Basm Festival 2015

by | Jul 8, 2015 | Festivaluri

Basm Festival se pregătește de a doua ediție, îmbogățită cu artiști noi și spații inedite de desfășurare a evenimentelor

După succesul de anul trecut al primei ediții a festivalului, care a reușit să conecteze comunitatea bistrițeană cu pasionați de muzică și artă din toată țara, Bistrița Arts & Something More revine cu și mai multă energie și planuri pentru reactivarea orașului.

“Chiar dacă la prima vedere, festivalul pare să se adreseze tinerilor, prin diversitatea artiștilor și a activităților din program, cred că fiecare poate găsi ceva care să îl atragă, mai ales anul acesta când pe timpul zilei ne bucurăm de grădina Complexului Muzeal Județean Bistrița-Năsăud, care găzduiește o mare parte din evenimente.
Tot mai multe organizații și festivaluri intră în rândul partenerilor Basm Festival, ceea ce mă face să cred că suntem pe drumul cel bun, iar dacă vom beneficia de sprijinul autorităților și a cât mai multor bistrițeni, festivalul poate deveni un eveniment internațional care să pună Bistrița pe harta evenimentelor și să valorifice potențialul turistic al zonei.” – declară Florin Chereji, directorul festivalului.

Pădurea Parc Schullerwald – o locație răcoroasă, amenajată cu multe spații pentru activități pe timpul zilei, dar prielnică și pentru concerte live

Parcul dispune de 6 km de alei destinate promenadei, 5 terenuri de sport, un circuit de skateboard și role, un perete pentru cățărări, locuri de joacă pentru copii și locuri de popas cuprinzând bănci, foişoare și hrănitoare pentru animale, de care se leagă speranţa revenirii căprioarelor în acest habitat. Organizatorii au considerat că acest spațiu este primitor și potrivit atât activităților pe timpul zilei, datorită amenajării, dar prielnic și pentru concerte live, fiind un refugiu răcoros pentru soarele puternic de iulie.
Pentru a facilita accesul participanților la locație, organizatorii vor încerca să pună la dispoziție mijloace de transport, despre care vom oferi detalii pe parcursul zilelor următoare. Pentru participanții din afara orașului, este util de precizat că o cursă cu taxiul până la locație valorează în jurul sumei de 7 lei, așadar participanții se pot grupa pentru a ajunge la parc fără a cheltui mulți bani.

Căminul Liceului Sfânta Maria din Bistrița, soluție de cazare oferită de organizatori participanților sosiți din alte orașe

Pentru participanții veniți din afara orașului, organizatorii Basm Festival au pregătit o soluție de cazare la căminul Liceului Sfânta Maria din centrul Bistriței.
Căminul este situat pe B-dul Independenței nr 2, oferind camere de cămin cu 6-9 paturi, la prețul de 15 lei/ persoană/ noapte, recomandarea organizatorilor fiind ca participanții să se organizeze în grupuri pentru a rezerva camerele. Liceul dispune de parcare păzită. pe care o puteți folosi pe parcursul șederii.
Pentru detalii și rezervări, vă rugăm sunați la 0263-233-220 sau 0747-125-009 – d-na Rogojan Dorina

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This