaster.ro, prețuri 40/50 RON.


Naționala de Improvizație este condusă de celebrul actor și comediant Bobonete și propune o comedie adevărată, creată spontan de noua generație de comici din România. Mihai Bobonete a început să practice stand-up comedy în anul 2003. Din 2006 joacă în mai multe filme, marca PRO TV, printre care Vine Poliția, Made in Romania și Țaca-Paca, iar în ianuarie 2011 apare la Neatza cu Răzvan și Dani, sub pseudonimul de Văru’ de la Giurgeni. După un sezon de matinal, pleacă la PRO TV, fiind cooptat la Serviciul Român de Comedie. Acum el interpretează rolul patronului crâșmei locale din Las Fierbinți, Bobiță.

#Concurs: Punem la bataie o invitatie dubla pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “#ClujLife ma scoate din casa la… http://cjl.ro/EvRM” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Update: Invitatia a fost castigata de catre Camelia Ciorbea.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!